Nemrég azok a hírek kaptak szárnyra, hogy Justin Timberlake egyszerre két nőt szédít. De ennek – úgy látszik – vége.
A teljes cikkhez kattints ide!
Timberlake kibékült Jessica Biellel?
2011. szeptember 01. 20:17
Álompár voltak
Remélem tényleg kibékültek és össze is fognak házasodni valamikor jövőre
Remélem tényleg kibékültek és össze is fognak házasodni valamikor jövőre
2011. szeptember 01. 20:18
missmolly09új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 154197 offline |
már nem azért, de ez rég kiderült:)) már volt is ilyen cikk.
amúgy én is szorítok nekik!(L)
amúgy én is szorítok nekik!(L)
2011. szeptember 01. 20:44
Már vagy 1 hónapja összejöttek újra.
Alex 1992! Akkor lennének álompár, ha csak a halál választaná el őket, több tíz év házasság után! Az, h két ember jól néz ki egymás mellett, és szeretik egymást, még nem jelenti azt, h álompár is!
Alex 1992! Akkor lennének álompár, ha csak a halál választaná el őket, több tíz év házasság után! Az, h két ember jól néz ki egymás mellett, és szeretik egymást, még nem jelenti azt, h álompár is!
2011. szeptember 01. 20:45
Sokakkal ellentétben, én nem örülnék neki, ha kibékülnének. Persze, ha ők így boldogok, akkor hajrá, de szerintem Jessica sokkal jobbat érdemel, tekintve, hogy Justin egy tipikusan olyan férfi, aki tárgyként kezeli a nőket, és biztos vagyok benne, hogy már nem egyszer meg is csalta Jessicát.
Különben is ott az a bizonyos kérdőjel a mondat végén.
Különben is ott az a bizonyos kérdőjel a mondat végén.
2011. szeptember 01. 20:54
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6256 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline |
Én nem vagyok párkapcsolat tanácsadó,de szerintem Mila Kunissal jobban összeillenek.
Tudom h Mila és Justin csak barátok,de akkor is...és ez csak egy vélemény.
Tudom h Mila és Justin csak barátok,de akkor is...és ez csak egy vélemény.
2011. szeptember 01. 21:06
Mammonia |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 154193 offline |
Eszter55,egyet értek! Sajnálom,hogy nincs Mila&Justin páros,de annak is örülök,hogy Justin kibékült,volt szerelmével,legalább boldogok...
1 felhasználónak tetszik:
Eszter655
2011. szeptember 01. 21:23
Jessica jó csaj,és színésznő. Timberlake jó fej srácnak tűnik, nekem szimpi, bár zeneileg mást képvisel mint amit én szeretek, de az amit csinál azt jól csinálja.Én örülök nekik!:-)
2011. szeptember 01. 21:25
Oj, én a Rossz tanár c. film óta meggyőződéssel vallottam, hogy Justin Cameron-nal illik össze... Hát ez van.
2011. szeptember 01. 22:00
annabeth98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.20. Hozzászólás: 287 Csatolások: 0 Azonosító: 151451 offline |
Szerintem jó lenne, ha megint összejönnének. Bár úgy tűnik, ez már végbe is ment.
Hajrá!
Hajrá!
2011. szeptember 02. 00:22
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline |
Grat .
2011. szeptember 02. 07:23
na csak azért még ne kapkodjuk el ezt az egész kibékülés dolgok lehet a következő cikkben meg az fog állni hogy mégsem békültek ki
2011. szeptember 02. 07:40
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
kezdjük ott,hogy a ˝szemtanúk˝ és a ˝bennfenntesek˝ bármit mondanak,ha ad valami újságíró vagy pletykalap egy kis pénzt a kezükbe.
én ennek nem igazán adok hitelt,majd akkor hiszem el,hogy együtt vannak,ha valamelyikük normálisan beszél esetleg az újra kialakult kapcsolatról.
én ennek nem igazán adok hitelt,majd akkor hiszem el,hogy együtt vannak,ha valamelyikük normálisan beszél esetleg az újra kialakult kapcsolatról.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.