Kontaktlencse vagy szemüveg?
2012. október 25. 20:38
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Én jó magma is szemüveges vagyok. És hiába mondogassák az előnyit a kontaktlencsének én akkor is a szemüvegre szavazok. Mitől másabb a szemüveg egyáltalán a kontaktlencsénél. A szemüveget is csak felhúzod és kész is van.
Meg amúgy ez azt mutatja, hogy félsz kimutatni valódi önmagad. Ha valóban bíznál önmagadba, hogy igen ez nem ciki akkor más felfogással látná mindenki. Engem mindenki szemüvegesnek szokott meg, eszem ágába se tervezem, hogy valaha kontaktlencsét hordjak. Meg olvastam a hozzászólásokat, hogy sokan otthon hordanak csak szemüveget.
Szégyelljük? Mert csak ezt tudom leszűrni, mitől vagy másabb, ha szemüveges vagy, manapság teljesen normális, ha egy szemüveges tinit látsz.
Persze megértem elsőnek tényleg nehéz volt elfogadni ,de engem nem szapultak, sőt biztattak, hogy hordjam. És belátom igazuk volt,sokkal jobban nézek ki szemüveggel, mint anélkül.
És már majdnem 8 éve hordani...nehéz lenne leszokni róla.
Persze akiknél mostanság van szem romlás, azoknál nehéz, de ilyenkor vállad föl magad, hogy gondod van a szemeddel, nem elrejteni. Megjegyzem még utolsó mondatként,hogy manapság egyre divatosabb szemüvegek vannak.
Meg amúgy ez azt mutatja, hogy félsz kimutatni valódi önmagad. Ha valóban bíznál önmagadba, hogy igen ez nem ciki akkor más felfogással látná mindenki. Engem mindenki szemüvegesnek szokott meg, eszem ágába se tervezem, hogy valaha kontaktlencsét hordjak. Meg olvastam a hozzászólásokat, hogy sokan otthon hordanak csak szemüveget.
Szégyelljük? Mert csak ezt tudom leszűrni, mitől vagy másabb, ha szemüveges vagy, manapság teljesen normális, ha egy szemüveges tinit látsz.
Persze megértem elsőnek tényleg nehéz volt elfogadni ,de engem nem szapultak, sőt biztattak, hogy hordjam. És belátom igazuk volt,sokkal jobban nézek ki szemüveggel, mint anélkül.
Persze akiknél mostanság van szem romlás, azoknál nehéz, de ilyenkor vállad föl magad, hogy gondod van a szemeddel, nem elrejteni. Megjegyzem még utolsó mondatként,hogy manapság egyre divatosabb szemüvegek vannak.
2 felhasználónak tetszik:
Nórii. SelFan.,
Szandi0820
2012. október 28. 14:36
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1852 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline |
Attól függ. Ha csak olvasásra kell, akkor a szemüveg a jobb, de ha olyan kéne amit egésznap használsz egyértelmű a kontaklencse a jobb. ;D
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
2012. október 28. 15:19
Én is szemüveges vagyok. A kontaklencsét 13 évesen nem kell még kipróbálni, (szerintem) a szemüveget felveszed,kész. Valaki csak nyávog, hogy a szemüveg csúnyítja stb. Meg lehet szokni. Nekem kb. 2 éve van és szemcsi nélkül alig ismernek meg. Szóval én a szemüvegre szavazok. A kontaklencse szerintem nem jó.
2013. június 16. 20:09
RecklessBambievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.15. Hozzászólás: 122 Csatolások: 14 Azonosító: 203802 offline |
én 11 évig voltam szemüveges,nem tudom ki hogy van vele de én nem nyúlkálnék a szemembe a k.lencse miatt :/ szóval szemüveg!
2013. június 16. 21:56
Majdnem 10 éve viselek szemüveget, és igazából nekem soha nem jelentett különösebb bajt a viselése, de vannak helyzetek, amiknél előnyösebbnek találom a kontaktlencsét, de ilyenkor csak a jómagam eseteit tudom venni, mert mivel nagyon szeretek focizni abban is inkább a lencse a nyerő, de nekem nincs lencsém, így vagy szemüveget viselek, vagy semmit, de mivel nagyon rossz szemem van, ritka, amikor nincs rajtam a szemüvegem. Szóval szerintem változó, mert mindkettőnek megvan a maga előnye és hátránya is.
2013. június 16. 22:07
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline |
Idézet (ilus1996 @ 2012.10.25. 20:38)
Én jó magma is szemüveges vagyok. És hiába mondogassák az előnyit a kontaktlencsének én akkor is a szemüvegre szavazok. Mitől másabb a szemüveg egyáltalán a kontaktlencsénél. A szemüveget is csak felhúzod és kész is van.
Én állandóan lencsét hordok, még itthonra is, ha nem vagyok totál hulla. Nem, nem azért, mert szégyellem a szemüveget, hanem egyszerűen nem érzem jól magam benne. Sokkal több az önbizalmam és komfortérzetem, ha nincs semmi tárgy a fejemen. Ha innentől kezdve mindenki szemüveget hordana és kiröhögnének, akkor sem venném fel nyilvánosan.
2 felhasználónak tetszik:
VanessaVani,
Elody
2013. június 16. 22:10
Meisan∆ spica ∆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 2261 Csatolások: 88 Azonosító: 156156 offline |
Én szemüveges vagyok, de rengeteg színezett kontaktlencsém van a cosplayezés miatt. Egyszer nem találtam a szemüvegem, ezért a kontaktlencsében mentem suliba, és azóta nagyon gyakran hordom, tökéletes és kényelmes, egy idő után azonban ez megváltozik és akkor fáj, vagy kiszárad a szemem. Ilyenkor persze sokkal jobb a szemüveg.
VanessaVani
2013. július 22. 01:26
VanessaVani |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.18. Hozzászólás: 853 Csatolások: 109 Azonosító: 202161 offline |
Fehér vagy piros dísz kontaktlencse!*-* Az nagyon jó lenne *--*
én szerencsére nem vagyok szemüveges ^^
én szerencsére nem vagyok szemüveges ^^
2013. július 22. 10:27
Muffin00DEADINSIDE |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 1246 Csatolások: 5 Azonosító: 184856 offline |
én is szemüveges vagyok de nem tudom miért mondják azt hogy kontaklencse jobb meg hogy a szemüveg stréberes! hát rohadtul nem a szemüveg a legtöbb embernek nagyon jól áll és a kontaklencsével sokkal több gond van mint egy szemüveggel és drágább is, és a szemüveg egyáltalán nem stréberes! Szóval én a szemüveget mondom!
Crona99
2013. július 23. 18:23
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2390 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline |
Én is szemüveges vagyok,és szerintem ez jobb is.A kontaktlencsével túl sok baj van.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.