Hamis idolok
2011. szeptember 13. 19:03
hedi98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 216 Csatolások: 0 Azonosító: 137878 offline |
Jó cikk ,habár nekem is egy sztár a példaképem (az avatarom árulkodik ) de szerintem ez oké,neki köszönhetem h rájöttem mit akarok az élettől ,imádok zenélni (rajzolni,festeni szóval "művész lélek vagyok" ) És neki is voltuk ügyei de kinek nem ?? Szóval azt hiszem jól választottam
2011. szeptember 14. 14:36
Selena111look at the flowers™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 5421 Csatolások: 1635 Azonosító: 131691 offline |
hát szerintem ez egy nagyon jól sikerült cikk de rám például úgy ahogy van nem igaz illetve van benne azért valami mivel én soha nem tekintettem a családtagjaimat példaképnek és nem is tudnám és mindig csodálkozom azokon akik igen de ez végül is mind1 tehát nekem is sztár a példaképem 8 éves korom óta Soledad Silveyra mániám van és szerintem ő az a sztár aki igazán megérdemli a rajongóit és nem a botrányaiból él meg ,néhányan régen és most is érdekesnek tartják ,hogy egy lassan 60 éves színésznő a példaképem mellesleg kedvenc színésznőm mert azt szokták mondani ,hogy az emberek általában korukhoz illő példaképet választanak de én nem ,én az a személy vagyok aki ettől eltér, bevallom nőiesen 13 éves vagyok és nem tudnék mondjuk olyas valakire példaképként tekinteni mint a korombeliek pl.: mit tom én Emily Osment vagy Miley Cyrus
2011. szeptember 14. 16:15
Bekycevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 128108 offline |
Teljesen igaz a cikk. De azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy ez két oldali dolog. A rajongónak sem kéne mindenben utánozni az idoljaikat. De a legtöbb tinédzser, aki követi ezt személyiségi problémákkal küzd és így akarja elfogadtatni magát. Természetesen a cikk nagyon jó lett és örülök neki, hogy mi, akik ezeket a sztárhíreket olvasgatjuk, nem feltétlenül, akarunk kedvencünk mintájára viselkedni.
2011. szeptember 14. 18:58
flora csicsaiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.30. Hozzászólás: 354 Csatolások: 2 Azonosító: 156981 offline |
a cikk nagyon jó
2011. szeptember 16. 20:02
Az én anyukám az én példaképem és barátnőm is egyben... Vele és apummal mindent meg tudok beszélni, és mindig segítenek nekem, ha kell... Habár sztárokat is szeretek és felnézek rájuk, igen néha-néha szeretnék úgy kinézni mint Ők vagy találkozni velük és beszélgetni egy jót, de azért valjuk be...Aki már már majmolásig rajong egy sztárért, az csak-csak gondoljon bele, nem is ismeri azt a sztárt, nem tudja mien is valójában... Tehát ennyi...
2012. január 29. 12:12
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2107 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline |
Szerintem egyik sztár sem megfelelő példakép, mert mindegyik mást mutat mint gondol.És nem is ismerjük őket és úgy nevezzük példaképnek?Nekem a nővérem a példaképem és az egyik edzéstársam.
2012. március 27. 21:52
nem érdemes olyan példaképet választani, akit csak egy oldalról ismerünk. ahogy TbRéku is írta, vannak olyan hétköznapi emberek, akik sokkal érdemesebbek arra, hogy felnézzünk rájuk, mint a sztárokra.
2012. november 07. 12:33
A sztárok rossz példaképek, de még az ismert emberek közül is sok, szelektálni kell, ilyen egyszerű.
2013. augusztus 29. 21:37
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline |
Nekem például két példaképem van, az egyik Demi Lovato, akiről igazán példát lehetne vennünk mindannyiunknak, a másik pedig Sylwia Grzeszczak, lengyel énekesnő, akinek páratlan hangja van, és elégedett azzal, hogy csak egy ország rajong érte.
2014. július 16. 22:30
Szerintem én jól választottam példaképe(ke)t.
Meryem, Demi
Meryem, Demi
2014. szeptember 03. 09:53
Pasik Imádójavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.14. Hozzászólás: 278 Csatolások: 80 Azonosító: 203698 offline |
Az én kedvencem Liam Payne és igen jó példát mutat.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.