Léteznek ma még igaz barátok?
2011. szeptember 07. 18:24
rio69visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.17. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 37185 offline |
nem nagyon vannak ma már főleg amióta ez a nyomorult facebook és iwiw létrejött mindenkinek ott vannak a barátai akiket sosem látott de van belőle legalább ezer meg ott élnek szerelmi életet stb én fenn sem vagyok egyiken sem nekem elég az a pár fórum és a rengeteg haverom meg a néhány barátom az életben léteznek nem a képernyőn ennyi, mert a képernyőn nem lesz rájuk szükséged meg nem is tudnak melletted állni semmiben de ha elég akkor kaphatsz tőlük egy lájkot SZÁNALMAS
2011. szeptember 07. 18:29
Spongyahodor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 2272 Csatolások: 214 Azonosító: 141897 offline |
"Egy embernek lehet több barátja, lehet akár több igaz barátja is. A lényeg nem a barátok számában rejlik, hanem a barátok minőségében. "
" Az igazi barát, nem a facebook profilodba van írva, hanem a szívedbe. "
Ezek nagyon tetszenek. *.*
és igen vannak igazi barátok. szerintem. de mondom csak szerintem. <33*
" Az igazi barát, nem a facebook profilodba van írva, hanem a szívedbe. "
Ezek nagyon tetszenek. *.*
és igen vannak igazi barátok. szerintem. de mondom csak szerintem. <33*
1 felhasználónak tetszik:
Kriszti10
2011. szeptember 07. 18:40
Wercsikee |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 768 Csatolások: 10 Azonosító: 138428 offline |
A cikk nagyon jo es szerintem igy is van sajnos en is tapasztalom neha hogy milyen ha a baratnak hitt baratrol kiderul h igazabol mennyire is szamithatunk ra :/ de hát ez van :/
2011. szeptember 07. 18:45
Amedentiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 229 Csatolások: 0 Azonosító: 131649 offline |
Nekem egyetlen egy igaz barátom van de őt azóta ismerem ,hogy megszülettünk.Sok dologban megegyezünk de sok dologban különbözünk néha veszekszünk de mindig tudjuk hogy akármi történik rá számíthatok.Olyanok vagyunk mintha testvérek lennénk!!
2011. szeptember 07. 18:48
Szerintem vannak..Igaz barátok mindig is lesznek..
2011. szeptember 07. 19:01
Szerintem léteznek, de nagyon nehéz rájuk akadni. Az én 3 legjobb barátnőm tényleg igazi kincsek, sőt még itt is találtam jópár olyan embert, akit a legjobb barátomnak tekinhetek. ♥
Volt olyan barátom, akivel nem úgy jöttek ki a dolgok, hogy elrontottuk meg minden, de ez is megtörténik.
De manapság mindenki kihasznál mindenkit, s ez nem megelpő, mindenki feljebb akar jutni a raglistán, és egymást akarják kihasználni.
De egyetírtek a cikk írójával, nem elég az, ha valakit megismerünk, akkor az illetőt igazán meg kell ismerni!
Volt olyan barátom, akivel nem úgy jöttek ki a dolgok, hogy elrontottuk meg minden, de ez is megtörténik.
De manapság mindenki kihasznál mindenkit, s ez nem megelpő, mindenki feljebb akar jutni a raglistán, és egymást akarják kihasználni.
De egyetírtek a cikk írójával, nem elég az, ha valakit megismerünk, akkor az illetőt igazán meg kell ismerni!
2011. szeptember 07. 19:09
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Idézet (House Of Wax @ 2011.09.07. 16:58)
Én hiszem hogy létezik , de idő mire kiderül.
Saját példámat tudom felhozni. Három évig tökéletesen jól megvoltunk a barátnőmmel és azt hittem tényleg igaz barát. De rá kellett jönnöm hogy csak felületi barátság volt és csak kihasznált.
Ezzel ellentétben az IGAZI BARÁTOMAT egy éve ismerem és már most többet tett értem mint ő a három év alatt.
Létezik de nagyon ritka ha tényleg megtalálod azt az embert
Saját példámat tudom felhozni. Három évig tökéletesen jól megvoltunk a barátnőmmel és azt hittem tényleg igaz barát. De rá kellett jönnöm hogy csak felületi barátság volt és csak kihasznált.
Ezzel ellentétben az IGAZI BARÁTOMAT egy éve ismerem és már most többet tett értem mint ő a három év alatt.
Létezik de nagyon ritka ha tényleg megtalálod azt az embert
Létezik igazi barátság,de mint te is mondtad,időbe telik mire kiderül.
Én a te személyedben találtam meg az igazi barátot.Szerintem egyáltalán nem véletlen az,hogy ennyire hasonlítunk,hogy találtunk már vagy 5000 hasonlóságot,hiszen:
"Mi a barát?Egyazon lélek,mely két testben lakik".
Ha te nem lennél,sem mondanám azt,hogy nem létezik,mert ismerek valakit ovis korom óta,aki többször is bebizonyította,hogy igazi,jó barátom,és akkor is számíthatok rá,ha nem érdemlem meg..Őt is mint téged is nagyon szeretem.
De mindegy hány barátom is van:Az álmaimat veled fogom beteljesíteni.Te leszel ott velem,együtt megyünk ki a nagy világba.Rám mindig számíthatsz.
Viszont ahhoz,hogy felismerjem az igazi barátot,csalódnom is kellett.Nem egyszer,nem kétszer.Sokszor.Olyan emberben is akit elsős korom óta ismerek.Sokszor becsaptak,kihasználtak.Nem lenne csoda ha nem akarnám magamhoz közel engedni az embereket.De én azt nem tudnám megtenni..Szükségem van valakire aki mellettem van,aki meghallgat,támogat,ismer és olyannak szeret amilyen vagyok.És én is ugyanezt teszem vele.
A barátságban is fontos az egyensúly.Adni és kapni.
Mi drága Dzseni egyensúlyban vagyunk.Legalábbis én úgy érzem.
House Of Wax
2011. szeptember 07. 19:17
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Idézet (SmileyZ @ 2011.09.07. 19:09)
Létezik igazi barátság,de mint te is mondtad,időbe telik mire kiderül.
Én a te személyedben találtam meg az igazi barátot.Szerintem egyáltalán nem véletlen az,hogy ennyire hasonlítunk,hogy találtunk már vagy 5000 hasonlóságot,hiszen:
Ha te nem lennél,sem mondanám azt,hogy nem létezik,mert ismerek valakit ovis korom óta,aki többször is bebizonyította,hogy igazi,jó barátom,és akkor is számíthatok rá,ha nem érdemlem meg..Őt is mint téged is nagyon szeretem.
De mindegy hány barátom is van:Az álmaimat veled fogom beteljesíteni.Te leszel ott velem,együtt megyünk ki a nagy világba.Rám mindig számíthatsz.
Viszont ahhoz,hogy felismerjem az igazi barátot,csalódnom is kellett.Nem egyszer,nem kétszer.Sokszor.Olyan emberben is akit elsős korom óta ismerek.Sokszor becsaptak,kihasználtak.Nem lenne csoda ha nem akarnám magamhoz közel engedni az embereket.De én azt nem tudnám megtenni..Szükségem van valakire aki mellettem van,aki meghallgat,támogat,ismer és olyannak szeret amilyen vagyok.És én is ugyanezt teszem vele.
Teljes mértékben egyetértek veled
Ez pedig tökéletesen illik ránk
Én is a te személyedben találtam meg az Igaz barátot , így bizton állíthatom , létezik igaz barátság
SmileyZ
2011. szeptember 07. 19:26
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 2355 Csatolások: 320 Azonosító: 126961 offline |
Szerintem nem létezik. Számomra biztos nem. Igazából eddig soha nem gondolkodtam el ezen az "igaz barátságon". Nem tudom, nem jutott eszembe, de most rájöttem, hogy hiányzik az életemből.Irigykedve olvastam azokat, akik azt írták, hogy van(nak) igaz barátja(i). Megmondom, sírtam is egy kicsit. Fáj, hogy soha nem önthetem ki senkinek a szívem, magamban fogalmazom meg azokat a mondatokat, amiket soha nem ejtek ki. Igazából barátkozós típus vagyok. Tényleg. Vannak is barátaim, de én azoknak a csoportját bővítem, akiknek a barátságai felszínesek. Ez a pár "barátom" is kevés, szóval azt sem mondthatom el, hogy igazán olyan nagy társaságban szívnám a levegőt. Ezzel a párral ugyan megvagyok, de őszintén szólva (és most nem akarom őket megbántani), de nagyon unom magam a társaságukban. Néha persze találunk közös témát, de úgy szinte teljesen más az érdeklődésünk. És egy barátom sincs, akinek igazán kiöntöttem volna valaha is í szívem, pár apró dologról tudott egy, de benne is nagyot csalódtam, úgyhogy feladtam. Volt egy barátnőm, akivel tényleg jól elvoltunk. Amikor épp nem vesztünk össze valamin. Én ezt az "összeveszést" gyerekesnek tartom, de mégis mindig ez volt. Aztán idén tavasszal összevesztünk valamin, ami, szerintem mindkettőnk hibája volt. Én már amúgy is nehezteltem rá, mert már akkor is kevesebbet volt velem és hiányzott. Valójában leváltott. És ez fáj. Aztán bocsánatot kértem tőle a nyár során és azt reméltem, hgy megint minden a régi lesz. De persze, ahogy mondani szokás, álmodik a nyomor. Oda se jön hozzám szünetben, mondhatni leszar. Face-en is mindig én voltam a kezdeményező, és ezzel is azt éreztette, hogy ő nem foglalkozik velem és egyoldalú a barátságunk. De mostmár tényleg. Lezártam. Nem fogok többé utána kajtatni. Meg amúgyis megváltozott. Egy liba lett. De komolyan. Eddig is tudtam, hogy mindig is szeretett a középpontban lenni és ez mindig meg is adatott neki. Ő volt a "sztár" fele fiú bele van zúgva, csinos, kosaras, szeretik a "nagyok", úgyhogy nem csoda, hogy egyre nő az egója. Unom. Nagyon. És mostmár leszarom. Nem érdekel! Igazából titkon remélem, hogy rámegy a profilomra és ezt elolvassa. Talán megérti. Vagy nem. De szívesen a képébe vágnám, hogy igen, ezt érzem. De érdekelné egyáltalán, hogy mit gondolok? Valószínűleg nem. Na de mindegy is. Hozzászoktam már. De valahogy mindig fáj. Remélem, ha mégis lehetséges, tényleg megtalálom az igaz barátomat, akire tényleg számíthatok. Mert eddig valahogy nem sikeredett. De nem is tudom elképzelni, hogy valakinek annyira megnyíljak, mint szeretnék. Azt akarom, hogy Ő tudja mindig, hogy milyen a hangulatom, tudja hogy ki vagyok, min agyalok éppen, stb. Jó érzés lenne, ha valaki tényleg ismerne. Még az anyámnak se nyíltam meg soha. De neki nem is akarok. Nekünk enm olyan tipikus anya-lánya kapcsolatunk van. Mi igazából nem is vagyunk jóban, csak itt lakom, úgy érzem egy megtűrt vendég vagyok. Vágott is már egy pár dolgot a fejemhez, de ez most nem lényeges. A lényeg az, hogy nincs senkim.
Rekahhh
2011. szeptember 07. 19:27
naomi92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.06. Hozzászólás: 367 Csatolások: 1 Azonosító: 92358 offline |
Nekem 3 emebr van akit a "barát" -nak szólítok, és egyéb negatív, obszcén jelzőt is aggatok rájuk, szeretettből. SZerintem a gyerekkori barátságok, mindig meg maradnak.
2011. szeptember 07. 19:44
Egy újabb remek cikk gratulálok Én hiszek az igaz barátságban,mert megtapasztalhattam.És azt is amikor valakit barátnak hiszek és a végén kiderül hogy csak kihasznált.Nekem személy szerint egy olyan barátom van akiben teljesen megbízom és ha bármikor felhívnám és segítség kellene ő rögtön segítene,ugyanúgy természetesen én is neki.Már óvodás korunk óta ismerjük egymást,és azóta legjobb barátok vagyunk.Nem szeretem az olyan kifejezéseket mint például az "öribari" és társai,lehet hogy most nagyon jó barátom de lehetséges hogy mikor külön szakadunk már nem lesz annyira tartós a kapcsolatunk.De akkor is és most is tudni fogom hogy bízhatok benne.Több jó barátom van,de értük nem tudnám tűzbe tenni a kezemet,szeretem őket,szeretek velük beszélgetni vagy együtt bulizni de a titkaimat velük nem osztanám meg.Természetes olyan barátaim is vannak akiket a világhálón ismertem meg,és velük is nagyon szeretek beszélgetni,de nem hiszem hogy az interneten meg lehetne találni a legjobb barátot...
2011. szeptember 07. 19:50
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Idézet (Kiraac @ 2011.09.07. 19:26)
Szerintem nem létezik. Számomra biztos nem. Igazából eddig soha nem gondolkodtam el ezen az "igaz barátságon". Nem tudom, nem jutott eszembe, de most rájöttem, hogy hiányzik az életemből.Irigykedve olvastam azokat, akik azt írták, hogy van(nak) igaz barátja(i). Megmondom, sírtam is egy kicsit. Fáj, hogy soha nem önthetem ki senkinek a szívem, magamban fogalmazom meg azokat a mondatokat, amiket soha nem ejtek ki. Igazából barátkozós típus vagyok. Tényleg. Vannak is barátaim, de én azoknak a csoportját bővítem, akiknek a barátságai felszínesek. Ez a pár "barátom" is kevés, szóval azt sem mondthatom el, hogy igazán olyan nagy társaságban szívnám a levegőt. Ezzel a párral ugyan megvagyok, de őszintén szólva (és most nem akarom őket megbántani), de nagyon unom magam a társaságukban. Néha persze találunk közös témát, de úgy szinte teljesen más az érdeklődésünk. És egy barátom sincs, akinek igazán kiöntöttem volna valaha is í szívem, pár apró dologról tudott egy, de benne is nagyot csalódtam, úgyhogy feladtam. Volt egy barátnőm, akivel tényleg jól elvoltunk. Amikor épp nem vesztünk össze valamin. Én ezt az "összeveszést" gyerekesnek tartom, de mégis mindig ez volt. Aztán idén tavasszal összevesztünk valamin, ami, szerintem mindkettőnk hibája volt. Én már amúgy is nehezteltem rá, mert már akkor is kevesebbet volt velem és hiányzott. Valójában leváltott. És ez fáj. Aztán bocsánatot kértem tőle a nyár során és azt reméltem, hgy megint minden a régi lesz. De persze, ahogy mondani szokás, álmodik a nyomor. Oda se jön hozzám szünetben, mondhatni leszar. Face-en is mindig én voltam a kezdeményező, és ezzel is azt éreztette, hogy ő nem foglalkozik velem és egyoldalú a barátságunk. De mostmár tényleg. Lezártam. Nem fogok többé utána kajtatni. Meg amúgyis megváltozott. Egy liba lett. De komolyan. Eddig is tudtam, hogy mindig is szeretett a középpontban lenni és ez mindig meg is adatott neki. Ő volt a "sztár" fele fiú bele van zúgva, csinos, kosaras, szeretik a "nagyok", úgyhogy nem csoda, hogy egyre nő az egója. Unom. Nagyon. És mostmár leszarom. Nem érdekel! Igazából titkon remélem, hogy rámegy a profilomra és ezt elolvassa. Talán megérti. Vagy nem. De szívesen a képébe vágnám, hogy igen, ezt érzem. De érdekelné egyáltalán, hogy mit gondolok? Valószínűleg nem. Na de mindegy is. Hozzászoktam már. De valahogy mindig fáj. Remélem, ha mégis lehetséges, tényleg megtalálom az igaz barátomat, akire tényleg számíthatok. Mert eddig valahogy nem sikeredett. De nem is tudom elképzelni, hogy valakinek annyira megnyíljak, mint szeretnék. Azt akarom, hogy Ő tudja mindig, hogy milyen a hangulatom, tudja hogy ki vagyok, min agyalok éppen, stb. Jó érzés lenne, ha valaki tényleg ismerne. Még az anyámnak se nyíltam meg soha. De neki nem is akarok. Nekünk enm olyan tipikus anya-lánya kapcsolatunk van. Mi igazából nem is vagyunk jóban, csak itt lakom, úgy érzem egy megtűrt vendég vagyok. Vágott is már egy pár dolgot a fejemhez, de ez most nem lényeges. A lényeg az, hogy nincs senkim.
Eléggé megsajnáltalak mikor ezt olvastam. Tudom milyen rossz lehet neked,mert Dzseni-House Of Wax előtt nekem sem igen volt igazi barátom.De hidd el létezik igazi barátság,és meg is találhatod.Eddig kétségtelenül olyan emberek vettek körül akik nem érdemeltek meg téged.Nem érdemelték meg,hogy a barátaid legyenek.Ismerős.Nagyon is.
Azt a lányt szard le...Amit írtál róla abból egyértelműen látszik,hogy milyen ember is valójában..Lehet,hogy most ő van a középpontban,de egyszer kikerül a nagyvilágba ahol senkit sem fog érdekelni,hogy milyen is volt régen.Hogy mennyire volt népszerű.Pár év múlva egyedül lesz,mert nem marad egy barátja se.Ha továbbra is így fog viselkedni ebben biztos vagyok.
De neked van esélyed.Nehéz igazi barátot találni,de keresni kell.Ha valaki szimpatikus mondjuk itt is,akkor írj neki levelet.Én is így barátkoztam össze Dzsenivel,aki lassan már minden gondolatom ismeri.
Sok sikert kívánok neked.
2 felhasználónak tetszik:
Kiraac,
House Of Wax
2011. szeptember 07. 20:06
sok haverom van, de van 3igazi lány és egy igazi fiú barátom is akik mindig megnevettetnek, felvidítanak, és ez kölcsönös. Imádom őket♥<3
2011. szeptember 07. 20:30
Eleinte nem hittem az igaz barátságban mert már rengeteg volt aztán egyszer csak mindenki "elhagyott",jöttek mentek a barátaim de valahogy egyikükre sem mondhattam,hogy "hé te vagy a legjobb barátom" de volt két barátnőm akikkel egy ideig nem beszéltünk egymással pedig nagyon jóban voltunk aztán most egy éve pedig már mi hárman elválaszthatatlanok vagyunk. Szóval ma már azt hiszem létezik mert mindent meglehet velük beszélni,együtt nevetünk és együtt sírunk.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.