Léteznek ma még igaz barátok?
2011. szeptember 08. 19:21
DodóóóHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.19. Hozzászólás: 7748 Csatolások: 0 Azonosító: 151350 offline |
hát nem tudom...szerintem is vannak akik csak a facebookon lógnak és az úgynevezett "barátaikkal" beszélgetnek de vannak azok is akik tényleg fenntartják a barátságukat és nem csak a neten beszélgetnek egymással
2011. szeptember 08. 19:54
Nekem van, bár nem látom őket sűrűn mégis van 2 ilyen ember + internetes barátok
Amúgy örülök az ilyen cikkeknek... Köszönjük
Amúgy örülök az ilyen cikkeknek... Köszönjük
2011. szeptember 08. 20:20
Kamy97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.25. Hozzászólás: 411 Csatolások: 0 Azonosító: 128087 offline |
Ez mennyire igaz...Tényleg sokszor az elfeledett vagy csak rég nem látott barátokkal is alig beszélek vagy csak chatelek mert már személyesen nem tudunk találkozni.:(De én nem keseredek el mert nekem vannak igaz barátaim.
2011. szeptember 09. 12:38
Nekem van 3 olyan személy akiért bármit megtennék!!
2011. szeptember 09. 15:06
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
Nekem igazából csak 2 legjobb barátnőm van, de az egyiket (Lizit) néha jobban bírom, de ő meg olyan farmer-divat-csajos dolgok ellenes, de nagyon jó fej és megértő. De eléggé sértődékeny. És mindig lehet rá számítani. Van egy másik barinőm, (Nina) de ő meg néha kicsit lehetetlen..De annyira nem sértődékeny, mint Lizi. Vele nem is nagyon veszünk össze, inkább csak olyan durcásak vagyunk egymással esetleg.és életveszélyes. De vele meg viszont nagyon jól lehet beszélgetni azokról a dolgokról, ami a legtöbb 13 éves tinilányt érdekli. Ez kicsit fura 3-mas meg minden, de nagyon jól elvagyunk így 3-an. Viszont igazi barátságok csak akkor alakulhatnak, ha nem neten ismerkedünk, nem szidjuk hülyeségből egymást meg ilyenek...
2011. szeptember 09. 15:09
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
De van egy osztálytársunk, akinek egyetlen barátja sincsen, elég szerencsétlen, semmilyen közös dologba nincs benne. Új tanuló még a sulinkban, mi próbáltunk barátkozni vele, de semmit nem árult el magáról, olyan zárkózott volt, érzékeny és esetlen, szóval elég hamar fel is adtuk. Ma is egyedül üldögélt a padban. Én sejtem, milyen érzés, volt egy időszakom, amikor nekem sem voltak barátaim, alig vártam, hogy vége legyen a szüneteknek, kirándulásoknak, mert én is csak egyedül kóboroltam, de legalább engem nem cikizett senki, mivel elég sok dologban jó vagyok. Azóta vannak barátaim^^
2011. szeptember 09. 15:14
Orsie16ღwitchღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 3716 Csatolások: 677 Azonosító: 143213 offline |
nekem eddig nagyon sok volt a csalódás... és nem tudom hogy igazi barátok e azok akiknek nap mint nap a társaságában vagyok...
Néha nem mondok el nekik olyan dolgokat amiket jó lenne valakivel megbeszélni mert félek a reakciótól. Bár a barátság a bizalmon is alapul..
Néha nem mondok el nekik olyan dolgokat amiket jó lenne valakivel megbeszélni mert félek a reakciótól. Bár a barátság a bizalmon is alapul..
2011. szeptember 09. 16:18
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219569 Azonosító: 59785 offline |
nekem vannak és imádom őket (L) de szerintem ehhez az is hozzájárul, hogy én szívesen feláldozom a számítógép előtt töltött időmet, hogy találkozhassak velük
2011. szeptember 09. 18:01
Guardian Angelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 196 Csatolások: 0 Azonosító: 158925 offline |
szerencsére nekem van a világon a legjobb barátnőm akire mindig számíthatok.
2011. szeptember 09. 19:15
Selenna••Jelly&Pumba•• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 103 Azonosító: 124892 offline |
az én elképzelésem: Vannak barátok ellenségek olyanok akik csak vannak és ha szerencséd vagy van legjobb barátod.nekekm mindegyik kategorába tartozik legalább egy személy.Én tudom hogy nekem van egy legjobb barátnőm.Senki nem tud rólam többet mint ő és néha úgy érzem ő az egyetlen aki megért.ha valami problémám van akkor megmondom neki és ő ellát tanácsokkal és bíztat vagy ha kell egyet ért velem.Természetesen veszekedni is szoktunk de nagyon nagyon ritkán.néha összekapunk kisebb dolgokon de veszekedni nem nagyon szoktunk.szerintem tényleg nagyon ritka a legjobb barátnő de ha megtalálod akkor teljesen máshogy látod a világot. az is igaz hogy ez aligha történik meg mondjuk jó ha 10 emberből 3-nak vagy 4-nek megadatik az igaz barátság és olyan is van ki azt mondja hogy ő a legjobb barátnőj.Előfordúl hogy ezt csak azért mondja mindíg lehessen valaki mellet vagy mert tényleg így gondolja és később kiderűl hogy nem igaz.Ilyen velem is volt.és én azt gondolom hogy a legjobb barátságnak nem az a lényege hogy egész nap vele lój szüneteken meg ilyesmi hanem az hogy mindíg kiálltok egymás mellet.a barátokkal pedig elvagy meg minden de ha baj van nem hozzájuk mész hogy kiöntsd a lelked.
2011. szeptember 09. 20:00
Dorottya Lorettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 424 Csatolások: 2 Azonosító: 131681 offline |
Nagyon jó cikk. Vannak jó és rosz barátok, de én tudom hogy kikre számíthatok ♥
2011. szeptember 09. 22:26
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline |
A legjobb barátnőim és Én, 5-en vagyunk. A legtöbben ötös fogatnak, vagy "felső 5"-nek mondanak xD Tényleg lehet rájuk számiitani, jóban-rosszban, bár mi is, mint mindenki más, össze soktunk veszni, de pár napnál tovább tutira nem biirjuk Nagyon fontos, hogy mindenkinek legyen(ek) igaz barátai, mert ha ez iigy van, sokkal mássabb, boldogabb ember lesz. Mindig van kihez fordulnia, sosincs elveszve Ez tényleg szuper érzés... Mindenkinek ilyen barátokat kiivánok!
2011. szeptember 10. 08:45
Dejó,h ilyesmiről is írnak.Szuper cikk Szerintem még léteznek igaz barátok,nekem is vannak.És agyon szeretem őket,nem tudom mi lenne velem nélkülük
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.