Én lassan 4 éve vagyok szemüveges. A kontaktlencsét még nem próbáltam, de majd mindenképpen szeretnék.
Ellenben szeretem a szemüveget, mert valamilyen szinten egy keretet is ad az arcnak.
Kontaktlencse vagy szemüveg?
2014. április 25. 19:00
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1798 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline |
2014. június 04. 17:36
elég régóta vagyok szemüveges, és elég rossz..:// nagyon szeretnék végre kontaklencsét, mert szép szemem van (szerintem) és a szemüveg eltakarja.. az egész arcomat tönkreteszi..:c ha pici smink van azt is teljesen eltakarja.
2014. június 05. 19:51
Hamarosan lehet kontaklencsém és már várom.A kontaklencse sokkal jobban megmutatja az eredeti arcodat sőt tesin sem kell levennem meg amúgy is.
2014. június 11. 18:32
jade_thirlwallúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 227349 offline |
Kontaktlencsém van már 4 éve, imádom, nem látszik, egyszerű és szép vagy. Bocs de szerintem egy szemüveges ember külseje meg se közelíthet egy nem szemüvegesét.
2014. június 17. 10:26
Nussy.Annavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.10. Hozzászólás: 177 Csatolások: 5 Azonosító: 220965 offline |
Szemüveg, szerintem. Nem kell nyúlkálj a szemedbe, és amúgy is egyre divatosabbak a hipster fajta szemüvegek, én majd olyat szeretnék. Kontaktlencse majd talán 16-18 évesen kipróbálom.
2014. június 19. 15:37
Én szemüveges vagyok és életemben nem volt rajtam kontaklencse, de nem is akarok, mert azt össze-vissza kell rakosgatni. Szemcsit hordok.
2014. június 25. 18:07
Nekem szerencsére nincs szükségem rájuk, de szerintema szemüveg Könnyebb viselet, mert a kontaklense kimozdulhat a helyéről (volt rá példa az osztálytársamnaknak) Viszont ha nem áll jól a szemüveg akkor a kontaklencse praktikusabb ha törődsz a megjelenéseddel De ezért is változó.^^ Kinek jól áll a szemüveg kinek nem.
2014. június 25. 18:10
Petrawooklittle dhampir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.26. Hozzászólás: 1030 Csatolások: 46 Azonosító: 188362 offline |
Én is szemüveges vagyok és imádom, de még nem próbáltam a kontaktlencsét. Valahogy nem is akarom, a szemüvegek öltöztetnek és ha megtalálod magadnak a legjobb darabot akkor abban is lehetsz szép, én is így vagyok vele.
2014. július 21. 15:53
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Idézet (N_Anna @ 2014.06.04. 17:36)
elég régóta vagyok szemüveges, és elég rossz..:// nagyon szeretnék végre kontaklencsét, mert szép szemem van (szerintem) és a szemüveg eltakarja.. az egész arcomat tönkreteszi..:c ha pici smink van azt is teljesen eltakarja.
Bocsi ,hogy beleszólok, de nem tudtam elmenni ez mellett.
Sokak szerint a szemüveg inkább nagyítja, mint sem, hogy eltakarja a szemeket.
Szerintem csak te látod így vagy egyszerűen olyan fajta szemüveget viselsz, amin nem látszik rendesen a smink.
Én életembe egyszer kihúztam a szemem, mert különben nem szoktam sminkelni magam. Ráadásul csak leheletnyire, hogy én magam is csak közelről lássam. Nem egy ember elkezdte nekem mondani hogy ,,ki van festve a szemed?"
Szóval nem tudom, hogy a te környezetedbe mind ez hogy van. Mindenestre engem a szemüveg nagyon nem gátol semmibe. Én nem szólok bele, mert minden ember másként lát bármilyen dolgot. Csak nekem pedig ez a meglátásom.
2 felhasználónak tetszik:
Pocok2001,
Szandi0820
2014. július 23. 00:42
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline |
Mindenképpen a kontaktlencse Van is, imádom.
Valaki írta pár hozzászólással előttem, hogy volt rá pálda, hogy az osztálytársának kiesett. Csak akkor esik ki, ha kifordítva van berakva Magától nem.
Valaki írta pár hozzászólással előttem, hogy volt rá pálda, hogy az osztálytársának kiesett. Csak akkor esik ki, ha kifordítva van berakva Magától nem.
2014. július 23. 22:26
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline |
Én a szemüvegre esküszöm, nekem idegen a gondolat hogy egy műanyag lapot rácuppantsak a szememre, majd pedig le is szedjem, just for fun...
Amúgy nekem egy kicsit közel ülnek a szemeim, és szemüveg nélkül, távolról, úgy nézek ki, mintha folyton bandzsítanék...
Amúgy nekem egy kicsit közel ülnek a szemeim, és szemüveg nélkül, távolról, úgy nézek ki, mintha folyton bandzsítanék...
2014. július 23. 22:35
Kate DowneyPolly™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 94 Azonosító: 198539 offline |
3 éve vagyok szemüveges, de csak olvasáshoz, gépezéshez és suliba hordom, szóval szerintem nekem nem érné meg kontaktlencsét használnom. De nem is szeretnék, mert egy jól megválasztott szemüvegkeret öltöztet. Az én arcom szemüveggel és szemüveg nélkül is egyformán elviselhető, semelyik sem rontja az összképet.
Hogy melyik praktikusabb, abban nem tudok dönteni, de ha csak úgy választani kell a kettő közül, akkor szemüveg.
Bár kinek mi, ízlések és pofonok.
Hogy melyik praktikusabb, abban nem tudok dönteni, de ha csak úgy választani kell a kettő közül, akkor szemüveg.
Bár kinek mi, ízlések és pofonok.
2014. július 24. 15:16
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline |
4 éve vagyok szemüveges és sokakkal ellentétben én imádom. Szerintem sokkal jobb a szemüveg, mint a kontaktlencse, mert a szemüveget sokkal könnyebb használni.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.