Kontaktlencse vagy szemüveg?
2011. augusztus 23. 02:10
nekem hálistennek nem kell eggik sem de vannak nagyon jó szemüvegek amiket márcsak azért is felvenném m nagyon tetszenek ^^
2011. augusztus 23. 14:49
Hát,kinek melyiket jobb viselni.Meg hogy melyikben érzi "jobban" magát.
Én mondjuk egyiket sem hordok.
Én mondjuk egyiket sem hordok.
2011. augusztus 23. 21:20
a7xforeverThe Lochtenator♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 2619 Csatolások: 128 Azonosító: 156371 offline |
Nekem nincs szükségem rákjuk, de a szemüvegre voksolnék..
A kontaktlencsét valószínűleg nem bírnám elviselni
A kontaktlencsét valószínűleg nem bírnám elviselni
2011. augusztus 23. 21:30
Kontaktlencse! Nekem is az van és nagyon szeretem mert nem is lehet érezni hogy van és nagyon hamar be lehet rakni. Mióta kontaktlencsém van nem is bírom elviselni a szemüvegem, bár az igaz hogy a kontaktlencse elég kölcséges, de szerintem megéri.
2011. augusztus 23. 21:38
dana"Evolution?" |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1776 Csatolások: 3 Azonosító: 147029 offline |
Kontaktlencse párti vagyok, kb.10-11 éve. Hamar meg lehet szokni, ha hideg helyről melegebbre lépsz be, a szemüveggel szemben nem párásodik be. Viszont nagy gondot kell fordítani a tisztítására, különben könnyen begyulladhat tőle az ember szeme. Ill. nekem az okoz még kellemetlenséget, ha szeles időben porral tele megy a szemem, na az igazán nem 1 kellemes érzés.
2 felhasználónak tetszik:
tina9612,
thunderbird
2011. augusztus 25. 15:43
Spongyahodor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 2272 Csatolások: 214 Azonosító: 141897 offline |
Én szemüveget hordok, de nemsokára lesz kontaktlencsém. Nekem a szemüveggel az az egyetlen bajom, hogy ha pl. tv-t nézek, és oldalra fordulok, nagy az esély arra, hogy elgörbül.
2011. augusztus 25. 15:46
nekem szerencsére egyiket sem kel hordanom de ha mőár választanom kéne akkor inkább a kontaktlencse
1 felhasználónak tetszik:
thunderbird
2011. augusztus 28. 14:02
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline |
Kontaktlencse inkább .
thunderbird
2011. augusztus 28. 16:58
NikiBlackD a r e T o D r e a m |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.06. Hozzászólás: 1021 Csatolások: 415 Azonosító: 157599 offline |
Jelenleg szemüveget hordok, de nem szeretem. Nemsokára lesz kontaklencsém, és már nagyon várom, jó lesz végre megszabadulni a szemüvegtől. Meg hát ugye táncolok és azt szemüvegben nem lehet, mert leesik, megemeléseknél is zavarna, szóval eltörne, és nem túl jó, hogy csak homályosan látok, miközben táncolok.
thunderbird
2011. augusztus 28. 17:03
Nekem egyikre sincs szükségem szerencsére de a bátyámnak igen és ő is néha szemüveget néha kontaktlencsét hord.
2011. augusztus 28. 17:30
Na jól van, addig úgyse nyugszok, míg nem írtam ide.
A kontaktlencsére szavazok. Gondolom, ebből lejött, hogy nekem is az van. Mivel a tartalék szemüvegemmel már nem látok, mert gyenge, folyamatosan a lencséket használom.
Előnyei:
- A felhelyezése könnyű és gyors (magához a szemedhez hozzá sem érsz).
- Élesebben látsz vele, mert mivel a szemeden van, nincs a szemüveglencse és a szemed közötti távolság.
- Kényelmes, abszolút nem lehet érezni, hogy ott van.
- Úgy érzed, mintha ugyanolyan jól látnál, mint bárki más, mert nincs rajtad szemüveg.
- Önbizalmat ad (legalábbis nekem, mert a szemüvegben borzasztó rondának éreztem magam).
- Más számára nem látszik.
Hátrányai:
- Esténként, miután kivetted, alaposan meg kell tisztítani, és speciális oldatba tenni. Magyarán naponta 2 perc gondot kell rá fordítani, de nálam ez sem túl nagy hátrány.
A kontaktlencsére szavazok. Gondolom, ebből lejött, hogy nekem is az van. Mivel a tartalék szemüvegemmel már nem látok, mert gyenge, folyamatosan a lencséket használom.
Előnyei:
- A felhelyezése könnyű és gyors (magához a szemedhez hozzá sem érsz).
- Élesebben látsz vele, mert mivel a szemeden van, nincs a szemüveglencse és a szemed közötti távolság.
- Kényelmes, abszolút nem lehet érezni, hogy ott van.
- Úgy érzed, mintha ugyanolyan jól látnál, mint bárki más, mert nincs rajtad szemüveg.
- Önbizalmat ad (legalábbis nekem, mert a szemüvegben borzasztó rondának éreztem magam).
- Más számára nem látszik.
Hátrányai:
- Esténként, miután kivetted, alaposan meg kell tisztítani, és speciális oldatba tenni. Magyarán naponta 2 perc gondot kell rá fordítani, de nálam ez sem túl nagy hátrány.
2011. augusztus 28. 17:32
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline |
Én szemüveget hordok de majd később lesz kontaklencsém hála jó istennek
2011. augusztus 28. 18:34
Loca77♫♪♫♥Mariposa♥♫♪♫ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 975 Csatolások: 3 Azonosító: 151572 offline |
én régebben szemüveges voltam,azt szoktam meg ezért arra szavazok,de van aki a kontaktlencsét a szemüveg könnyen eltörik a lencse ha leejted nem is találod többet
2011. augusztus 28. 18:59
Én szemüveges vagyok,és szerintem nem ronda, mivel ma már rengetg féle divatos keret kapható.Szóval szemüvegpárti vok
2011. augusztus 28. 19:01
Taki Vickyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.26. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 144093 offline |
Én is szemüveges vagyok, de engem zavar, úgyhogy inkább a lencse!
thunderbird
2011. augusztus 28. 19:34
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6279 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline |
Ez mindenkinél változó ugyebár.
Ki melyiket szereti,tudja hordani. Nos,én ezen a téren is elég szerencsétlennek mondhatom magam mivel nekem annyira rossz a szemem,hogy kontaktlencse kilőve,és ez nem csak ideglenesen. De emiatt nem szomorkodom annyira,nagyon szép,csinos keretek vannak már. Meg valahogy tuti nem mernék a "szememben" nyúlkálni.
Ki melyiket szereti,tudja hordani. Nos,én ezen a téren is elég szerencsétlennek mondhatom magam mivel nekem annyira rossz a szemem,hogy kontaktlencse kilőve,és ez nem csak ideglenesen. De emiatt nem szomorkodom annyira,nagyon szép,csinos keretek vannak már. Meg valahogy tuti nem mernék a "szememben" nyúlkálni.
Amanda Parker
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.