Madonna beperli Lady Gagát
2011. augusztus 21. 19:51
TweedyFiddlevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 316 Csatolások: 318 Azonosító: 155538 offline |
ez azért szemét húzás
2011. augusztus 21. 19:53
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (katara @ 2011.08.21. 19:49)
olvasd el. senki nem fogja a szádba rágni. v ha elolvastad, de nem érted, akkor ne agyalj rajta, mert később se fogod megérteni.
(azért már tényleg durva, h ennyien nem tudnak szöveget értelmezni sem. csak kiragadtok dolgokat egy szöveg halmazból és arra reagáltok, v van aki érti is amit olvas?)
legmélyebb alázattal kérek elnézést, de kicsúszott a "számon"... az előbb még itt volt a nyelvem hegyén... váratlan kiadás... hányni jár belém a lélek...
(azért már tényleg durva, h ennyien nem tudnak szöveget értelmezni sem. csak kiragadtok dolgokat egy szöveg halmazból és arra reagáltok, v van aki érti is amit olvas?)
legmélyebb alázattal kérek elnézést, de kicsúszott a "számon"... az előbb még itt volt a nyelvem hegyén... váratlan kiadás... hányni jár belém a lélek...
És ok nélkül támadnák rád, ha nem tetszik nekik, hogy neked nem jön be, ami nekik, egyből ez meg az, letolnak a sárgaföldig. Ha valaki nem szereti azt, ami állandóan a csapból jön és uncsi azt lehülyézik, védelmezik a kedvenceiket mert azt hiszik, hogy az imádottjaikról rosszat nem lehet írni. Nem kijezetten erre a topikra értem, az egész fórumon így van. Szerintem hagyd abba te is, ha te sem akarod, hogy állatnak hívjanak meg kapd sorra a 'rohaggy meg' és hasonló üzeneteket
2011. augusztus 21. 20:04
Idézet (Amber Angel @ 2011.08.21. 13:35)
Madonna 10x többet tett az asztalra, mint Gaga. Az, hogy mára az emberek nagy része arra a zenére vevő, amit a Big Monster csinál, tény és való.
A kis szörnyecskék pedig túl messze mennek, nem? Majd megnézem, hogy milyen lesz gágá az 50-es éveiben. Sejtéseim szerint az alakja sem lesz olyan, mint most.
A kis szörnyecskék pedig túl messze mennek, nem? Majd megnézem, hogy milyen lesz gágá az 50-es éveiben. Sejtéseim szerint az alakja sem lesz olyan, mint most.
Egyetértek. Habár ez az egész helyzet nem Gaga hibája, hanem a kis szörnyecskéié, a dolgok nagyon elfajultak. Az Anyjuk is lesz olyan, mint Madonna.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. augusztus 21. 20:06
amileroablevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.03. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 146545 offline |
LadyAlba88 kérdésed így hangzott:
Nem akarok vitatkozni, de kérlek indokold meg, hogy miért lett Magde (munkája, karrierje)sárba tiporva! Mit értesz ez alatt?
Ezt a kérdést fel sem kellett volna tenned, ha figyelmesen elolvasod a cikket, és értelmezed is azt.
Egyébként a kommentem ezen része szólt személyesen Neked:
"@LadyAlba88 Olvastad Te egyáltalán katara cikkét??? Ott megtalálod a választ a kérdésedre! De azért megkönnyítem a dolgodat:
„Madonna eleinte nem foglalkozott sem a megjelenés, sem a zenei vonalon történő hasonlítgatásokkal, de Gaga rajongóinak és menedzsmentjének lelketlen megnyilvánulásai teljesen megrémítik őt – mondja Jared Spelling programigazgató. – A Kis Szörnyek a mai napig folyamatosan kritizálják, alázzák, csúfolják Madonnát, főleg kora, alakja és párja miatt.”
Ennyi és nem több, a hozzászólás többi része egyáltalán nem is Neked szólt. Hogy ezen kívül Te még mit vettél magadra, az a Te dolgod. Egyáltalán nem értem miért is estél nekem, de nem is érdekel. A lényeg, a lényeg, előbb tanuljunk meg szöveget értelmezni és csak aztán keménykedjünk. Köszöntem.
Nem akarok vitatkozni, de kérlek indokold meg, hogy miért lett Magde (munkája, karrierje)sárba tiporva! Mit értesz ez alatt?
Ezt a kérdést fel sem kellett volna tenned, ha figyelmesen elolvasod a cikket, és értelmezed is azt.
Egyébként a kommentem ezen része szólt személyesen Neked:
"@LadyAlba88 Olvastad Te egyáltalán katara cikkét??? Ott megtalálod a választ a kérdésedre! De azért megkönnyítem a dolgodat:
„Madonna eleinte nem foglalkozott sem a megjelenés, sem a zenei vonalon történő hasonlítgatásokkal, de Gaga rajongóinak és menedzsmentjének lelketlen megnyilvánulásai teljesen megrémítik őt – mondja Jared Spelling programigazgató. – A Kis Szörnyek a mai napig folyamatosan kritizálják, alázzák, csúfolják Madonnát, főleg kora, alakja és párja miatt.”
Ennyi és nem több, a hozzászólás többi része egyáltalán nem is Neked szólt. Hogy ezen kívül Te még mit vettél magadra, az a Te dolgod. Egyáltalán nem értem miért is estél nekem, de nem is érdekel. A lényeg, a lényeg, előbb tanuljunk meg szöveget értelmezni és csak aztán keménykedjünk. Köszöntem.
2011. augusztus 21. 20:09
x-Hera-xvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.27. Hozzászólás: 362 Csatolások: 5 Azonosító: 154015 offline |
én megértem madonnát és végre valaki lép ... mert gaga elég sokat másolt másoktól és valaki észrevette? igen anyi féle szám van már lehet véletlen is deh azért elég sok száma hasonlít a felsoroltak számaihoz ugyhogy ő biztos másol ami szerintem elég fantáziátlan és gyerekes
2011. augusztus 21. 20:10
kataravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.13. Hozzászólás: 311 Csatolások: 1825 Azonosító: 71496 offline |
Idézet (LadyAlba88 @ 2011.08.21. 19:45)
Képzeld olvastam a cikket, de ezek szerint te nem olvastad el az összes kommentemet amit ez előtt írtam! Egyáltalán nem vagyok elfogult Gaga fan, Madonnát is nagyon szeretem! NEM IS ALKOTTAM VÉLEMÉNYT EZZEL KAPCSOLATBAN, csak annyit mondtam, hogy szerintem kacsa az egész vagy legalábbis nagyon fel van fújva, de majd meglátjuk! És miért baj az, hogy kértem katara-t, hogy indokolja meg a véleményét? Szerintem kulturáltan kértem! Ellenben veled! És igenis, nekem ne akarja senki megmondani mit gondoljak! Legyen szó bármiről! Amúgy maga a cikk teljesen rendben van. De mindegy. És szerintem ami a legfontosabb, hogy sose azt nézd mit mondanak, hanem azt KI mondja! PL. az ide kommentelők nagy része max 14-16 éves! Ezúton is üzenem nekik, hogy nézzenek utána Madonna életútjának!
> én írtam is rá. és nekem nem volt bajom azzal, h megkérdeztél.
--
lehet, h hülyén jön ki, de asszem ki tudok állni magamért, vállalom amit írok, mondok, gondolok, hibázok. belátom ha tévedek. engem meg lehet győzni ész érvekkel, de arrogáns támadásokkal nem (ez csak azoknak szól, akik ilyen stílusban nyilatkoznak, szóval pl LadyAlba88 neked nem)
--
egyáltalán nem állt szándékomban azt sugallni, h bkinek is azt kell gondolnia, amit írtam. szerintem senki háta mögött nem állok fegyverrel, nem tartok senkit sakkban, h azt érezze kényszerítve van. ezt amúgy más médiumok állítják róla (ja médium: esősorban a tömegkommunikációt értjük ezalatt, szóval nem a szellemekkel suttogókra gondoljunk most). van egy állítás, azt ki-ki maga dönti el, hogyan értékeli ki. ennyi.
2011. augusztus 21. 20:15
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
Abszolút korrekt cikk és semmi kedvem most fáradtan átolvasni a kommenteket, mert biztosan lenne egy tucat, amin fennakadnék és vitába szállnék. Szinte érzem azt, hogy az anyaszörnyeteg - magukat igazinak mondó - szörnyetegek rohadtul nem értenek egyet és ismét csak értelmetlen alázgatásba kezdtek. Haha. Katara! Minden elismerésem
2011. augusztus 21. 20:17
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline |
ha én is énekes lennék, és más énekes hasonlót énekelt volna, büszke lennék, hogy rajong értem, de azért lerendeztem volna, maximum csak leoltanám twitten, de beperelni azért nem..
2011. augusztus 21. 20:20
Lisa Veronicastjlc |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 2706 Csatolások: 448 Azonosító: 130604 offline |
szerintem igenis jó cikk lett és ez a rész nagyon igaz :"a 20. század végére a létező összes témát megírták már, az összes stílust és hangzást megalkották, azaz, amit napjainkban hallunk, látunk, az mind csak a múltban keletkezett művek újraértelmezése."
-és ezt el kéne fogadni MINDENKINEK én madonnát sem értem de gaga azért nem rossz
-és ezt el kéne fogadni MINDENKINEK én madonnát sem értem de gaga azért nem rossz
2011. augusztus 21. 20:24
Mendysvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 155358 offline |
Írhatnék regényt, amiért most felment bennem a pumpa, de inkább a rövid és tömör megoldást választom:
A kis szörnyecskékből már elegem van. Minden létező előadóba bele kell kötniük, aki nem a nagyságos Lady Gaga?. Alapjába véve most Gagával semmi bajom nincsen, mert végül is ez nem az ő hibája.
A kis szörnyecskékből már elegem van. Minden létező előadóba bele kell kötniük, aki nem a nagyságos Lady Gaga?. Alapjába véve most Gagával semmi bajom nincsen, mert végül is ez nem az ő hibája.
2011. augusztus 21. 20:28
Little Dreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 158799 offline |
Véleménynyilvánítára a fórum szolgál. Egy cikknek pedig a tények ismertetéséről kell(ene) szólnia.
2011. augusztus 21. 21:14
gagajackofanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.30. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 154245 offline |
mindenki be perel mindenkit egy dal miat???!!!
2011. augusztus 21. 21:26
kataravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.13. Hozzászólás: 311 Csatolások: 1825 Azonosító: 71496 offline |
hát istenem! komolyan... szerinted kiböfögik a zenét, szöveget? nem 2 perc alatt születik egy dal. a legapróbb részletekig kidolgozzák, h minden eleme a megfelelő helyen legyen, úgy szólaljon meg a gondolata, h abba hiba ne essen. ezen zeneszerzők dolgoznak, akiknek hivatásuk, hitvallásuk a ZENE. a minőségi munkát nem összecsapják, abba szíve-lelke benne van a szerzőnek. még jó, h objektív döntést vár el vki egy ilyen esetben. nem tudom, hányan vannak itt olyanok, akik elvégeztek vmilyen zenesulit, de a laikusok nem úgy hallgatnak meg egy dalt, mint egy ezzel foglalkozó ember.
2011. augusztus 21. 21:32
HorgiLady with an attitude |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.25. Hozzászólás: 5416 Csatolások: 41492 Azonosító: 35510 offline |
Tisztességgel végigolvastam a hozzászólásokat, katara mindent leírt előttem.
Az egyik leglátogatottabb magyar Madonna rajongói oldal szerkesztőjeként mondhatom, hogy nagyon nehéz helyzetben vagyunk, az olyan fiatalok miatt, akik nulla háttértudással, fél információkkal vagy légből kapott hülyeségekkel árasztják el a világhálót és itt nem csak az elvakul (már-már beteges) Gaga-rajongókra gondolok. Nagyon kevés fiatal veszi a fáradtságot, hogy megismerje a régebbi korok művészetét, érdeklődjön esetleg a reneszánsz festészet, a némafilmek vagy a nyolcvanas évek zenéi iránt. Kevesen, de vannak aki igen, és szerintem jobban is érzik magukat azáltal, hogy tágabb a látókörük és nem egy szűk perspektíván mozognak.
Én, a 18 évemmel érzek generációs szakadékot a nálam csak pár évvel fiatalabbak és köztem. Rémisztő helyzet.
Néhány hozzászóláson jót derültem, a kedvencem az volt, hogy Madonna csak azért perelné Gagát, hogy pénzt gyűjtsön a műtétjére... Ez tükröz egyfajta színvonalat, ha viccnek volt szánva, akkor pedig igen gyengére sikerült.
A másik, hogy valaki már olvasott Madonnáról, de nem nagyon tudja ki ő, na neki elsősorban (de mindenkinek) ajánlom az adatlapomon lévő összeállítást.
Ami viszont pozitív meglepetésként ért, az az volt, hogy ha nem tévedek ez az első hír Madonnáról, amiben a fórumozók többsége Madonna mellé állt. Lehet, hogy ma 12-14 éves Gaga-fanatikus megbecsülnisemtudommennyi fórumozó kimenőt kapott?
Katara! Köszönöm a cikket!
Az egyik leglátogatottabb magyar Madonna rajongói oldal szerkesztőjeként mondhatom, hogy nagyon nehéz helyzetben vagyunk, az olyan fiatalok miatt, akik nulla háttértudással, fél információkkal vagy légből kapott hülyeségekkel árasztják el a világhálót és itt nem csak az elvakul (már-már beteges) Gaga-rajongókra gondolok. Nagyon kevés fiatal veszi a fáradtságot, hogy megismerje a régebbi korok művészetét, érdeklődjön esetleg a reneszánsz festészet, a némafilmek vagy a nyolcvanas évek zenéi iránt. Kevesen, de vannak aki igen, és szerintem jobban is érzik magukat azáltal, hogy tágabb a látókörük és nem egy szűk perspektíván mozognak.
Én, a 18 évemmel érzek generációs szakadékot a nálam csak pár évvel fiatalabbak és köztem. Rémisztő helyzet.
Néhány hozzászóláson jót derültem, a kedvencem az volt, hogy Madonna csak azért perelné Gagát, hogy pénzt gyűjtsön a műtétjére... Ez tükröz egyfajta színvonalat, ha viccnek volt szánva, akkor pedig igen gyengére sikerült.
A másik, hogy valaki már olvasott Madonnáról, de nem nagyon tudja ki ő, na neki elsősorban (de mindenkinek) ajánlom az adatlapomon lévő összeállítást.
Ami viszont pozitív meglepetésként ért, az az volt, hogy ha nem tévedek ez az első hír Madonnáról, amiben a fórumozók többsége Madonna mellé állt. Lehet, hogy ma 12-14 éves Gaga-fanatikus megbecsülnisemtudommennyi fórumozó kimenőt kapott?
Katara! Köszönöm a cikket!
2011. augusztus 21. 21:34
EZ MI!! Mindenki meghülyül? Komolyan mondom ez már vicc! Mindenki pereli Gagát mert azt hiszik hogy az ócska zenéjükből lop? Köze sincs hozzá...
2011. augusztus 21. 21:39
fannuska12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 1 Azonosító: 149607 offline |
örüljön neki h utánozzák mert akkor legalább valaki szereti, mert én biztos nem.
2011. augusztus 21. 21:47
Szép hogy kiálltok Madonna mellett! Tisztelem azt amit tett ez már nevetséges...
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.