Cher Lloyd csalódott a sztárságban
2011. augusztus 20. 21:14
szaboszaffiziaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.03. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 152232 offline |
Szegény nagyon sajnálom!!
2011. augusztus 21. 21:39
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline |
Sajnálom,hogy néhány idióta ember ezt teszi vele mert fantasztikus hangja van és aranyos lány.Néhány rosszindulatú emberke miatt nem kéne feladnia tudom,hogy mondani könnyű mert én nem tudom milyen érzés,de ha a barátai akik megmutatták,hogy milyenek is valójában támogatnák akkor talán máshogy látná a dolgokat.Remélhetőleg a családja észhez téríti és egy idő után csak mosolyogni fog a nevetséges kommenteken.
2011. augusztus 24. 20:33
Zsancyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.27. Hozzászólás: 370 Csatolások: 1 Azonosító: 139697 offline |
szegény :/ szerintem tehetséges a lány nem értem miért piszkálják.bár mondjuk nem lehet mindenkinek egy azon véleménye.Nekem nagyon bejön a Swagger Jagger
2011. szeptember 18. 18:09
jessie107új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 93 Csatolások: 2 Azonosító: 160093 offline |
Nem igazán birom az ilyen felfedezett sztárokat de Cher stílusát nagyon birom...ő nem tucatsztár mint a többi!! Úgyhogy légy erős Cher és ne törődj az ilyen emberekkel!!)
2011. október 06. 17:59
rendben megértem azokat az embereket akik nem szeretik a zenéjét (én sem vagyok odáig érte), viszont azt teljes mértékben elismerhetjük hogy nagyon tehetséges! de komolyan hogy ítélkezhetnek felette úgy, hogy nem is ismerik? gondolkodjanak már el ezen. marha könnyű valakit a származása miatt elítélni. a másik meg, azaz ember aki így pofázik róla és ócsárolja, szálljon magába és nézze meg hogy ő megmerte-e valósítani már magát vagy esetleg letett-e már valamit az "asztalra". az ilyen "barátokról" meg csak annyit hogy jön még kutyára kamion..
2011. december 13. 22:38
Wittike16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 124218 offline |
jessie107 teljesen egyetértek! Én kifejezetten példaképként tartom Cher-t és a zenéjét egyszerűen imádom!!! Nekem még a Swagger Jagger is tetszik és szerintem eszméletlen tehetséges! Nem értem sem az utálóit, sem azokat akik álbarátai :S
2012. május 07. 15:50
QueridaPinkyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 153070 offline |
Szerintem szimpi lány, nem értem, miért szekálják a származása meg a stílusa miatt. Azok vagyunk, akik vagyunk. Nem fog minket mindenki szeretni, de senkinek nincs joga a másikat elítélni a származása, külseje, stílusa etc. miatt. A halálos fenyegetés pedig egyszerűen undorító. Ennyi.
2013. február 03. 14:57
Doddy Whitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 193627 offline |
Szegény tényleg ezek a szánalmas emberek sztár lett és a barátai már is elfordulnak tőle pedig ő egy csupa szív kedves lány sajnálom hogy ez történt vele
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.