Súlya miatt támadják Demi Lovatót
2011. augusztus 30. 15:41
annierayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 221 Csatolások: 8 Azonosító: 148079 offline |
Mennyire bunkók az emberek! Demi egyáltalán nem kövér. Jó, nem egy szupermodell alkat, de nagyon jó, nőies alkata van. Szerintem sokkal szebb, mint az anorexiás barátnője! És békén kellene őt hagyni, főleg azután, amiken keresztülment!
2011. augusztus 30. 15:45
Sweet Dream92új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 15 Csatolások: 1 Azonosító: 159473 offline |
Demi igen is szép!! Nem kell minden bordájának kint lennie!!! Ezek a beszólások szerintem bunkóságok! o.O
2011. augusztus 30. 15:59
TeenLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 830 Csatolások: 1403 Azonosító: 123727 offline |
Demi Lovato nem kövér!!! Demi nőies. minden lánynak ilyennek kéne lenni. és nem tudom csak nem az is baj volt hogy mély dekoltázsú ruha volt rajta? nagyon úgy vettem ki a cikkből, hát ha esetleg valakiknek ez is baj lett volna akkor az be...hatja. demi nőies. ha én így néznék ki én is felvennék ilyen ruhákat. és OMG! ashley? ashley greene? barátnő, hát ezek nem utálták egymást? mind1 örülök hogy kiállt demi mellet és hogy barátok.
2011. augusztus 30. 16:00
kussoljanak! Demi rohadt jól néz ki, foglalkozzanak magukkal a köcsögök.
2011. augusztus 30. 16:06
Idézet (Nyöff09 @ 2011.08.30. 15:33)
Ha így folytatják tovább "rajongók" akkor anorexiásan fogja végezni ő is mint a többi szár akivel ugyan ez történt. Csak meg akart felelni a rajongóknak.
Nem a rajongók bántják..hanem azok akik nem szeretik, meg az újságok is sokat kritizálják az alakját.
2011. augusztus 30. 16:08
Cinzina*Crystal Light* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.15. Hozzászólás: 1441 Csatolások: 4663 Azonosító: 37030 offline |
F***om se érti, mi a bajuk a fiatal lányoknak. Úgy értem, NEM a sztároknak, hanem az átlag lányoknak... Ha valaki 40 kiló, akkor diétázik, nehogy véletlen 41 kiló legyen, és esetleg azért szeressék a fiúk, mert van mit fogni rajta.... Ha meg 110 kiló, akkor meg nem foglalkozik a súlyával.
Kedves lányok!! Az egészséges külső mögött egészséges önbizalom és önszeretet rejtőzik. Amíg ez nincs meg, addig kifelé sem fogtok olyat mutatni, amit szeretnétek! Akkor meg főleg hiány lesz, ha különböző sztárokhoz méritek magatokat.... A sztárok defektesek, nektek miért kell annak lenni?
Amúgy Demi ezeken a képeken hihetetlenül szexi és NŐIES. Bizony, általában az a plusz 5 kiló, amit mindenki annyira le akar adni, igencsak jól mutatna a női testeken!!!
Kedves lányok!! Az egészséges külső mögött egészséges önbizalom és önszeretet rejtőzik. Amíg ez nincs meg, addig kifelé sem fogtok olyat mutatni, amit szeretnétek! Akkor meg főleg hiány lesz, ha különböző sztárokhoz méritek magatokat.... A sztárok defektesek, nektek miért kell annak lenni?
Amúgy Demi ezeken a képeken hihetetlenül szexi és NŐIES. Bizony, általában az a plusz 5 kiló, amit mindenki annyira le akar adni, igencsak jól mutatna a női testeken!!!
1 felhasználónak tetszik:
Pandus
2011. augusztus 30. 16:14
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Demi egyáltalán nem kövér. Nőies és csinos. Nem tudom mi a baj az alakjával. Szerintem ő volt a ledögösebb a díjátadón. Van melle, van hátsója, van alakja. Csinos és pont. Arról viszont lemaradtam hogy Ash Greene a barátnője... eddig nem az volt hogy utálják egymást Joe Jonas miatt? LoL
1 felhasználónak tetszik:
Pandus
2011. augusztus 30. 16:15
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline |
basszák meg!örüljenek,hogy él!!! most jött ki az elvonóról!!nekem így sokkal jobban tetszik a teste mint amilyen régen volt!!! hát mi a francnak kell fikázni??? teljesen jól néz ki! most nézzen olyan csövesnek ki mint Lindsay Lohan??? öcsém.................
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.