A Karib Tenger Kalózai 4. része ugyan szép bevételeket produkál a jegypénztáraknál, a film azonban mégsem tűnik igazán jónak a kritikusok szemében.
A teljes cikkhez kattints ide!
Keira nélkül nem az igazi
2011. szeptember 13. 11:02
kathleen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.03. Hozzászólás: 544 Csatolások: 55 Azonosító: 73242 offline |
Szerintem nem volt vele baj... nekem konkrétan Elizabeth se hiányzott. Tény, hogy nem volt olyan ütős, mint a többi, de mikor már a sztorit ennyire húzzák, ez így is szokott lenni. Nem lehet mindig tökéleteset alkotni...
2011. szeptember 13. 11:40
Betty953visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 381 Csatolások: 31 Azonosító: 152953 offline |
Hatt Keira nélkül tényleg nem volt az igazi, de nekem Johnny volt a fontosabb hiszen főszereplőként szupper volt. De én Keira helyében visszamentem volna ha hívtak volna!
2011. szeptember 13. 11:45
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
Hát tényleg Keiraval jobb volt a film,de leginkább Will hiányzik belőle:)
2011. szeptember 13. 11:55
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Szerintem meg semmi köze ennek Keira személyéhez. Ha jól tudom ez egy 2 részesre tervezett film volt, ergo senkinek sem kellett volna a harmadik és negyedik rész, csak a nagy érdeklődés és sok befolyt pénzért csináltak folytatást. A filmek erőltetett x-ik folytatásai pedig ezt eredményezik.
2011. szeptember 13. 12:16
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
nekem személy szerint csak egy próbálkozás volt a negyedik rész,de az is nagyon gyengére sikeredett.itt nem feltétlenül a szerepen,jelen pillanatban ugye keira hibája ez.egyszerűen lerágott sztori,csak a média és a nagyobb pénzbevézel reményében készült el ez a rész.
2011. szeptember 13. 12:17
tiana18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 266 Csatolások: 0 Azonosító: 130431 offline |
nem tudom, nekem nemigazán hiányzott a csaj. sőt, meglepődtem magam is, de még orlando sem:) johnny, geoffrey és penelope szerintem simán elvitte a hátán a filmet. a szirénektől megkirázott a hideg... brrr...x)
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. szeptember 13. 13:35
Szerintem egyáltalán nem hiányzott belőle, nekem Orlando volt az akit hiányoltam és nem Keira.
Elég nagyképű hogy nem vállalta a folytatást meg hogy még ha Johnny hívná fel akkor sem menne vissza tiszta hülye ez a nő.
Örülnie kéne hogy olyan fiatalon ilyen nagy színészek mellett játszhatott mint Orly és Johnny, na meg persze egy ilyen remek folytatásos filmben.
Keira-nak a többi filmje nem is jó.
Elég nagyképű hogy nem vállalta a folytatást meg hogy még ha Johnny hívná fel akkor sem menne vissza tiszta hülye ez a nő.
Örülnie kéne hogy olyan fiatalon ilyen nagy színészek mellett játszhatott mint Orly és Johnny, na meg persze egy ilyen remek folytatásos filmben.
2011. szeptember 13. 13:47
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (beyaaldama @ 2011.09.13. 13:35)
Szerintem egyáltalán nem hiányzott belőle, nekem Orlando volt az akit hiányoltam és nem Keira.
Nagyképű? Éveken keresztül alig csinált mást a Karib mellett, a szerződése miatt és Elizabeth-nek skatulyázták be. Naná, hogy nem akar visszamenni. Nem nagyképűség ez, hanem elővigyázatosság. Persze ezzel már nem megy semmire, a második részt sem kellett volna elvállalnia, de túl késő már
2011. szeptember 13. 13:48
Dorcsi10 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 533 Csatolások: 2 Azonosító: 151298 offline |
Én Penelopé cruzt sokkal jobban szeretem,mint Keirat és ezért nekem nem hiányzott a filmből.Na jó azért egy kicsit hiányzott Elizabeth szerepe.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. szeptember 13. 14:29
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2390 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline |
Én is nagyon hiányolom Keirát és Orlit.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.