Gyermeke verésével vádolta meg a 30 éves énekesnőt egy amerikai internetes portál. Az ügyet az robbantotta ki, hogy a minap lencsevégre kapták Christinát fiával, akinek a szeme alatt egy nagy monokli volt látható.
A teljes cikkhez kattints ide!
Gyermekveréssel vádolják Christina Aguilerát!
2011. augusztus 25. 21:37
bettibaba3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.06. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 157631 offline |
hát..most az egyszer inkább hallgatok!(tudom,jól teszem)
2011. augusztus 25. 21:37
Ez... nem tudok rá mit mondani, tényleg.
Úgy tűnik, hogy tényleg jól szemenvágták Maxet, de biztos nem Christina volt! Ő nem tenne ilyet! Talán a játszótéren történt, vagy bölcsiben, oviban - ha jár. A gyerekek verekednek! Ez van. Chris tutira nem csinálna ilyet!
Úgy tűnik, hogy tényleg jól szemenvágták Maxet, de biztos nem Christina volt! Ő nem tenne ilyet! Talán a játszótéren történt, vagy bölcsiben, oviban - ha jár. A gyerekek verekednek! Ez van. Chris tutira nem csinálna ilyet!
2011. augusztus 25. 21:40
Dolly-Lolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 816 Csatolások: 38 Azonosító: 134840 offline |
Xtina biztos jó anya.És mi az, hogy alaptalanul vádolják meg őt? Megbizonyosodtak róla?Újabb reklámfogás...
2011. augusztus 25. 21:40
Czuppon Mónikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 396 Csatolások: 562 Azonosító: 90871 offline |
Eltudjátok képzelni,hogy egy kisgyerek hányszor esik el naponta?!Biciklivel,lépcsőről,meg csúszik stb.Valószínűleg az oldal szerkesztőjének nincs gyereke vagy burokban tartja!
2011. augusztus 25. 21:41
emogochyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 156602 offline |
úgy látszik, hogy nincs jobb dolga a médiának, mint hogy kamudumákat találjanak ki! én nem ismerem annyira Chirstina-t, de azért azt tudom, hogy ép elméjű, és nem verné agyon a saját gyerekét! amúgy meg az a gyerek el sem eshet, nem találkozhat az utcán vagy bárhol őrültekkel?! ő is ember, ő sem kivétel, őneki is lehet egy rossz napja, amikor véletlenül elesik, és lesz egy monoklija!
2011. augusztus 25. 21:41
vasappenin.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.14. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 155453 offline |
nem tudom elképzelni
2011. augusztus 25. 21:42
bociszemű15új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.04. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 157445 offline |
nem hiszem h képes lenne rá
2011. augusztus 25. 21:43
Christina sose tenne ilyet! Már csak azért sem, mert vele is megtették ezt kiskorában, vagy legalábbis látta ahogy az anyjával... Bármit mondhatnak rá, de azt nem hogy bántja a gyerekét és hogy rossz anya! A helyében én is perelnék, mocskos egy honlap lehet.
1 felhasználónak tetszik:
katara
2011. augusztus 25. 21:44
ez csak egy kép!
de most komoly miért tenne ilyet?
ez szánalmas...
ez szánalmas...
2011. augusztus 25. 21:45
Úristeen.Kicsit durva.De én nem hiszem hogy Christina ilyet tenne..
2011. augusztus 25. 21:45
ez csak egy kép!
ez szánalmas...
ez szánalmas...
2011. augusztus 25. 21:48
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline |
attól, hogy van egy monoklija, nem azt kel feltételezni, hogy bántotta Xtina...
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.