Starity

Madonna beperli Lady Gagát

16 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 21. 19:51 #141
TweedyFiddle
TweedyFiddle
visszatérő vendég

StátuszWhat doesn't kill you makes you stronger / Ami nem öl meg az megerősít ;)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 316
Csatolások: 318
Azonosító: 155538
ez azért szemét húzás dry.gif
2011. augusztus 21. 19:53 #142
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (katara @ 2011.08.21. 19:49)
olvasd el. senki nem fogja a szádba rágni. v ha elolvastad, de nem érted, akkor ne agyalj rajta, mert később se fogod megérteni. 
(azért már tényleg durva, h ennyien nem tudnak szöveget értelmezni sem. csak kiragadtok dolgokat egy szöveg halmazból és arra reagáltok, v van aki érti is amit olvas?)
legmélyebb alázattal kérek elnézést, de kicsúszott a "számon"...  az előbb még itt volt a nyelvem hegyén... váratlan kiadás... hányni jár belém a lélek...  110.gif

És ok nélkül támadnák rád, ha nem tetszik nekik, hogy neked nem jön be, ami nekik, egyből ez meg az, letolnak a sárgaföldig. Ha valaki nem szereti azt, ami állandóan a csapból jön és uncsi azt lehülyézik, védelmezik a kedvenceiket mert azt hiszik, hogy az imádottjaikról rosszat nem lehet írni. Nem kijezetten erre a topikra értem, az egész fórumon így van. Szerintem hagyd abba te is, ha te sem akarod, hogy állatnak hívjanak meg kapd sorra a 'rohaggy meg' és hasonló üzeneteket mellow.gif
5 felhasználónak tetszik: a7xforever, thunderbird, UnhappyMeals, Pandus, Black Hearth2
2011. augusztus 21. 20:04 #143
- törölt felhasználó -    
Idézet (Amber Angel @ 2011.08.21. 13:35)
Madonna 10x többet tett az asztalra, mint Gaga. Az, hogy mára az emberek nagy része arra a zenére vevő, amit a Big Monster csinál, tény és való.

A kis szörnyecskék pedig túl messze mennek, nem? Majd megnézem, hogy milyen lesz gágá az 50-es éveiben. Sejtéseim szerint az alakja sem lesz olyan, mint most.

Egyetértek. Habár ez az egész helyzet nem Gaga hibája, hanem a kis szörnyecskéié, a dolgok nagyon elfajultak. Az Anyjuk is lesz olyan, mint Madonna.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. augusztus 21. 20:06 #144
amileroable
amileroable
visszatérő vendég
Hozzászólás: 130
Azonosító: 146545
LadyAlba88 kérdésed így hangzott:

Nem akarok vitatkozni, de kérlek indokold meg, hogy miért lett Magde (munkája, karrierje)sárba tiporva! Mit értesz ez alatt?

Ezt a kérdést fel sem kellett volna tenned, ha figyelmesen elolvasod a cikket, és értelmezed is azt.
Egyébként a kommentem ezen része szólt személyesen Neked:
"@LadyAlba88 Olvastad Te egyáltalán katara cikkét??? Ott megtalálod a választ a kérdésedre! De azért megkönnyítem a dolgodat:

„Madonna eleinte nem foglalkozott sem a megjelenés, sem a zenei vonalon történő hasonlítgatásokkal, de Gaga rajongóinak és menedzsmentjének lelketlen megnyilvánulásai teljesen megrémítik őt – mondja Jared Spelling programigazgató. – A Kis Szörnyek a mai napig folyamatosan kritizálják, alázzák, csúfolják Madonnát, főleg kora, alakja és párja miatt.”

Ennyi és nem több, a hozzászólás többi része egyáltalán nem is Neked szólt. Hogy ezen kívül Te még mit vettél magadra, az a Te dolgod. Egyáltalán nem értem miért is estél nekem, de nem is érdekel. A lényeg, a lényeg, előbb tanuljunk meg szöveget értelmezni és csak aztán keménykedjünk. Köszöntem.
2011. augusztus 21. 20:09 #145
x-Hera-x
x-Hera-x
visszatérő vendég

Státusztheenchoice awards-on Robert Downey Jr.-ra szavazzatok ha tudtok♥mertmegérdemli
Hozzászólás: 362
Csatolások: 5
Azonosító: 154015
én megértem madonnát és végre valaki lép ... mert gaga elég sokat másolt másoktól és valaki észrevette? igen anyi féle szám van már lehet véletlen is deh azért elég sok száma hasonlít a felsoroltak számaihoz ugyhogy ő biztos másol ami szerintem elég fantáziátlan és gyerekes smileeee.gif
2011. augusztus 21. 20:10 #146
katara
katara
visszatérő vendég

StátuszIsmerd meg a világot, h tudd mit miért szeretsz, h felismerd az értéket.
Hozzászólás: 311
Csatolások: 1825
Azonosító: 71496
Idézet (LadyAlba88 @ 2011.08.21. 19:45)
Képzeld olvastam a cikket, de ezek szerint te nem olvastad el az összes kommentemet amit ez előtt írtam! Egyáltalán nem vagyok elfogult Gaga fan, Madonnát is nagyon szeretem! NEM IS ALKOTTAM VÉLEMÉNYT EZZEL KAPCSOLATBAN, csak annyit mondtam, hogy szerintem kacsa az egész vagy legalábbis nagyon fel van fújva, de majd meglátjuk! És miért baj az, hogy kértem katara-t, hogy indokolja meg a véleményét? Szerintem kulturáltan kértem! Ellenben veled! És igenis, nekem ne akarja senki megmondani mit gondoljak! Legyen szó bármiről! Amúgy maga a cikk teljesen rendben van. De mindegy. És szerintem ami a legfontosabb, hogy sose azt nézd mit mondanak, hanem azt KI mondja! PL. az ide kommentelők nagy része max 14-16 éves! Ezúton is üzenem nekik, hogy nézzenek utána Madonna életútjának!

> én írtam is rá. és nekem nem volt bajom azzal, h megkérdeztél.
--
lehet, h hülyén jön ki, de asszem ki tudok állni magamért, vállalom amit írok, mondok, gondolok, hibázok. belátom ha tévedek. engem meg lehet győzni ész érvekkel, de arrogáns támadásokkal nem (ez csak azoknak szól, akik ilyen stílusban nyilatkoznak, szóval pl LadyAlba88 neked nem)
--
egyáltalán nem állt szándékomban azt sugallni, h bkinek is azt kell gondolnia, amit írtam. szerintem senki háta mögött nem állok fegyverrel, nem tartok senkit sakkban, h azt érezze kényszerítve van. ezt amúgy más médiumok állítják róla (ja médium: esősorban a tömegkommunikációt értjük ezalatt, szóval nem a szellemekkel suttogókra gondoljunk most). van egy állítás, azt ki-ki maga dönti el, hogyan értékeli ki. ennyi.
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Pandus, Black Hearth2
2011. augusztus 21. 20:15 #147
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Abszolút korrekt cikk és semmi kedvem most fáradtan átolvasni a kommenteket, mert biztosan lenne egy tucat, amin fennakadnék és vitába szállnék. Szinte érzem azt, hogy az anyaszörnyeteg - magukat igazinak mondó - szörnyetegek rohadtul nem értenek egyet és ismét csak értelmetlen alázgatásba kezdtek. Haha. Katara! Minden elismerésem meghajolo.gif
6 felhasználónak tetszik: katara, UnhappyMeals, Lisa Veronicas, ophely88, Pandus, Black Hearth2
2011. augusztus 21. 20:17 #148
Hannahmile
Hannahmile
hooligirl~

StátuszOPPA GANGNAM STYLE!!
Hozzászólás: 1117
Csatolások: 153
Azonosító: 149203
ha én is énekes lennék, és más énekes hasonlót énekelt volna, büszke lennék, hogy rajong értem, de azért lerendeztem volna, maximum csak leoltanám twitten, de beperelni azért nem..
2011. augusztus 21. 20:19 #149
elcsike
elcsike

StátuszI love Summer
Hozzászólás: 593
Csatolások: 66
Azonosító: 138140
már megint
2011. augusztus 21. 20:20 #150
Lisa Veronicas
Lisa Veronicas
tjlc

Státusz.
Hozzászólás: 2706
Csatolások: 448
Azonosító: 130604
szerintem igenis jó cikk lett és ez a rész nagyon igaz :"a 20. század végére a létező összes témát megírták már, az összes stílust és hangzást megalkották, azaz, amit napjainkban hallunk, látunk, az mind csak a múltban keletkezett művek újraértelmezése."
-és ezt el kéne fogadni MINDENKINEK én madonnát sem értem de gaga azért nem rossz rolleyes.gif
2011. augusztus 21. 20:24 #151
Mendys
Mendys
visszatérő vendég

StátuszCoffee in one hand, confidence in the other
Hozzászólás: 218
Azonosító: 155358
Írhatnék regényt, amiért most felment bennem a pumpa, de inkább a rövid és tömör megoldást választom:

A kis szörnyecskékből már elegem van. Minden létező előadóba bele kell kötniük, aki nem a nagyságos Lady Gaga?. Alapjába véve most Gagával semmi bajom nincsen, mert végül is ez nem az ő hibája.
2 felhasználónak tetszik: ophely88, katara
2011. augusztus 21. 20:28 #152
Little Dreamer
Little Dreamer
visszatérő vendég

StátuszSassy little minx (:
Hozzászólás: 143
Azonosító: 158799
Véleménynyilvánítára a fórum szolgál. Egy cikknek pedig a tények ismertetéséről kell(ene) szólnia.
2011. augusztus 21. 21:14 #153
gagajackofan
gagajackofan
új tag

Státuszimádom gagát és bradley coopert<3<3<3
Hozzászólás: 20
Azonosító: 154245
mindenki be perel mindenkit egy dal miat???!!!
2011. augusztus 21. 21:26 #154
katara
katara
visszatérő vendég

StátuszIsmerd meg a világot, h tudd mit miért szeretsz, h felismerd az értéket.
Hozzászólás: 311
Csatolások: 1825
Azonosító: 71496
hát istenem! komolyan... szerinted kiböfögik a zenét, szöveget? nem 2 perc alatt születik egy dal. a legapróbb részletekig kidolgozzák, h minden eleme a megfelelő helyen legyen, úgy szólaljon meg a gondolata, h abba hiba ne essen. ezen zeneszerzők dolgoznak, akiknek hivatásuk, hitvallásuk a ZENE. a minőségi munkát nem összecsapják, abba szíve-lelke benne van a szerzőnek. még jó, h objektív döntést vár el vki egy ilyen esetben. nem tudom, hányan vannak itt olyanok, akik elvégeztek vmilyen zenesulit, de a laikusok nem úgy hallgatnak meg egy dalt, mint egy ezzel foglalkozó ember.
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Pandus, Black Hearth2
2011. augusztus 21. 21:32 #155
Horgi
Horgi
Lady with an attitude

Státuszwords like violence, break the silence
Hozzászólás: 5416
Csatolások: 41492
Azonosító: 35510
Tisztességgel végigolvastam a hozzászólásokat, katara mindent leírt előttem.
Az egyik leglátogatottabb magyar Madonna rajongói oldal szerkesztőjeként mondhatom, hogy nagyon nehéz helyzetben vagyunk, az olyan fiatalok miatt, akik nulla háttértudással, fél információkkal vagy légből kapott hülyeségekkel árasztják el a világhálót és itt nem csak az elvakul (már-már beteges) Gaga-rajongókra gondolok. Nagyon kevés fiatal veszi a fáradtságot, hogy megismerje a régebbi korok művészetét, érdeklődjön esetleg a reneszánsz festészet, a némafilmek vagy a nyolcvanas évek zenéi iránt. Kevesen, de vannak aki igen, és szerintem jobban is érzik magukat azáltal, hogy tágabb a látókörük és nem egy szűk perspektíván mozognak.
Én, a 18 évemmel érzek generációs szakadékot a nálam csak pár évvel fiatalabbak és köztem. Rémisztő helyzet.

Néhány hozzászóláson jót derültem, a kedvencem az volt, hogy Madonna csak azért perelné Gagát, hogy pénzt gyűjtsön a műtétjére... Ez tükröz egyfajta színvonalat, ha viccnek volt szánva, akkor pedig igen gyengére sikerült.
A másik, hogy valaki már olvasott Madonnáról, de nem nagyon tudja ki ő, na neki elsősorban (de mindenkinek) ajánlom az adatlapomon lévő összeállítást.
Ami viszont pozitív meglepetésként ért, az az volt, hogy ha nem tévedek ez az első hír Madonnáról, amiben a fórumozók többsége Madonna mellé állt. Lehet, hogy ma 12-14 éves Gaga-fanatikus megbecsülnisemtudommennyi fórumozó kimenőt kapott?
Katara! Köszönöm a cikket!
6 felhasználónak tetszik: Glamster, _ToTo_, UnhappyMeals, katara, Pandus, Black Hearth2
2011. augusztus 21. 21:34 #156
- törölt felhasználó -    
EZ MI!! Mindenki meghülyül? Komolyan mondom ez már vicc! Mindenki pereli Gagát mert azt hiszik hogy az ócska zenéjükből lop? Köze sincs hozzá...
2011. augusztus 21. 21:39 #157
fannuska12
fannuska12
visszatérő vendég

StátuszManchester United! ♥ GGMU!♥
Hozzászólás: 255
Csatolások: 1
Azonosító: 149607
örüljön neki h utánozzák mert akkor legalább valaki szereti, mert én biztos nem. biggrin.gif
2011. augusztus 21. 21:40 #158
Horgi
Horgi
Lady with an attitude

Státuszwords like violence, break the silence
Hozzászólás: 5416
Csatolások: 41492
Azonosító: 35510
Ójaj, elkiabáltam... blink.gif
5 felhasználónak tetszik: ophely88, UnhappyMeals, katara, Pandus, Black Hearth2
2011. augusztus 21. 21:43 #159
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (Horgi @ 2011.08.21. 21:40)
Ójaj, elkiabáltam... blink.gif

Felfestetted az ördögöt a falra, attól tartok és mennyi lesz még 110.gif
4 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, katara, Pandus, Black Hearth2
2011. augusztus 21. 21:47 #160
- törölt felhasználó -    
Szép hogy kiálltok Madonna mellett! Tisztelem azt amit tett ez már nevetséges...
16 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Madonna Madonna 190.