Madonna beperli Lady Gagát
2011. augusztus 21. 14:58
amileroablevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 146545 offline |
@Cannibal3 még annyit, hogy én Gaga hangját elismerem. Nagyon jó hangja van, csak nem arra használja amire kellene.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. augusztus 21. 15:07
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 971 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline |
hatalmas puszit küldök a cikk írójának!! Minden egyes soroddal egyetértek!! Írj még több ilyen cikket légy szíves, hátha felnyílik egyesek szeme!
katara
2011. augusztus 21. 15:11
Annyira éreztem hogy ez lesz. Szóval, oké, tudom hogy vannak olyan rajongói, akik normálisan viselkednek, de amint már mások is leírták, akinek nem inge nem veszi magára. Sajnálom, kövezzetek meg, hogy ki mondtam azt amit gondoltam... Én nem ismerem el a hangját ugynis ha csak zongora alatt tud normálisan énekelni, akkor az már régen rossz. Elismerem, amikor zongorával kíséri magát akkor tényleg rendben van, semmi bajom vele, de egy ILYET, nem hiszem hogy jónak mondanál...már ne haragudj de ezmiez? Elolvastam, nagyjából de, semmit mondóak, legalábbis nekem. Az egyetlen, ami még ELMEGY az a Poker Face. De példásul a Judas-nak, a Just Dance-nek, a Love Game-nek, a The Edge Of Glory-nak, You and I-nak, a Telephone-nak mi értelme van? Elolvastam ezeket, de őszintén 4 mondat ismétlődik egyfolytában. Nem tudom hogy ti milyen elvont módon értelmezitek a sorokat, hogy nektek lejön valami is abból, amit kornyikál, de én valahogy nem tudok a sorok mögé látni... pardon.
2011. augusztus 21. 15:11
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline |
Idézet (amileroable @ 2011.08.21. 14:58)
@Cannibal3 még annyit, hogy én Gaga hangját elismerem. Nagyon jó hangja van, csak nem arra használja amire kellene.
Igen, nem a hangja miatt ismert vagy népszerű, hanem főleg a botrányok vagy ruhák miatt sajnos. Persze van ami érdekes meg vicces, és azért nem lenne jó ha unalmas lenne, meg próbálkozott máshogy is befutni de így lett ismert. Attól még fontos, hogy nagyon jó élőbe a hangja, nem szokott playbackelni és a dalszövegeket mind ő írja. Azért az új szövegekbe nem csak belelátni lehet a mondanivalót van sok konkrétabb jó szöveg.
BaByGaGa
2011. augusztus 21. 15:20
BaByGaGavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 465 Csatolások: 237 Azonosító: 133634 offline |
Őszintén? Engem annyira nem érdekel mit csinálnak, mert mind csak a pénz miatt csinálja. Gaga és Madonna is. Mind a ketten ebből élnek. Abból, hogy benn maradnak a médiába. Az meg más, hogy jelenleg mindenki próbálja ráfogni a másikra, hogy itt-ott koppintgat tőle és rajta kersztül akar felkapaszkodni a célhoz. Ez olyan undorító, mert senki sem egyedi. Mindenkitől mindenki lopkod. Ez a média és a zenei szakma.
2011. augusztus 21. 15:26
Annusivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 229 Csatolások: 6 Azonosító: 152568 offline |
Nesquik
Isten áldja ezt a cikket! Végre! Semmi bajom, úgy konkrétan Lady Gaga-val, de amit a Gaga fanok művelnek, az már enyhén szólva szánalmas! ha valaki már valami egyedivel, vagy újjal jön elő, az biztos Gagáról másol. Mindenki róla másol, mert ő az Istennő és a tökéletes. Azt persze nem veszik észre, hogyha Gaga koppint valamit, mert persze mi vagyunk az idióták, és az a pop-ikon, aki már 10x többet letett az asztalra, mint Gaga és már közel 30 éve itt van a szakmában...
Szánalmas, ami ezeknek a rajongóknak a fejében lezajlik, nem értem, hogy egyáltalán, hogy képzelik ezt az egészet...
totálisan egyet értek . Majd ha gaga 30év múlva is ilyen jó lesz mint madonnan (félreértés ne essék nem szeretem Madonnát csak mindig olvasom hogy tök híres meg minden ...)És eleve Lady Gaga nak már a Judas klippjét is betiltották egy csomó helyen meg azt mondták hogy azt is más már megcsinálta csak gaga átírt valamit meg most ez ... Hát ez már durva ...
Isten áldja ezt a cikket! Végre! Semmi bajom, úgy konkrétan Lady Gaga-val, de amit a Gaga fanok művelnek, az már enyhén szólva szánalmas! ha valaki már valami egyedivel, vagy újjal jön elő, az biztos Gagáról másol. Mindenki róla másol, mert ő az Istennő és a tökéletes. Azt persze nem veszik észre, hogyha Gaga koppint valamit, mert persze mi vagyunk az idióták, és az a pop-ikon, aki már 10x többet letett az asztalra, mint Gaga és már közel 30 éve itt van a szakmában...
Szánalmas, ami ezeknek a rajongóknak a fejében lezajlik, nem értem, hogy egyáltalán, hogy képzelik ezt az egészet...
totálisan egyet értek . Majd ha gaga 30év múlva is ilyen jó lesz mint madonnan (félreértés ne essék nem szeretem Madonnát csak mindig olvasom hogy tök híres meg minden ...)És eleve Lady Gaga nak már a Judas klippjét is betiltották egy csomó helyen meg azt mondták hogy azt is más már megcsinálta csak gaga átírt valamit meg most ez ... Hát ez már durva ...
2011. augusztus 21. 15:28
Igaza van Madonna-nak hogy igazságot akar tenni, A little monsterek nagyon elviszik magukat hogy egy LEGENDÁT szidnak. Olvastam itta kommenteket, és már megint Gagáról megy a vita. És nem értek egyet azzal hogy vannak olyan emberek vagy rajongók akik egy kalap alá veszik Madonna-át és Gagát.
Ez egy olyan téma a mit szerintem sose kéne felhozni. Mert Madonna 1000-szer jobb mint Gaga! És aki ismeri a munkásságát, egészen visszamenve 1983-ig, az szerintem nem veti össze a két énekesnőt. Mert amit Madonna elért, azt még senki sem tudta még egyszer megcsinálni!!!! Csak az a baj hogy sok tizen éves éves nem is ismeri Madonna-át és elvannak kápráztatva Gagától. Mert Gaga csak Madonna botrányit és slágereit próbálja újra megcsinálni.
A cikkben az tetszik a legjobban amikor Madonnáról és Michael Jackson-ról leírja hogy ők alkottak mindent.
divaft!
Te meg jössz azzal hogy Madonnának csak pénz kell a következő műtétjére hogy ez mekkora hülyeség, a te kedvenced még csak 24 vagy 25 éves de már ő is át van szabva itt ott.
Megkéne tanulnia a Little Monsterek-nek hogy más híresebb és jobb előadókat is elkell fogadni és nem mindenkit útálni, ahogy azt ők teszik, majd pár év múlva lefog nekik esni a tantusz, hogy ki is az a Madonna és mit is tett a zenéért és még mit fog.
Ez egy olyan téma a mit szerintem sose kéne felhozni. Mert Madonna 1000-szer jobb mint Gaga! És aki ismeri a munkásságát, egészen visszamenve 1983-ig, az szerintem nem veti össze a két énekesnőt. Mert amit Madonna elért, azt még senki sem tudta még egyszer megcsinálni!!!! Csak az a baj hogy sok tizen éves éves nem is ismeri Madonna-át és elvannak kápráztatva Gagától. Mert Gaga csak Madonna botrányit és slágereit próbálja újra megcsinálni.
A cikkben az tetszik a legjobban amikor Madonnáról és Michael Jackson-ról leírja hogy ők alkottak mindent.
divaft!
Te meg jössz azzal hogy Madonnának csak pénz kell a következő műtétjére hogy ez mekkora hülyeség, a te kedvenced még csak 24 vagy 25 éves de már ő is át van szabva itt ott.
Megkéne tanulnia a Little Monsterek-nek hogy más híresebb és jobb előadókat is elkell fogadni és nem mindenkit útálni, ahogy azt ők teszik, majd pár év múlva lefog nekik esni a tantusz, hogy ki is az a Madonna és mit is tett a zenéért és még mit fog.
2 felhasználónak tetszik:
katara,
Black Hearth2
2011. augusztus 21. 15:31
vampirediaries4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 158904 offline |
Hát én nem szeretem Madonnát,de szerintem igaza van mert Lady Gaga nagyon koppintja a dolgokat.Szerintem a régi Gaga jobb volt.
2011. augusztus 21. 15:43
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Én sem vagyok Madonna rajongója, de neki adok igazat, idióta kis szörnyecskék, Madonna többet tett le az asztalra, mint Lady Gaga és én Gagát se szeretem, egyre rosszabb zenéi vannak, na és a videoklippek...régen sokkal egyedibb volt!
2011. augusztus 21. 15:49
BaByGaGavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 465 Csatolások: 237 Azonosító: 133634 offline |
Idézet (Lisa7003 @ 2011.08.21. 15:43)
Én sem vagyok Madonna rajongója, de neki adok igazat, idióta kis szörnyecskék, Madonna többet tett le az asztalra, mint Lady Gaga és én Gagát se szeretem, egyre rosszabb zenéi vannak, na és a videoklippek...régen sokkal egyedibb volt!
Köszönöm. Ez jól esett. Nem tudom, hogy ez-e a helyes megfogalmazás, mert azért szerintem nem mind idióta. Valamelyik elhiszed, hogy okosabb mint te? (nem magara céloztam, nem vagyok ilyen) Különben tényleg vannak fanatikusok, de nem mind az.
2011. augusztus 21. 15:57
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline |
Amber Angel
én nem vagyok nagyon nagy Gaga fan de azt azért egy picit furcsának találtam amit írtál. Madonna persze h többet tett le az asztalra mint Gaga, hiszen nézd h mióta híres az egyik és mióta a másik. Ja és hát Madonna sem néz ki éppen úgy mint 20 éves korában.
én nem vagyok nagyon nagy Gaga fan de azt azért egy picit furcsának találtam amit írtál. Madonna persze h többet tett le az asztalra mint Gaga, hiszen nézd h mióta híres az egyik és mióta a másik. Ja és hát Madonna sem néz ki éppen úgy mint 20 éves korában.
2011. augusztus 21. 15:59
„Madonna eleinte nem foglalkozott sem a megjelenés, sem a zenei vonalon történő hasonlítgatásokkal, de Gaga rajongóinak és menedzsmentjének lelketlen megnyilvánulásai teljesen megrémítik őt – mondja Jared Spelling programigazgató. – A Kis Szörnyek a mai napig folyamatosan kritizálják, alázzák, csúfolják Madonnát, főleg kora, alakja és párja miatt."
nos én más rajongóktól sem fogadom el ha másokat kritizálnak. lehet, hogy gaga fan vagyok de azért nem tetszik ha valaki bírál másokat. mi sem szeretjük ha gagát kritizálják és én ezért sem kritizáltam pl Madonnát sosem. meg egyébként is, ő nagyon sokat letett az asztalra. szóval nem kellene senkinek sem kritizálni senkit. de ebből úgysem lesz semmi, mivel ugye jobb kint mint bent - legalábbis sokak szerint
nos én más rajongóktól sem fogadom el ha másokat kritizálnak. lehet, hogy gaga fan vagyok de azért nem tetszik ha valaki bírál másokat. mi sem szeretjük ha gagát kritizálják és én ezért sem kritizáltam pl Madonnát sosem. meg egyébként is, ő nagyon sokat letett az asztalra. szóval nem kellene senkinek sem kritizálni senkit. de ebből úgysem lesz semmi, mivel ugye jobb kint mint bent - legalábbis sokak szerint
2011. augusztus 21. 16:00
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline |
hát ez egy picit furcsa h Madonna csak most vette észre februártól h hasonlít a két szám...
Nem akarom az egyiket sem pártolni, de sztem ezt nem kellene annyira felfújni. pont.
Nem akarom az egyiket sem pártolni, de sztem ezt nem kellene annyira felfújni. pont.
2011. augusztus 21. 16:02
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline |
Pletyka! Majd meglátjuk! BaByGaGa És sem vagyok fanatikus, sőt Madge-t és Gagát is ugyanúgy szeretem, úgyhogy pártatlan maradok! DE azt ne mondja nekem senki, hogy Gaga az elején egyedibb volt! Akkor csak egy tucat énekesnőnek tartottam, akire ráerőltették a cicababa szerepet! Most egyedi, bár minden amit csinál koppintás vagy inkább másokból merít ötletet pl. Madonna, David Bowie stb.
És ezzel minden IGAZI Gaga fan tisztában van! Ez a hír meg szerintem kitaláció vagy fel van fújva! Majd kiderül!
És ezzel minden IGAZI Gaga fan tisztában van! Ez a hír meg szerintem kitaláció vagy fel van fújva! Majd kiderül!
2011. augusztus 21. 16:05
Hát én is Gaga-fan vagyok, de én soha nem szidtam se Madonnát, se Christinát, se Britney-t,(Ugye az ő rajongó táboruk áll nagyon harcban Gagáéval) sőt, szeretem is őket. Esetleg megírtam, hogy ez a számuk, cselekedetük kevésbé tetszett, de nem szidtam őket széjjel. Az viszont igaz, hogy sok Little Monster nagyon-nagyon elfogult, és ez tényleg idegesítő. Írkálják, hogy Madonna egy senki, meg hogy Gaga az új popkirálynő, stb... Na de kérem!!! Madonna egy senki?!?! Ő alkotta a legtöbbet eddig a popszakmában, meg ugye Jacko, de őt most hagyjuk ki. És Gaga még nagyon messze áll attól, hogy "popkirálynőnek" szólíthassuk. Ha 10-20 év múlva is itt lesz (amit el tudok képzelni) akkor már esetleg, de addig ne túlozzunk. És bár a számai sokszor tényleg hasonlítanak, már létező dalokra, de már szinte nem is létezik olyan dallam, ami egyszer már ne lett volna. A számai egyre mélyebb értelműek. Eleinte ő is csak a tipikus parti-szex-pia hármast nyomta, de most már szinte minden dalának van mélyebb, rejtett jelentése. Aki akar utána olvas, aki akar nem. Az elfogult egyéneknek meg azt ajánlom, hogy gondolkozzanak el, hogy pontosan ki mennyit ér. Lássuk meg a pozitívat azokban akiket nem annyira szeretünk, a negatívat abban akit igen és kultúráltan fogalmazzuk meg a véleményünket.
katara
2011. augusztus 21. 16:14
fuck0youúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 40 Csatolások: 1 Azonosító: 138221 offline |
Hűű de sok esze van ennek a Madonna-nak.
Igen Gaga másolt már Madonnáról sokat, de ez már túlzás Madonnától. Örülhet hogy szereti egy ekkora Világsztár. Madonna meg az életét lemásolta marilyn monroe-t. Ugyan azt csinálta, végig. Mindenkivel lefeküdt Marilyn Madonna is így tett, ugyan úgy nézet ki.
Igen Gaga másolt már Madonnáról sokat, de ez már túlzás Madonnától. Örülhet hogy szereti egy ekkora Világsztár. Madonna meg az életét lemásolta marilyn monroe-t. Ugyan azt csinálta, végig. Mindenkivel lefeküdt Marilyn Madonna is így tett, ugyan úgy nézet ki.
2011. augusztus 21. 16:23
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline |
Én szeretem mindkettőjüket, a zenéjüket, nem vitatkoznék, mert a zene az zene. Van jó zene meg sz*r zene. Ez jó. Akkor meg?...
2011. augusztus 21. 16:37
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline |
Inkább nem mondok semmit. Pedig tudnék,de nem mondok,mert megütöm a bokámat. Majd akkor hiszem el,hogy Madge beperli Gagát,ha külföldi,hivatalos oldalon olvasom. Tisztelem Madonnát. Soha nem szidtam,és ezután sem fogom.Miért tenném? A bélyeg pedig,hogy a Little Monsterek szidják Madonnát...hát..eléggé tág fogalom a szidás. Vannak a "rajongók" és vannak a Little Monsterek. Lehet ezért engem hülyének nézni de nem érdekel. Sajnso itt a Starityn rengeteg olyan cikk volt már,ami kamu volt. (Még egyszer mondom,sajnos). Elolvastam az első oldal hozzászólást,és attól,hogy veszekedtek és mindenki védi az igazát,nem lesz egyikőtöknek sem jobb....Meg szidjátok egymást meg ilyenek....Azt hiszem ezen kéne elgondolkodni,nem azon,hogy ki kit szeret és mennyire.... Kövezzetek ezért meg nyugodtan...
BaByGaGa
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.