Gyermekveréssel vádolják Christina Aguilerát!
2011. augusztus 26. 09:09
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
lehet,hogy valakivel összeverekedett a ksifia,és az is lehet,hogy az az igazság,amit a levélben írtak.nem hiszem,hogy valaha is lenne majd tényleges igazság,ugyanis nincs felvétel arról,hogy ez hogyan történt.
2011. augusztus 26. 09:16
Csokeee |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.23. Hozzászólás: 621 Csatolások: 41 Azonosító: 129782 offline |
bakker ő egy gyerek ! persze hogy vannak lila foltjai -.- nekem is voltak sőt még most is vannak .előfordul az ilyesmi ,leesik a hintáról ,elesik futás közben akármi de miért kell mindjárt a legrosszabbra gondolni ?! mondjuk ilyen a sajtó -.-"
2011. augusztus 26. 09:43
Attól hogy a kisfiú szeme körül van néhány kék folt,nem biztos hogy Christina bántalmazta őt.Nem is értem hogy melyik újságíró talál ki ilyen baromságot.És Christina jól tette hogy bírósághoz fordult,mert én sem nézném jó szemmel hogy ilyenekkel vádolnak meg.Különben az énekesnőről el sem tudnám képzelni hogy bántja a kisfiát,látszik hogy szereti.
2011. augusztus 26. 09:54
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3520 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline |
Idézet (Miss.Mars @ 2011.08.26. 09:40)
An_d_a: 3 évesen valakivel összeverekedett ?
WoW micsoda fantázia...
WoW micsoda fantázia...
Mért ne ? Barátnőmnek van egy öccse 3 éves.Még anno bölcsis volt (most már óvodás lesz) ,és egy kislány meg harapta a karját.Hetekig kék-zöld volt a karja.
Visszatérve:
Valószínűleg eleshetett.Vagy igen valakivel összeverekedhetett.
2011. augusztus 26. 10:10
Atyaég Christina lenne az utolsó akiből kinézném,hogy bántja a kisfiát.Annyira látszik rajta,hogy szereti miért tette volna?Biztos csak elesett bringával,az anyja sem lehet állandóan mellette.
2011. augusztus 26. 10:47
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline |
annyira bírom ezeket az első pár mondatnál gondoltam hogy ezek betegek hisz a gyerek simán nekimehet valaminek elshet beverheti magát utálom hogy tönkre akarják tenni az embereket ez mért jó nekik???
2011. augusztus 26. 10:48
barbikah.96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 133599 offline |
Hát..nem tudom szerintem tuti h nem veri a gyerekét..szerintem nem rossz ember:) biztos h nem:D vagyis remélem^^
2011. augusztus 26. 10:52
Ez akkora hülyeség!Christina shase tudná bántani a gyerekét.Jól tette, hogy beperelte az oldalt!
2011. augusztus 26. 11:10
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline |
Csak mert van egy folt a gyerek fején már Christina az aki veri? Mert nem eshetett el, vagy nem lehet, hogy az egyik kis barátja vágta orrba? Nem tudom miért kell rögtön minden esetben Christinát hibáztatni, és már mocskosul unom, hogy szerencsétlent minden áron le akarják járatni. Csodálatos nő és anya, hagyják már békén egy kicsit. :@
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.