Starity

Lady Gaga villantott (18+)

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. szeptember 14. 17:03 #41
Cannibal3
Cannibal3
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 974
Csatolások: 0
Azonosító: 141234
Ez a ruha nyilvánvalóan villantásra volt tervezve, ez a villantás biztos direkt volt. Én mindig is elhittem, hogy nő de szerintem már mindenki tudja (Telephone klip, Brit Awards 2010) és a téma is annyira unalmas már. Ezt szerintem nem kellett volna, mert nagyon erőltetett.
4 felhasználónak tetszik: Glamster, WhiteRosee, janet7, An_d_a
2011. szeptember 14. 17:08 #42
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Idézet (WhiteRosee @ 2011.09.14. 17:02)
Eltűnt a régen imádott,pókeres remixes csaj.Ha észhez kapna máig is ilyen maradna,csak az a baj,annál inkább ki akar tünni a sorból,hogy saját magával csesz ki,2 év múlva kíváncsi vagyok,hogy fog kinézni,nem lepne meg ha kopasz lenneblink.gif

Kopasz? Régi.
http://cdn.rap-up.com/blog/wp-content/uploads/2011/06/gaga-bald.jpg
unsure.gif
3 felhasználónak tetszik: WhiteRosee, UnhappyMeals, janet7
2011. szeptember 14. 17:11 #43
Riley13
Riley13
EvilRegal ♡

Státusz"Az életben mindig az a fontos, hogy jól érezzük magunkat"
Hozzászólás: 5050
Csatolások: 1091
Azonosító: 131122
ez már mindennek a teteje :S undorító...szánalom..
2011. szeptember 14. 17:11 #44
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
Személy szerint soha nem érdekeltek a botrányai, hogy milyen haja van, vagy hogy milyen ruhában, cipőben jelenik meg valahol. Kijött az új száma, meghallgattam mert kíváncsi voltam. Volt amelyik tetszett és volt amelyik nem. A tehetségét elismerem. Feltűnési viszketegsége van? Lehet. De ezt nagyon sok sztárról elmondhatnánk... Túlságosan rá van irányítva a média figyelme most már.
2011. szeptember 14. 17:11 #45
TennantLove
TennantLove

StátuszSupernatural
Hozzászólás: 1109
Azonosító: 142192
Glamster egyet értek
2011. szeptember 14. 17:13 #46
Glamster
Glamster

Idézet (Brittany @ 2011.09.14. 17:11)
Személy szerint soha nem érdekeltek a botrányai, hogy milyen haja van, vagy hogy milyen ruhában, cipőben jelenik meg valahol. Kijött az új száma, meghallgattam mert kíváncsi voltam. Volt amelyik tetszett és volt amelyik nem. A tehetségét elismerem. Feltűnési viszketegsége van? Lehet. De ezt nagyon sok sztárról elmondhatnánk... Túlságosan rá van irányítva a média figyelme most már.

Vagy inkább túlságosan magára irányítja a figyelmet... dry.gif
1 felhasználónak tetszik: WhiteRosee
2011. szeptember 14. 17:14 #47
SugarGirl
SugarGirl

Státusz"Fashions fade, style is eternal." - Yves Saint Laurent
Hozzászólás: 688
Azonosító: 138434
Mi lett belőled Gaga?? Hol van az a csaj, akit annyian szerettek, mert egyedi volt, és leült egy zongora elé, és hatalmas show-t csinált. Bár a hangja még a mai napig remek, és a számait is szeretem, de van -e egyetlen olyan száma is a born this way-en, ami felér egy speechless-el, vagy egy future love-al? Kezdem úgy érezni, hogy Gaga kezd kiégni, már egyre erőltetettebbek a dolgai, mert folyton valami nagyon egyedit akar alkotni. Szerintem most tartunk ott, hogy egy évre tarthatna pihenőt, feltöltődhetne, foglalkozhatna a magánéleti dolgaival, aztán amikor már megint tele van ötletekkel, visszatérne valami hatalmassal. Nekem már csakis tehetsége és régi önmaga miatt marad az első kedvencem, és szeretném remélni, hogy egy nap észhez tér, és inkább olyan klippeket gyárt, mint az eh, eh, és nem pedig mint a you and i, ami semmi más, csak undorító. Hiányzik a régi Gaga. Ennyi. sad.gif
4 felhasználónak tetszik: WhiteRosee, Cannibal3, janet7, An_d_a
2011. szeptember 14. 17:14 #48
WhiteRosee
WhiteRosee
Zzz.

Státusz~ I'M BACK!!
Hozzászólás: 1349
Csatolások: 2329
Azonosító: 159173
Idézet (Glamster @ 2011.09.14. 17:08)
Kopasz? Régi.

unsure.gif

Ez csak valami kopasz sapka volt,vagyis ezt álították,de ki tudja már mi is az igazság rohog.gif
De így kifejteném a véleményem Gagáról,soha sem tartottam haláli extrémnek,csak jókor volt jó helyen,igaz sokáig szerettem,de egy idő után elásta nálam a bárdot a feltünési viszketetségével.
Amúgy meg érdekes,még egy Little Monster sem támadt nekünk rohog.gif
2011. szeptember 14. 17:14 #49
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
Idézet (Glamster @ 2011.09.14. 17:13)
Vagy inkább túlságosan magára irányítja  a figyelmet...  dry.gif

Ez is igaz. De ettől függetlenül még mindig tartom hogy vannak jó számai.
2011. szeptember 14. 17:15 #50
- törölt felhasználó -    
Érdekes hogy a +18-as cikket egy 98as írja meg... _nevet.gif
4 felhasználónak tetszik: WhiteRosee, Glamster, Cannibal3, An_d_a
2011. szeptember 14. 17:22 #51
Glamster
Glamster

Idézet (Taurilla @ 2011.09.14. 17:15)
Érdekes hogy a +18-as cikket egy 98as írja meg...  _nevet.gif

LOL _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif

Idézet (WhiteRosee @ 2011.09.14. 17:14)
Ez csak valami kopasz sapka volt,vagyis ezt álították,de ki tudja már mi is az igazság rohog.gif 
De így kifejteném a véleményem Gagáról,soha sem tartottam haláli extrémnek,csak jókor volt jó helyen,igaz sokáig szerettem,de egy idő után elásta nálam a bárdot a feltünési viszketetségével.
Amúgy meg érdekes,még egy Little Monster sem támadt nekünk rohog.gif

Ja, az volt, de attól függetlenül kopasz - már uncsi lenne, ha ezzel akarna kapálózni. rolleyes.gif
És én is így vagyok vele. Nekem ez már sok és unalmas is.
A litölmonszterek még tanulnak vagy érveket gyűjtenek - nem tudom, de biztosra veszem, hogy jönni fognak.
Mellesleg nekem is kéne kémiáznom rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: WhiteRosee, An_d_a
2011. szeptember 14. 17:22 #52
Cannibal3
Cannibal3
Idézet (Glamster @ 2011.09.14. 16:28)
Látjátok, ez az, amiért csalódtam Gagában. Mi a f.szért nyomja el ilyenekkel az amúgy hatalmas tehetséges és viszonylag tűrhető számait? Ezek után ki kíváncsi a zenéjére? Már megint miről cikkeznek? Arról, hogy Gaga alkotott valami hatalmasat?? Szart.
Le vagyok sújtva. Hirtelen nem is tudom mit írjak annyira csalódottnak érzem magam. Mert nekem senki ne akarja beetetni, hogy ez a villantás tök véletlen volt - ha az lett volna, van rajta bugyi. Ennyit erről.
Amúgy ez is azt mutatja, hogy Gaga süllyed el - 2009-ben még nem volt ilyen botrányokra szüksége.
http://26.media.tumblr.com/tumblr_ljr9l0Tl3r1qc363oo1_500.png
HOL VAN AZ A GAGA, aki az első képen szerepel???  blink.gif  ohmy.gif

Ezt a Gagát már nem fogjuk szerintem látni. Én is a Famees stílusánál szerettem meg Gagát és a legtöbben akik ott még szerették mára már nem igazán. Szerintem is süllyed Gaga és egyáltalán nem az előnyére változott, a Telephone volt az utolsó rendes klipje szerintem. Én nem ezt a Gagát szerettem meg. A legtöbb rajongó ezt viszont nem fogja belátni, mert sokan mondják, hogy Gaga mindig tökéletes meg, hogy most a legművészibb.. pedig örülnék ha Gaga újra olyan lenne mint régebben.
4 felhasználónak tetszik: WhiteRosee, Glamster, janet7, An_d_a
2011. szeptember 14. 17:30 #53
Glamster
Glamster

Idézet (Cannibal3 @ 2011.09.14. 17:22)
Ezt a Gagát már nem fogjuk szerintem látni. Én is a Famees stílusánál szerettem meg Gagát és a legtöbben akik ott még szerették mára már nem igazán. Szerintem is süllyed Gaga és egyáltalán nem az előnyére változott, a Telephone volt az utolsó rendes klipje szerintem. Én nem ezt a Gagát szerettem meg. A legtöbb rajongó ezt viszont nem fogja belátni, mert sokan mondják, hogy Gaga mindig tökéletes meg, hogy most a legművészibb.. pedig örülnék ha Gaga újra olyan lenne mint régebben.

Ez így van. Csak azt nem értem, hogy hogy gondolhatja, hogy amit most csinál az jó? Nem értem. Ez minden csak nem jó.
Ráadásul ő példaképnek tartja magát. PÉLDAKÉPNEK.
És ha ez nem lenne elég, én emlékszem arra az interjúra, amikor azt mondta - 2009 végén -, hogy ő soha nem fog levetkőzni vagy villantani, mert a zenei iparnak nincs szüksége még egy magamutogató celebre, és azt akarja, hogy csak a zenéjére és extrém stílusára figyeljenek. Illetve hozzátette azt is, hogy a menedzsere meg akarta győzni, hogy félmeztelen legyen a lemezborítóján, mire nemet mondott és hetekig könyörgött neki néha sírva is, hogy a rajongói nem ezt várják tőle. El voltam tőle ájulva! Erre tessék. Erről ennyit.
7 felhasználónak tetszik: WhiteRosee, ophely88, Cannibal3, Domcicc, UnhappyMeals, janet7, An_d_a
2011. szeptember 14. 17:32 #54
WhiteRosee
WhiteRosee
Zzz.

Státusz~ I'M BACK!!
Hozzászólás: 1349
Csatolások: 2329
Azonosító: 159173
Idézet (Glamster @ 2011.09.14. 17:30)
Ez így van. Csak azt nem értem, hogy hogy gondolhatja, hogy amit most csinál az jó? Nem értem. Ez minden csak nem jó.
És ha ez nem lenne elég, én emlékszem arra az interjúra, amikor azt mondta - 2009 végén -, hogy ő soha nem fog levetkőzni vagy villantani, mert a zenei iparnak nincs szüksége még egy magamutogató celebre, azt akarja, hogy csak a zenéjére és extrém stílusára figyeljenek. Illetve hozzátette azt is, hogy a menedzsere meg akarta győzni, hogy félmeztelen legyen a lemezborítóján, mire nemet mondott és hetekig könyörgött neki néha sírva is, hogy a rajongói nem ezt várják tőle. El voltam tőle ájulva! Erre tessék. Erről ennyit.

Nem mindenki tudja betartani a fogadalmait,legalább ne mondott volna olyat,hanem a jövőre gondolt volna,de hát mit várunk tőle,2 éve mondta még ezeket.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. szeptember 14. 17:38 #55
MycySmiley
MycySmiley
♥Dean Winchester♥

StátuszNézz az égre,a legszebb fényre,láss egy álmot,s harcolj érte.♥
Hozzászólás: 2390
Csatolások: 7014
Azonosító: 150055
Idézet (Glamster @ 2011.09.14. 16:28)
Látjátok, ez az, amiért csalódtam Gagában. Mi a f.szért nyomja el ilyenekkel az amúgy hatalmas tehetséges és viszonylag tűrhető számait? Ezek után ki kíváncsi a zenéjére? Már megint miről cikkeznek? Arról, hogy Gaga alkotott valami hatalmasat?? Szart.
Le vagyok sújtva. Hirtelen nem is tudom mit írjak annyira csalódottnak érzem magam. Mert nekem senki ne akarja beetetni, hogy ez a villantás tök véletlen volt - ha az lett volna, van rajta bugyi. Ennyit erről.
Amúgy ez is azt mutatja, hogy Gaga süllyed el - 2009-ben még nem volt ilyen botrányokra szüksége.
http://26.media.tumblr.com/tumblr_ljr9l0Tl3r1qc363oo1_500.png
HOL VAN AZ A GAGA, aki az első képen szerepel???  blink.gif  ohmy.gif

Egyet értek veled.Én is nagyot csalódtam Gagában. sad.gif
2011. szeptember 14. 17:41 #56
Cannibal3
Cannibal3
Idézet (Glamster @ 2011.09.14. 17:30)
És ha ez nem lenne elég, én emlékszem arra az interjúra, amikor azt mondta - 2009 végén -, hogy ő soha nem fog levetkőzni vagy villantani, mert a zenei iparnak nincs szüksége még egy magamutogató celebre, és azt akarja, hogy csak a zenéjére és extrém stílusára figyeljenek. Illetve hozzátette azt is, hogy a menedzsere meg akarta győzni, hogy félmeztelen legyen a lemezborítóján, mire nemet mondott és hetekig könyörgött neki néha sírva is, hogy a rajongói nem ezt várják tőle. El voltam tőle ájulva! Erre tessék. Erről ennyit.

Az a The Fame Monster borítója volt, az nagyon jól nézett ki és az ahhoz készült képek voltak szerintem tényleg művésziek. rolleyes.gif
Szerintem azért gondolhatja ezt jónak ami most van, mert a sok elfogult rajongónak minden bejön amit ő csinál. Mondjuk itt a hozzászólásokat nézve azért sokan belátják, hogy Gaga már nem az igazi. Minden olyan erőltetett, ötletek már nem igazán vannak, eredeti szinte nincs is, most már tényleg minden csak a botránkoztatás meg ezek és ezt úgy mondom, hogy Gaga még mindig az első kedvencem az eddigiek miatt.
1 felhasználónak tetszik: Glamster
2011. szeptember 14. 17:44 #57
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Ez legalább egy kis vidulás az eléggé elcseszett napomon.
Tudtam, hogy Gaga szánalmas, de hogy ennyire? Nem tagadom, a zenéit szeretem, de magát a nőt NEM. Én is sokkal inkább viszont látnám a Fame-es Gagát.
2011. szeptember 14. 17:51 #58
Fanncsii
Fanncsii
visszatérő vendég

Státuszasd
Hozzászólás: 428
Azonosító: 151201
CandUs egyetérek.
hányinger a nő, de a zenéje jó.
2011. szeptember 14. 17:54 #59
ILOVEJB
ILOVEJB
visszatérő vendég
Hozzászólás: 238
Azonosító: 139397
Gaga,szánalmas és undorító!Ezt nem gondoltam volna róla!És igen,MycySmiley,hol van a régi Gaga?A +csontok is undorítóak!

Már az írás is fáj.Gaga egy időben a kedvencek közé tartozott,de most,életem eddigi legnagyobb csalódása volt!
2011. szeptember 14. 17:55 #60
ILOVEJB
ILOVEJB
visszatérő vendég
Hozzászólás: 238
Azonosító: 139397
És a húsruha is bélforgató volt,de ez a piros cipő a képen,ez sem kutya!
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok