Justin Bieber Hollywood leggazdagabb tinije
2011. augusztus 20. 15:59
hihi: Nem azt mondtam, hogy az összes pénzüket el kellene adományozniuk a szegényeknek. Úgy értettem, hogy azért ilyen gazdagok ezek a tehetségtelen majmok, mert a sok-sok ember az ilyen szennyre kíváncsi és rájuk költik a pénzüket, gazdaggá teszik őket. Nem szó szerint értettem azt, hogy adakozni kéne. Az csak egy példa volt. Példa arra, hogy a sok tehetségtelen h*lye meggazdagszik, úgy, hogy azt a pénzt meg sem érdemlik, míg vannak emberek akik éheznek, nincs fedél a fejük fölött. Érted? Azt a sok pénzt annyi hasznos dologra el lehetne költeni. Ezek meg vesznek egy autót..összetörik..újat vesznek. Vesznek maguknak kimondhatatlan összegekért házakat, bulikra, hülyeségre költik a pénzt. Vannak emberek akik egész életükben dolgoznak, de ennek a nagy összegnek egy aprócska részét sem tudják megkeresni. Vannak emberek akik KEMÉNYEN dolgoznak. És mégse keresnek semennyit! Ezek meg....pff a semmire kapják a zsebükbe azt a rengeteg pénzt....a NAGY SEMMIRE! Semmit nem csinálnak...írnak nekik egy sz*r dalt, vagy ők maguknak írnak dalt ami ugyanúgy semmitmondó és primitív lesz, azt eléneklik, feljavítják a stúdióban a hangjukat, csinálnak a dalhoz egy gagyi klipet és ennyi. Már jön is a pénz...aztán a koncerteken is "hűdesokatdolgoznak"...kiállnak a szinpadra, illegnek-billegnek, élvezik, hogy a közönséget meg tudják h*lyíteni és tátognak míg az eredeti moslék dal a háttérben szól. Na hát igen....jó sokat dolgoznak azért a pénzért...
2011. augusztus 20. 16:07
Nem értem, mi ez a közfelháborodás. Szerintem a fórumozók 99%-a eleve sejtette, hogy így állunk (sajnos). Engem spec. nem igazán lepett meg ez a hír. Ez persze nem azt jelenti, hogy úgy gondolom, ez így helyes.
De most őszintén: az határozza meg, ki milyen jó előadó, hogy mennyi pénze van?? Itt a bizonyíték rá, hogy nem. Egyszerűen csak jók a szponzorai és a menedzsere. Nem kell neki tehetség ahhoz, hogy dőljön neki a lé.
Hány olyan elnyomott előadó van, akiknek alig futja kajára, mégis inkább albumba fektetik a pénzt, és mégsincs hírnevük. Szerintem ez a borzasztó.
De most őszintén: az határozza meg, ki milyen jó előadó, hogy mennyi pénze van?? Itt a bizonyíték rá, hogy nem. Egyszerűen csak jók a szponzorai és a menedzsere. Nem kell neki tehetség ahhoz, hogy dőljön neki a lé.
Hány olyan elnyomott előadó van, akiknek alig futja kajára, mégis inkább albumba fektetik a pénzt, és mégsincs hírnevük. Szerintem ez a borzasztó.
2 felhasználónak tetszik:
An_d_a,
Black Hearth2
2011. augusztus 20. 17:31
Smiley2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.05. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 148700 offline |
nem semmi....forintba is nagyon sok nem még hogy dollárba:S
2011. augusztus 20. 17:53
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6256 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline |
Idézet (Xiaoyu @ 2011.08.20. 13:00)
Hülye Justin Bieber nem tom mit esznek rajta hogy ennyi mindene van (sok pénz, sok rajongó, sok parfüm, már egy utca, partykészlet, hamarosan egy energia ital is lesz ja meg a fagyi)szánalom de remélem 2021-ben meghal mert akkor a világ lelke meg fog könnyebblni!!
Már nem azért,de attól h nem szimpatikus,attól még nem kellene a haláláért könyörögni...te is elég szánalmas vagy.
2011. augusztus 20. 18:03
TweedyFiddlevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 316 Csatolások: 318 Azonosító: 155538 offline |
és csodálkozunk, hogy hova tűnik az a sok pénz...én szívből gratulálok nekik hogy ilyen fiatal létükre ilyen sok pénzük van, viszont van aki felnőtt létére keményen dolgozik és még álmodni sem mer ennyi pénzről :/
2011. augusztus 20. 18:10
Dorottya Lorettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 424 Csatolások: 2 Azonosító: 131681 offline |
Grat, de a pénz nem boldogít
2011. augusztus 20. 18:33
lilla.tinkerbellúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 158469 offline |
Szerintem nem ér meg annyi pénzt...de ők tudják!
2011. augusztus 20. 18:40
Idézet (Eszter655 @ 2011.08.20. 17:51)
Kiszámoltam az 10600ft.
Érdekes a "nagyobb" színészek mint pl. Johnny Deep sem keres annyit,mint Justin,ez azért elég érdekes.
Érdekes a "nagyobb" színészek mint pl. Johnny Deep sem keres annyit,mint Justin,ez azért elég érdekes.
Na most ne tudd meg, hogy szakadok.
Tízezer forint, ezt ugye nem gondoltad komolyan, csajszi?? Pár nullát szerintem elírtál, mivel Johnney Depp a kisujjából kiráz 10 000 Ft-ot
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.