Starity

Madonna beperli Lady Gagát

16 oldal 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 23. 21:18 #241
liptonic
liptonic
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.03.19.
Hozzászólás: 27
Csatolások: 0
Azonosító: 147617
Offline offline
a nagy lady gaga rajongok minden olyan előadot probálnak kritizálni, tönkretteni akitől tartanak, aki meg tudná csappantani, meg tudná törni Gaga mosta erejét a zenében...pl tavaly Christina Aguilera-t tették majdnem tönkre, megbuktatták az albumát, pedig ő tényleg egy tehetséges előado, és ráadásul Madonna után ő a legnagytobb....hát most Madonnára fáj a foguk a Kis Szörnyecskéknek...de ugyis egyszer melléfognak, Gaga kariere szép lassan kezd ivelni lefelé...van egy olyan mondás h mindenki azt kapja amit megérdemel!
2011. augusztus 23. 21:42 #242
- törölt felhasználó -    
Idézet (liptonic @ 2011.08.23. 21:18)
a nagy lady gaga rajongok minden olyan előadot probálnak kritizálni, tönkretteni akitől tartanak, aki meg tudná csappantani, meg tudná törni Gaga mosta erejét a zenében...pl tavaly Christina Aguilera-t tették majdnem tönkre, megbuktatták az albumát, pedig ő tényleg egy tehetséges előado, és ráadásul Madonna után ő a legnagytobb..hát most Madonnára fáj a foguk a Kis Szörnyecskéknek...de ugyis egyszer melléfognak, Gaga kariere szép lassan kezd ivelni lefelé...van egy olyan mondás h mindenki azt kapja amit megérdemel!



Hát ez mekkora már.. Komolyan mondom szakadok. laugh.gif Esetleg valami mást nem akartok a nyakunkba akasztani. Először is légyszi mond már meg hogy tehet tönkre pár Little Monster egy "tehetséges" énekest? Másodszor pedig: Ha tudnánk hogyan kell tönkre tenni akkor se tennénk semmit mert felesleges. Gagának van elég rajongója és népszerűsége. wink.gif
2011. augusztus 23. 21:44 #243
sewenteen
sewenteen
Kapitány Úr
 
Státuszvakarom a végbelem nánánáná
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.06.14.
Hozzászólás: 1138
Csatolások: 632
Azonosító: 129210
Offline offline
katara
Köszönöm ezt a kimerítő kiselőadást és teljes elemzést! Nem is hittem volna, h valaki ennyi mondani valót talál abba a pár soromba! Én elhiszem, h te Idősebb vagy+tapasztaltabb (ezt tisztelem is) és ezért nem is fogok veled vitatkozni, mert a meglátásodat úgy se fogom átfordítani, meg nem is célom! Persze nem teljesen értettél meg engem, és kérlek ne hidd, h megtudsz ismerni pár sorból és még véleményt is alkotni a lelkivilágomról....
hidd el nem a semmiből vettem azokat a gondolatokat, h Gaga legtöbb másolása csak egy belemagyarázott dolog! Oké, h van pár teljesen egyértelmű ruha amit onnan vettek át, de vannak olyan dolgok amiken a füleim ketté állnak ha meglátom, h valaki ezt komolyan másolásnak veszi! Hidd el nagyon jól ismerem björköt is, filmet is láttam már amibe ő szerepelt, tehát nem mondhatni, h nincs nagy rálátásom a dolgokra! Úgy látom inkább neked vannak hiányosságaid! Ugyan is egy időbe minden hol azt lehetett olvasni, h Gaga sátánista! Persze ez már azóta elült és nem foglalkoznak vele és szerintem ez a téma is elülne, mert kb ugyan annyi igazság van benne!Ha azt vesszük, ti elvakultan véditek Madonnát, h mindenki mindent tőle másol és ha valaki mer nektek ellent mondani akkor jön a szöveg, h mi akkor még nem is éltünk.....persze videók nincsenek, meg teljesen a feledésbe merültek a régi dolgok és így mi már nem tudunk utána nézni.....vagy mit hisztek?
Aláírom van egy két ruha vagy hajviselet amibe rálehet ismerni Madonnára, De Nem Gaga az aki megtervezi a ruháit és a haját, ezért nem is ő az aki másolja ezeket a dolgokat! De a Zenébe....hát azt nem tudod nekem megmagyarázni, h tőle koppint! Oké h elvétve vannak hasonlóságok, de olyan túlzásokba tudtok esni! Gaga eleve Maga írja a szövegeit! Egyes klipeket maga tervez+rendez meg! És Madonna? Nem is énekesnek készült hanem táncosnak, csak a sors hozta úgy, h végül énekes lett....nincs is olyan erőteljes hangja, mint Gagának! Madonnára tényleg lehet mondani, h egy megcsinált valaki, a polgárpukkasztás az ami a saját ötlete, de abból se mind, égő keresztek stb, ezek nem az ő fejéből pattantak ki. Gaga meg ha jól tudom nem hempergett az anyja sírján vagy hasonló, amit már M elkövetett és nem a menedzserek írtak meg neki! Max ezeket tudná TŐLE (és nem a menedzsereitől) Gaga lenyúlni!
Nekem amúgy az égvilágon semmi bajom madonnával, több száma is meg van és hallgatgatom is őket! Mint mondtam nekem nem e két előadóval van bajom, mert mindkettőt szeretem (persze érezhetően egyiket jobban mint a másikat)......hanem veletek, akik úgy érzik, h csak ők tudják jól a dolgot nulla háttér tudással, itt nem feltétlen rád gondolok, mert nem is feltételezem, h közéjük tartozol!(én olvastam 2 könyvet Gaga életéről, és láttam Madonna: Az elveszett ártatlanság c.filmet ami nagyjából Madonna befutását dolgozza fel! és róla is sokat olvastam már, h ilyen vitákba ne csak gyökérségeket tudjak felhozni)
2011. augusztus 23. 21:58 #244
- törölt felhasználó -    
Idézet (sewenteen @ 2011.08.23. 21:44)
katara 
Köszönöm ezt a kimerítő kiselőadást és teljes elemzést! Nem is hittem volna, h valaki ennyi mondani valót talál abba a pár soromba! Én elhiszem, h te Idősebb vagy+tapasztaltabb (ezt tisztelem is) és ezért nem is fogok veled vitatkozni, mert a meglátásodat úgy se fogom átfordítani, meg nem is célom! Persze nem teljesen értettél meg engem, és kérlek ne hidd, h megtudsz ismerni pár sorból és még véleményt is alkotni a lelkivilágomról..
hidd el nem a semmiből vettem azokat a gondolatokat, h Gaga legtöbb másolása csak egy belemagyarázott dolog! Oké, h van pár teljesen egyértelmű ruha amit onnan vettek át, de vannak olyan dolgok amiken a füleim ketté állnak ha meglátom, h valaki ezt komolyan másolásnak veszi!  Hidd el nagyon jól ismerem björköt is, filmet is láttam már amibe ő szerepelt, tehát nem mondhatni, h nincs nagy rálátásom a dolgokra! Úgy látom inkább neked vannak hiányosságaid! Ugyan is egy időbe minden hol azt lehetett olvasni, h Gaga sátánista! Persze ez már azóta elült és nem foglalkoznak vele és szerintem ez a téma is elülne, mert kb ugyan annyi igazság van benne!Ha azt vesszük, ti elvakultan véditek Madonnát, h mindenki mindent tőle másol és ha valaki mer nektek ellent mondani akkor jön a szöveg, h mi akkor még nem is éltünk..persze videók nincsenek, meg teljesen a feledésbe merültek a régi dolgok és így mi már nem tudunk utána nézni..vagy mit hisztek?
Aláírom van egy két ruha vagy hajviselet amibe rálehet ismerni Madonnára, De Nem Gaga az aki megtervezi a ruháit és a haját, ezért nem is ő az aki másolja ezeket a dolgokat! De a Zenébe..hát azt nem tudod nekem megmagyarázni, h tőle koppint! Oké h elvétve vannak hasonlóságok, de olyan túlzásokba tudtok esni! Gaga eleve Maga írja a szövegeit!  Egyes klipeket maga tervez+rendez meg! És Madonna? Nem is énekesnek készült hanem táncosnak, csak a sors hozta úgy, h végül énekes lett..nincs is olyan erőteljes hangja, mint Gagának! Madonnára tényleg lehet mondani, h egy megcsinált valaki, a polgárpukkasztás az ami a saját ötlete, de abból se mind, égő keresztek stb, ezek nem az ő fejéből pattantak ki.  Gaga meg ha jól tudom nem hempergett az anyja sírján vagy hasonló, amit már M elkövetett és nem a menedzserek írtak meg neki! Max ezeket tudná TŐLE (és nem a menedzsereitől) Gaga lenyúlni!
Nekem amúgy az égvilágon semmi bajom madonnával, több száma is meg van és hallgatgatom is őket! Mint mondtam nekem nem e két előadóval van bajom, mert mindkettőt szeretem (persze érezhetően egyiket jobban mint a másikat)..hanem veletek, akik úgy érzik, h csak ők tudják jól a dolgot nulla háttér tudással, itt nem feltétlen rád gondolok, mert nem is feltételezem, h közéjük tartozol!(én olvastam 2 könyvet Gaga életéről, és láttam Madonna: Az elveszett ártatlanság c.filmet  ami nagyjából Madonna befutását dolgozza fel! és róla is sokat olvastam már, h ilyen vitákba ne csak gyökérségeket tudjak felhozni)





Teljességgel egyet értek! biggrin.gif
2011. augusztus 23. 22:22 #245
botond96
botond96
 
StátuszARTPOP get ready for ARTPOP!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.02.26.
Hozzászólás: 2265
Csatolások: 1
Azonosító: 146247
Offline offline
még hogy Gaga karíerje ivel lefelé na ez röhelyes sőt most ivel felfelé
2011. augusztus 23. 22:24 #246
botond96
botond96
 
StátuszARTPOP get ready for ARTPOP!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.02.26.
Hozzászólás: 2265
Csatolások: 1
Azonosító: 146247
Offline offline
amugy Gaga egyszer véget vetet a viszálynak Xtinával van is egyy cikk ha valakinek kell előkeresem
2011. augusztus 23. 22:30 #247
katara
katara
visszatérő vendég
 
StátuszIsmerd meg a világot, h tudd mit miért szeretsz, h felismerd az értéket.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.09.13.
Hozzászólás: 311
Csatolások: 1825
Azonosító: 71496
Offline offline
Idézet (sewenteen @ 2011.08.23. 21:44)
Köszönöm ezt a kimerítő kiselőadást és teljes elemzést! Nem is hittem volna, h valaki ennyi mondani valót talál abba a pár soromba! Én elhiszem, h te Idősebb vagy+tapasztaltabb (ezt tisztelem is) és ezért nem is fogok veled vitatkozni, mert a meglátásodat úgy se fogom átfordítani, meg nem is célom! (...)

érdemes volt vele foglalkozni. kicsikarni emberekből ilyen tényleg(!) tartalmas hozzászólást. frankón. ha elsőre ilyen faja módon írod le a hozzáállásod, mint ahogy most a másodikban, "nem lennénk itt". de megérte. mert ez az az oldal, amire vevők lennénk, mert a belátás, a tisztelet ott lapul a soraidban. ennyi kellene. nem több.

Idézet (sewenteen @ 2011.08.23. 21:44)

Persze nem teljesen értettél meg engem, és kérlek ne hidd, h megtudsz ismerni pár sorból és még véleményt is alkotni a lelkivilágomról...

mert nem is ez volt a cél. csak megérteni azt amit látok és/vagy hallok. pl az ellenszenvet. a merev elutasítás. ugyan olvasd már vissza azt amit először írtál. kérlek. szó nem volt róla, h Madonnával hogyan állsz, csak Gaga és a fanok, meg mi. nem igen lehetett akkor gusztusod ahhoz, h kifejtsd intelligensen a gondolataid, inkább egyből "fejjel a falnak". az első reakció igenis fontos. tudod: ránézel vkire, és már vannak sejtéseid, benyomásaid. ha legelőször is azt mutatod magadból, amit 2.x, hitelesebb lennél, hidd el. mert ez a secod round már nem olyan...
2011. augusztus 23. 22:53 #248
olívia005
olívia005
 
StátuszStay TRUE! Stay YOU! ♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.07.13.
Hozzászólás: 1390
Csatolások: 215
Azonosító: 155353
Offline offline
Jaj ezek a celebek!!!!!! smileeee.gif Én Gaga mellett álok!
2011. augusztus 24. 10:57 #249
Miss Vettel
Miss Vettel
visszatérő vendég
 
StátuszPeople change, things go wrong, but just remember: LIFE GOES ON! ;-)
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.07.03.
Hozzászólás: 236
Csatolások: 15
Azonosító: 154549
Offline offline
Én GaGa csapatát erősítem, utálom Madonnát! wink.gif
2011. augusztus 24. 11:31 #250
Meisan
Meisan
∆ spica ∆
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.07.22.
Hozzászólás: 2261
Csatolások: 88
Azonosító: 156156
Offline offline
Szerintem Madonna csak azért perli be Lady Gagát,mert már nem tud mással a címlapra kerülni.istenem...micsoda szánalom smileeee.gif
2011. augusztus 24. 11:45 #251
ophely88
ophely88
time lady
 
Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.08.08.
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Offline offline
Jókat röhögök egyik másik hozzászóláson. Jobbak vagytok, mint egy Gálvölgyi Show, esküszöm biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Black Hearth2
2011. augusztus 24. 11:48 #252
kincsoke
kincsoke
visszatérő vendég
 
Státuszunatkozok
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.06.29.
Hozzászólás: 172
Csatolások: 147
Azonosító: 154140
Offline offline
utalom madonnta
2011. augusztus 24. 11:54 #253
brigi0528
brigi0528
 
StátuszMonster.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.06.28.
Hozzászólás: 527
Csatolások: 3
Azonosító: 130147
Offline offline
omfg!! szánalmas Madonna. biggrin.gif
2011. augusztus 24. 12:07 #254
Elody
Elody
Einzelgänger
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.07.08.
Hozzászólás: 9491
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
Offline offline
mit akar ez a vén szatyor?
2011. augusztus 24. 12:08 #255
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*
 
StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 10.08.18.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3304
Azonosító: 133484
Offline offline
Az utolsó négy hozzászólás fergeteges! _nevet.gif _nevet.gif
4 felhasználónak tetszik: ophely88, Horgi, Glamster, Black Hearth2
2011. augusztus 24. 13:02 #256
ophely88
ophely88
time lady
 
Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.08.08.
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Offline offline
Idézet (Grace Benning @ 2011.08.24. 12:08)
Az utolsó négy hozzászólás fergeteges!  _nevet.gif  _nevet.gif


Mondtam, hogy jó _nevet.gif
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Glamster, Black Hearth2
2011. augusztus 24. 13:56 #257
Vivijen16
Vivijen16
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.08.24.
Hozzászólás: 1
Csatolások: 0
Azonosító: 159164
Offline offline
Azt hinné az ember, hogy a következő háború politikai ellentéteken alapul majd. smileeee.gif
Na, már muszáj megszólalnom. De tényleg! biggrin.gif
Nem akarom bizonygatni, melyikük is a tehetségesebb, mindkettőjüket szeretem, a hír pedig valószínűleg nem igaz. smileeee.gif Tény, hogy Madonnát sokkal jobban szeretem, 6 éve vagyok masszívan rajongója. Lady Gaga tehetséges, habár hangját erősen elnyomja ez a bosszantó "elektronikus" műfaj.
Nem, Madonna nem csak azzal tudja magára felhívni a figyelmet, ha ilyeneket tesz. Először valóban táncosnak készül, szent igaz, és elismerem, a szerencsének sok köze van a karrierjéhez. De kinek nem, kérem? Lady Gaga hangja sokkal erőteljesebb, és maga írja a szövegeit. Ahogyan azt sok más énekes is teszi. smileeee.gif Madonna is sok dalt írt maga.
Ami azt illeti, hogy kinek, hogyan dirigálnak a "fejesek", Madonnának manapság nincs már szüksége rá. Lady Gagának azonban még erősen hallgatnia kell rájuk. Hogy miért? Mert akárhogyan is nézzük, Gaga még csak három éves karriert futott be, Madonna 30 éveset.
A zenéjüket persze nagyon kedvelem. Bár Gaga első albuma, a "The Fame" még elhanyagolható, a "The Fame Monster" már jobb, a "Born This Way" pedig már tényleg nagyszerű alkotás. Van mondanivalója, amelyet még az első két albumnál nem éreztem. És merem állítani, a "Monster Ball Tour" tényleg jó előadás volt. smileeee.gif
Namármost, ha Madonnáról is szépet akarok szólni, akkor meg kell említenem olyan albumokat, mint a "Like A Prayer", az "Eortica", valamint a "Ray Of Light". Turnék közül pedig kiemelkedő volt a "Blond Ambition Tour", a "Girlie Show", a "Re-Invention Tour".
Jó, azt mondtam, nem fogok magyarázkodni. biggrin.gif Mondjuk, ez csak puszta vélemény nyílvánítás. Mint mondtam, mindkettőjüket nagyon szeretem, Madonnát egy hangyatalpnyival jobban, és elfogult vagyok vele szemben.
Sajnos a probléma az, hogy míg a sztárok nagyszerűen megférnek egymás mellett, addig a rajongók kíméletlenül harcolnak. Ez itt még bőven nem zárult le. biggrin.gif
Most jöhetnek pozítiv/negatív kritikák az én kis hozzászólásomra, bár nem tudom, ki fogja végigolvasni (xD). Csak ezért regisztráltam, nézzetek bolondnak, ostobának. biggrin.gif Na, de megyek krumplit törni... xD
1 felhasználónak tetszik: katara
2011. augusztus 24. 14:35 #258
- törölt felhasználó -    
Vivijen16
végigolvastam és teljesen egyetértek! smileeee.gif
2011. augusztus 24. 15:33 #259
Horgi
Horgi
Lady with an attitude
 
Státuszwords like violence, break the silence
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.07.25.
Hozzászólás: 5416
Csatolások: 41492
Azonosító: 35510
Offline offline
Idézet (Grace Benning @ 2011.08.24. 12:08)
Az utolsó négy hozzászólás fergeteges!  _nevet.gif  _nevet.gif

FERGE most figyelj TEGES! rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Grace Benning
2011. augusztus 24. 16:18 #260
Chels
Chels
új tag
 
Státusz♥hihi..
  Csoport: Kitiltott
Csatlakozott: 11.06.26.
Hozzászólás: 12
Csatolások: 0
Azonosító: 153889
Offline offline
engem hidegen hagynak mind a ketten.
16 oldal 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Madonna Madonna 195.