Jajj de jó.Hát nem tudtam h mi hiányzott az életemből.Most már tudom!!!
Kell ez a sok üresfejű,álszent lotyó és a sok majom pasi akinek a csaj csak háton fekve jó!
Szüzek,te jó ééég!Na ezt még megvárom h ezek télleg azok e.
Bemutatkoznak a VV5 szereplői
2011. szeptember 11. 12:38
orsí-új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 158297 offline |
erre nincs is mit mondani, mint hogy gáz, de nagyon. A kategóriák is hát azt sugallják, hogy csak szexet várunk a műsortól. Na de arra kíváncsi vagyok, hogy tényleg úgy lettek összeválogatva, mint akik nem zárkóznak el a bezártságtól. Nehogy az legyen a vége, hogy 1 hét múlva haza akarnak menni.
2011. szeptember 11. 12:43
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline |
Mi van azzal, hogy nem lesznek VV-s cikkek? Érdekes, pedig több, mint 200an támogatták azt a javaslatot, de elég sokat elmondd erről a dologról, hogy maga az admin ír VV-s cikkeket...
Egyébként szánalmas, SZÜZEK?! Meg ALEKOSZ EXEI? Most komolyan? Már maguk a kategóriák is viccesek, de azon viszont nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek, hogy erre a szemétre igen is van igény...
Egyébként szánalmas, SZÜZEK?! Meg ALEKOSZ EXEI? Most komolyan? Már maguk a kategóriák is viccesek, de azon viszont nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek, hogy erre a szemétre igen is van igény...
2011. szeptember 11. 13:02
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline |
Hogy én ezt mennyire de mennyire utálom -.-
2011. szeptember 11. 13:12
Victoria Rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 499 Csatolások: 0 Azonosító: 152071 offline |
jézus mi lesz ebben az arénábanxxd
2011. szeptember 11. 13:53
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Ez a műsor a 'vajon ki kefél majd kivel' alcímen fog futni? Ha céltudatosan olyanokat küldenek be akik szinglik, párt keresnek, akkor kefélősó lesz, mint a viasaton futó baromságok. Alapjaiban kérdőjeleződik meg a Való világ műsor tematikája.
Ha ezek a retardált műsorkészítők tavaly sem tudtak beválogatni olyan személyeket akik fent tuják tartani az érdeklődést ami miatt eröltetett lett, mert sem a készítők sem a szereplők nem tudtak mihez kezdeni - akkor mit várunk idén?
Ha ezek a retardált műsorkészítők tavaly sem tudtak beválogatni olyan személyeket akik fent tuják tartani az érdeklődést ami miatt eröltetett lett, mert sem a készítők sem a szereplők nem tudtak mihez kezdeni - akkor mit várunk idén?
2011. szeptember 11. 13:58
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2097 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline |
Amúgy, remélem ez az Aréna ilyen Quake feeling-ű lesz
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.