Kidobták a repülőgépről a Green Day énekesét
2011. november 26. 21:30
Törpeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 164057 offline |
Persze Justin Biebernek lerszarják hogy kint van a segge bárhol és bármikor pont azt az embert szállítják le aki már sokkal több mindent le tett az asztalra !! Elnézést a kifejezésért de basszameg ő Billie Joe Armstrong (!!) Nem értem hogy egy 17 éves gyerek miért lenne jobb egy 39 évesnél !! Eleve mit szólnak ők bele hogy mennyire van letolva a gatyája? hogyha ő úgy akarja akár félpucéran is felszállhat a repülő gépre mert megteheti ... Nem értem én ezt a légitársaságot
2012. március 30. 22:01
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 655 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline |
Törpee én is egyet értek
2012. augusztus 18. 12:53
kassidyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 347 Csatolások: 10 Azonosító: 176704 offline |
Basszus, engem rohadtul nem érdekel, hogy egy olyan (tehetséges) embernek hol van a nadrágja, mint Billie Joe Amstrong.! Kimész az utcára, a pasiknak legalább a fele térdig letolt gatyával jár! Igazán hozzá szokhatott volna már a stewardess.
2013. július 15. 20:17
Justin Bieber, meg a többi "páwa" térdig lehúzott gatyában sétálgatt. Azokra miért nem szól rá senki?!
Ez tiszta hülyeség. Törpee igazad van.D
Ez tiszta hülyeség. Törpee igazad van.D
2013. augusztus 19. 11:05
Mi a ****?A drága légiutaskísérőknek nincs jobb dolguk,mint azt mondani,hogy lóg a gyatyája?Persze,más kivetnivaló úgy sincsen rajta.És Billie nagyon jól tette,hogy nem húzta fel.Bezzeg miss dzsásztin bíbörke vagy a **** rection mutogathatják a seggüket?!Szánalmas.(Hozzátenném,hogy egyeseknek van mit mutogatni,másoknak nincs.)És most nem is azért,mert BJ egy év alatt többet letesz az asztalra,mint ezek a p*sisek összesen 10 év alatt.Emberi jogon ugyanolyan ember.És éppen ezért!Nehogy már BJ-nek ne engedjék meg hogy letolja a gyatyáját mikor a másik kis gyerek letologatja az ülepgatyácskáját!Hogyha a top 30-ban lévők csinálnak valami ö*örséget,akkor szegénykéket még védenünk kell nehogy megsértődjenek a rajongók,bezzeg ha ő,Billie Joe Armstrong egyetlen mozdulatát is elrontja,akkor még ő a h*lye.Aki ilyeneket gondol,megint csak azt kell hogy mondjam,hogy a saját intelligenciáját mutatja be,és saját magáról árulkodik.
2013. augusztus 19. 11:43
Egy kicsit késve de eljutott hozzám a hír.
Hát kib@szottul nem volt igaza annak a stewardessnek és nem azért mondom és védem Billiet mert szeretem hanem mert ez mindennek a legalja. Azért leszállítani valakit mert egy tíz centivel lejjebb van a nadrágja, pofám leszakad! Hát még ha valami provokatív dolgot csinált volna akkor megértem de így, nincs semmi előírás tudtommal hogy milyen ruhát hogyan kell viselni a repülőgépeken még csak nem is riszálta a pucér hátsóját mint Dzsásztín Bíbőr mostanság, mert Billiebe szorult annyi meg még egy párszáz plusz hogy nem csinál direkt olyan dolgokat ami másnak a szemét szúrhatja. És az is említésre méltó hogy nem anyázott a tweeteren hanem kulturáltan megfogalmazta a gondját ami mégegyszer mondom jogos volt.
Hát igen itt is kiderül hogy az emberek hogyan viselkednek a nem felkapott nem tinicsicska emberekkel, szégyen.
Hát kib@szottul nem volt igaza annak a stewardessnek és nem azért mondom és védem Billiet mert szeretem hanem mert ez mindennek a legalja. Azért leszállítani valakit mert egy tíz centivel lejjebb van a nadrágja, pofám leszakad! Hát még ha valami provokatív dolgot csinált volna akkor megértem de így, nincs semmi előírás tudtommal hogy milyen ruhát hogyan kell viselni a repülőgépeken még csak nem is riszálta a pucér hátsóját mint Dzsásztín Bíbőr mostanság, mert Billiebe szorult annyi meg még egy párszáz plusz hogy nem csinál direkt olyan dolgokat ami másnak a szemét szúrhatja. És az is említésre méltó hogy nem anyázott a tweeteren hanem kulturáltan megfogalmazta a gondját ami mégegyszer mondom jogos volt.
Hát igen itt is kiderül hogy az emberek hogyan viselkednek a nem felkapott nem tinicsicska emberekkel, szégyen.
2013. augusztus 22. 19:29
Mára már nagyjából mindenki letolva hordja az ülepes gatyáját, nem csodálom, hogy a Green Day énekese is így tett. Úgy gondolom,hogy Billie-nek egyszerűbb lett volna simán feljebb húzni a farmerjét.
Érdekes, az soha senkit nem zavar, ha Justin Bieber-nek lassan más a térdéig le van tolna a gatyája. Utálom a kivételezést.
Érdekes, az soha senkit nem zavar, ha Justin Bieber-nek lassan más a térdéig le van tolna a gatyája. Utálom a kivételezést.
2013. augusztus 27. 21:45
Bezzeg ha Selena Gomez utazott volna így, ő előtte még meg is hajoltak volna!! nem értem, ezért mért kellett elküldeni...
2014. június 11. 18:32
Doca2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 196200 offline |
Mi a..? Édes Istenem, meddig süllyednek még az emberek? Csak azért leszállítani valakit hogy 10 centivel lejjebb volt a gatyája.. bezzeg ha Bíbörke csinálta volna, biztos nem küldték volna le..fuuh.. és nem azért mondom, mert szeretem és tisztelem Billie-t, hanem mert ez már nevetséges.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.