Hamis idolok
2011. szeptember 06. 15:37
VicaUnaMileyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.04. Hozzászólás: 310 Csatolások: 1 Azonosító: 146608 offline |
Igaz, hogy nem mondja ki a nevét, de ha a sorok között is olvasol, észreveszed, hogy Miley van mögötte elrejtve. Egyébként jó cikk
2011. szeptember 06. 19:35
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline |
nem azért , de szerintem sztárok nélkül is csinálnák, jó kevesebben drogoznának meg cigiznének de egyszer mindenki átmegy "azon" a korszakon és vkik(nem sztárok)biztos mutatnának rosz példát a fiataloknak szal nem mind1 ki mit kezd az életével?? vki csinálja és vki nem nem mi döntük más életéről
2011. szeptember 06. 21:07
Én senkit nem tartok példaképemnek. Sokakat szeretek, rajongok értük, de az teljesen más. Mindenkinek csak az egyik oldalát ismerem, ugyanis nem ismerek személyesen egy sztárt sem.
2011. szeptember 06. 21:22
Hencsó.h |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 547 Csatolások: 34 Azonosító: 131907 offline |
Bocsi kicsit hosszúra sikeredett, de aki akarja olvassa végig.:
Hát én nem rég voltam egy rendezvényen ahol beszélgettünk meg minden.. és felmerült a kérdés hogy kinek ki a pélaképe?.. elég sokan voltunk de csak az eggyik kislánynak volt példaképe.. (Selena gomez) Úgy hogy szerintem ez nem nagyon igaz h minden tininek valamelyik sztár a pélaképe. De persze biztos vannak olyan emberek akik felnéznek egy sztárra csodálja őt, ő a példaképe. Vannak olyan celebek akikre érdemes felnézni, és vannak olyanok akikre nem.és akik annyire szeretik kedvencüket hoyg észre sem veszik hogy rossz példát mutat nekik. Ez ellen csak az adott híresség tud tenni. Fel kellene ismernie hogy van aki felnéz rá és jó lenne elgondolkodi azon hogy mikor mit csinál...
Hát én nem rég voltam egy rendezvényen ahol beszélgettünk meg minden.. és felmerült a kérdés hogy kinek ki a pélaképe?.. elég sokan voltunk de csak az eggyik kislánynak volt példaképe.. (Selena gomez) Úgy hogy szerintem ez nem nagyon igaz h minden tininek valamelyik sztár a pélaképe. De persze biztos vannak olyan emberek akik felnéznek egy sztárra csodálja őt, ő a példaképe. Vannak olyan celebek akikre érdemes felnézni, és vannak olyanok akikre nem.és akik annyire szeretik kedvencüket hoyg észre sem veszik hogy rossz példát mutat nekik. Ez ellen csak az adott híresség tud tenni. Fel kellene ismernie hogy van aki felnéz rá és jó lenne elgondolkodi azon hogy mikor mit csinál...
2011. szeptember 07. 13:50
Little Dreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 158799 offline |
Hát ha valakinek egy sztár a példaképe az már régen rossz, azon belül már majdnem mindegy kit választ magának...
2011. szeptember 08. 00:29
Jessica77♥Peace♥™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 2633 Csatolások: 0 Azonosító: 131949 offline |
az a helyzet h nem kell imádni senkit,aki emberből van...az h odavagyok érte,az még nem imádat...de,nem szabad magasztalni,csak mert... inkább minden hírességnek a jó oldalát kéne leutánozni,ha már vkit utánozni akarunk.Csak akkor a rossz dolgokat nem kell leutánozni és példának venni!
2011. szeptember 09. 15:20
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
Nekem nincsenek ilyen Idolaim meg példaképeim, én saját magam példaképe vagyok:) Na jó, ez nem teljesen igaz. Néhány dologban érdemes követni őket, meg minden, de ne essünk túlzásokba. És a sok béna meg menőnek hitt dolgokat (cigizés, alkohol, drog stb.) meg felejtsük el;) Ez persze az olyanoknak szól, akik használják valamelyiket vagy rossz következtetéseket vonnak le.
2011. szeptember 13. 12:01
Régebben volt sztár példaképem, de aztán magamtól rájöttem, hogy sokkal jobb egy olyan emberre felnézni, akit személyesen ismerem. Az egyik legnagyobb példaképem Hámori Gabriella, de vele is találkoztam már, de nem csak egy autogramm adás erejéig, hanem idén, és tavaly nyáron nyáron is 10 napon keresztül egy táborban csak velünk foglalkozott.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.