Nagyon jó kis cikk Courtneyy!
Nagyon sok mindenkit szeretek/szerettem a listáról. De talán a legjobban Macaulay Culkint,nekem mindörökké megmarad a reszkessetek betörőkből Kevin,meg szerintem rajtam kívül még pár embernek. Akármit is csinál,valahogy nem tudok rá rosszat mondani,elhidegülni tőle,pedig lenne rá ok. Nyilván ez neki nem olyan jó,hisz egyáltalán nem tudott elszakadni ettől a szereptől,bár ez hozta meg neki a világsikert. Jobban örülnék,ha sikerülne neki valahogy leszedni Kevin szerepét magáról. Amúgy én bevallom,más filmben nem láttam. :S
Gyereksztárok — hol tartanak most?
2011. augusztus 19. 11:38
nagyon jó cikk, furcsa látni ahogy felcseperedtek de azért jó,hogy még van aki nem tűnt el a süllyesztőben
2011. augusztus 19. 11:41
SanomaOh, wow, lovely ▼ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.03. Hozzászólás: 997 Csatolások: 1 Azonosító: 137780 offline |
Sok szerencsét nekik továbbra is. Bár az én ugyanezzel a témával foglalkozó cikkemet nem jelentették meg. De azért sok sikert továbbra is, főleg Macaulay-nek, Drew-nak, és az Olsen ikreknek.
2011. augusztus 19. 11:43
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline |
Jó cikk nagyon :
Rengeteget változtak,és most nem is gondoltam volna,hogy így szalad az idő.
Taylor Momsen változott sokat,hisz aranyos kislányból lett vad csajszi,nagyon durván.
Macaulay Culkinről pedig nem nagyon akartam elhinni a kábítószeres ügyet :/
Ez a két ember számomra hihetetlen valahogy...
Rengeteget változtak,és most nem is gondoltam volna,hogy így szalad az idő.
Taylor Momsen változott sokat,hisz aranyos kislányból lett vad csajszi,nagyon durván.
Macaulay Culkinről pedig nem nagyon akartam elhinni a kábítószeres ügyet :/
Ez a két ember számomra hihetetlen valahogy...
2011. augusztus 19. 11:45
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline |
Ez tök jó cikk,lett.
2011. augusztus 19. 11:45
Lordi Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.11. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 323 Azonosító: 126872 offline |
nagyon jó cikk
2011. augusztus 19. 11:46
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Ez egy nagyon jó cikk lett, le a kalappal
Felsoroltak közül Elijah Wood és Christina Ricci a kedvenceim. Mindketten tehetségesek és mindenféle szerepben lehet őket látni. Nem ment az agyukra a korai siker és még két lábbal járnak a Földön. Imádom őket és alig várom Elijah új filmjét a Treasure Island-et Eddie Izzard-dal és Philip Glenister-rel
Felsoroltak közül Elijah Wood és Christina Ricci a kedvenceim. Mindketten tehetségesek és mindenféle szerepben lehet őket látni. Nem ment az agyukra a korai siker és még két lábbal járnak a Földön. Imádom őket és alig várom Elijah új filmjét a Treasure Island-et Eddie Izzard-dal és Philip Glenister-rel
2011. augusztus 19. 11:48
Tényleg nagyon jól sikerült cikk lett!Gratulálok hozzá!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.