Lady Gaga villantott (18+)
2011. szeptember 14. 17:03
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline |
Ez a ruha nyilvánvalóan villantásra volt tervezve, ez a villantás biztos direkt volt. Én mindig is elhittem, hogy nő de szerintem már mindenki tudja (Telephone klip, Brit Awards 2010) és a téma is annyira unalmas már. Ezt szerintem nem kellett volna, mert nagyon erőltetett.
2011. szeptember 14. 17:08
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
Idézet (WhiteRosee @ 2011.09.14. 17:02)
Eltűnt a régen imádott,pókeres remixes csaj.Ha észhez kapna máig is ilyen maradna,csak az a baj,annál inkább ki akar tünni a sorból,hogy saját magával csesz ki,2 év múlva kíváncsi vagyok,hogy fog kinézni,nem lepne meg ha kopasz lenne.
Kopasz? Régi.
2011. szeptember 14. 17:11
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Személy szerint soha nem érdekeltek a botrányai, hogy milyen haja van, vagy hogy milyen ruhában, cipőben jelenik meg valahol. Kijött az új száma, meghallgattam mert kíváncsi voltam. Volt amelyik tetszett és volt amelyik nem. A tehetségét elismerem. Feltűnési viszketegsége van? Lehet. De ezt nagyon sok sztárról elmondhatnánk... Túlságosan rá van irányítva a média figyelme most már.
2011. szeptember 14. 17:11
TennantLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.31. Hozzászólás: 1109 Csatolások: 0 Azonosító: 142192 offline |
Glamster egyet értek
2011. szeptember 14. 17:13
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
Idézet (Brittany @ 2011.09.14. 17:11)
Személy szerint soha nem érdekeltek a botrányai, hogy milyen haja van, vagy hogy milyen ruhában, cipőben jelenik meg valahol. Kijött az új száma, meghallgattam mert kíváncsi voltam. Volt amelyik tetszett és volt amelyik nem. A tehetségét elismerem. Feltűnési viszketegsége van? Lehet. De ezt nagyon sok sztárról elmondhatnánk... Túlságosan rá van irányítva a média figyelme most már.
Vagy inkább túlságosan magára irányítja a figyelmet...
1 felhasználónak tetszik:
WhiteRosee
2011. szeptember 14. 17:14
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline |
Mi lett belőled Gaga?? Hol van az a csaj, akit annyian szerettek, mert egyedi volt, és leült egy zongora elé, és hatalmas show-t csinált. Bár a hangja még a mai napig remek, és a számait is szeretem, de van -e egyetlen olyan száma is a born this way-en, ami felér egy speechless-el, vagy egy future love-al? Kezdem úgy érezni, hogy Gaga kezd kiégni, már egyre erőltetettebbek a dolgai, mert folyton valami nagyon egyedit akar alkotni. Szerintem most tartunk ott, hogy egy évre tarthatna pihenőt, feltöltődhetne, foglalkozhatna a magánéleti dolgaival, aztán amikor már megint tele van ötletekkel, visszatérne valami hatalmassal. Nekem már csakis tehetsége és régi önmaga miatt marad az első kedvencem, és szeretném remélni, hogy egy nap észhez tér, és inkább olyan klippeket gyárt, mint az eh, eh, és nem pedig mint a you and i, ami semmi más, csak undorító. Hiányzik a régi Gaga. Ennyi.
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline |
Idézet (Glamster @ 2011.09.14. 17:08)
Kopasz? Régi.
Ez csak valami kopasz sapka volt,vagyis ezt álították,de ki tudja már mi is az igazság
De így kifejteném a véleményem Gagáról,soha sem tartottam haláli extrémnek,csak jókor volt jó helyen,igaz sokáig szerettem,de egy idő után elásta nálam a bárdot a feltünési viszketetségével.
Amúgy meg érdekes,még egy Little Monster sem támadt nekünk
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Idézet (Glamster @ 2011.09.14. 17:13)
Vagy inkább túlságosan magára irányítja a figyelmet...
Ez is igaz. De ettől függetlenül még mindig tartom hogy vannak jó számai.
2011. szeptember 14. 17:15
Érdekes hogy a +18-as cikket egy 98as írja meg...
2011. szeptember 14. 17:22
Glamster☾ |
Idézet (Taurilla @ 2011.09.14. 17:15)
Érdekes hogy a +18-as cikket egy 98as írja meg...
LOL
Idézet (WhiteRosee @ 2011.09.14. 17:14)
Ez csak valami kopasz sapka volt,vagyis ezt álították,de ki tudja már mi is az igazság
De így kifejteném a véleményem Gagáról,soha sem tartottam haláli extrémnek,csak jókor volt jó helyen,igaz sokáig szerettem,de egy idő után elásta nálam a bárdot a feltünési viszketetségével.
Ja, az volt, de attól függetlenül kopasz - már uncsi lenne, ha ezzel akarna kapálózni.
És én is így vagyok vele. Nekem ez már sok és unalmas is.
A litölmonszterek még tanulnak vagy érveket gyűjtenek - nem tudom, de biztosra veszem, hogy jönni fognak.
Mellesleg nekem is kéne kémiáznom
2 felhasználónak tetszik:
WhiteRosee,
An_d_a
2011. szeptember 14. 17:22
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline |
Idézet (Glamster @ 2011.09.14. 16:28)
Látjátok, ez az, amiért csalódtam Gagában. Mi a f.szért nyomja el ilyenekkel az amúgy hatalmas tehetséges és viszonylag tűrhető számait? Ezek után ki kíváncsi a zenéjére? Már megint miről cikkeznek? Arról, hogy Gaga alkotott valami hatalmasat?? Szart.
Le vagyok sújtva. Hirtelen nem is tudom mit írjak annyira csalódottnak érzem magam. Mert nekem senki ne akarja beetetni, hogy ez a villantás tök véletlen volt - ha az lett volna, van rajta bugyi. Ennyit erről.
Amúgy ez is azt mutatja, hogy Gaga süllyed el - 2009-ben még nem volt ilyen botrányokra szüksége.
HOL VAN AZ A GAGA, aki az első képen szerepel???
Le vagyok sújtva. Hirtelen nem is tudom mit írjak annyira csalódottnak érzem magam. Mert nekem senki ne akarja beetetni, hogy ez a villantás tök véletlen volt - ha az lett volna, van rajta bugyi. Ennyit erről.
Amúgy ez is azt mutatja, hogy Gaga süllyed el - 2009-ben még nem volt ilyen botrányokra szüksége.
Ezt a Gagát már nem fogjuk szerintem látni. Én is a Famees stílusánál szerettem meg Gagát és a legtöbben akik ott még szerették mára már nem igazán. Szerintem is süllyed Gaga és egyáltalán nem az előnyére változott, a Telephone volt az utolsó rendes klipje szerintem. Én nem ezt a Gagát szerettem meg. A legtöbb rajongó ezt viszont nem fogja belátni, mert sokan mondják, hogy Gaga mindig tökéletes meg, hogy most a legművészibb.. pedig örülnék ha Gaga újra olyan lenne mint régebben.
2011. szeptember 14. 17:30
Glamster☾ |
Idézet (Cannibal3 @ 2011.09.14. 17:22)
Ezt a Gagát már nem fogjuk szerintem látni. Én is a Famees stílusánál szerettem meg Gagát és a legtöbben akik ott még szerették mára már nem igazán. Szerintem is süllyed Gaga és egyáltalán nem az előnyére változott, a Telephone volt az utolsó rendes klipje szerintem. Én nem ezt a Gagát szerettem meg. A legtöbb rajongó ezt viszont nem fogja belátni, mert sokan mondják, hogy Gaga mindig tökéletes meg, hogy most a legművészibb.. pedig örülnék ha Gaga újra olyan lenne mint régebben.
Ez így van. Csak azt nem értem, hogy hogy gondolhatja, hogy amit most csinál az jó? Nem értem. Ez minden csak nem jó.
Ráadásul ő példaképnek tartja magát. PÉLDAKÉPNEK.
És ha ez nem lenne elég, én emlékszem arra az interjúra, amikor azt mondta - 2009 végén -, hogy ő soha nem fog levetkőzni vagy villantani, mert a zenei iparnak nincs szüksége még egy magamutogató celebre, és azt akarja, hogy csak a zenéjére és extrém stílusára figyeljenek. Illetve hozzátette azt is, hogy a menedzsere meg akarta győzni, hogy félmeztelen legyen a lemezborítóján, mire nemet mondott és hetekig könyörgött neki néha sírva is, hogy a rajongói nem ezt várják tőle. El voltam tőle ájulva! Erre tessék. Erről ennyit.
2011. szeptember 14. 17:32
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline |
Idézet (Glamster @ 2011.09.14. 17:30)
Ez így van. Csak azt nem értem, hogy hogy gondolhatja, hogy amit most csinál az jó? Nem értem. Ez minden csak nem jó.
És ha ez nem lenne elég, én emlékszem arra az interjúra, amikor azt mondta - 2009 végén -, hogy ő soha nem fog levetkőzni vagy villantani, mert a zenei iparnak nincs szüksége még egy magamutogató celebre, azt akarja, hogy csak a zenéjére és extrém stílusára figyeljenek. Illetve hozzátette azt is, hogy a menedzsere meg akarta győzni, hogy félmeztelen legyen a lemezborítóján, mire nemet mondott és hetekig könyörgött neki néha sírva is, hogy a rajongói nem ezt várják tőle. El voltam tőle ájulva! Erre tessék. Erről ennyit.
És ha ez nem lenne elég, én emlékszem arra az interjúra, amikor azt mondta - 2009 végén -, hogy ő soha nem fog levetkőzni vagy villantani, mert a zenei iparnak nincs szüksége még egy magamutogató celebre, azt akarja, hogy csak a zenéjére és extrém stílusára figyeljenek. Illetve hozzátette azt is, hogy a menedzsere meg akarta győzni, hogy félmeztelen legyen a lemezborítóján, mire nemet mondott és hetekig könyörgött neki néha sírva is, hogy a rajongói nem ezt várják tőle. El voltam tőle ájulva! Erre tessék. Erről ennyit.
Nem mindenki tudja betartani a fogadalmait,legalább ne mondott volna olyat,hanem a jövőre gondolt volna,de hát mit várunk tőle,2 éve mondta még ezeket.
ophely88
2011. szeptember 14. 17:38
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2390 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline |
Idézet (Glamster @ 2011.09.14. 16:28)
Látjátok, ez az, amiért csalódtam Gagában. Mi a f.szért nyomja el ilyenekkel az amúgy hatalmas tehetséges és viszonylag tűrhető számait? Ezek után ki kíváncsi a zenéjére? Már megint miről cikkeznek? Arról, hogy Gaga alkotott valami hatalmasat?? Szart.
Egyet értek veled.Én is nagyot csalódtam Gagában.
2011. szeptember 14. 17:41
Cannibal3 |
Idézet (Glamster @ 2011.09.14. 17:30)
És ha ez nem lenne elég, én emlékszem arra az interjúra, amikor azt mondta - 2009 végén -, hogy ő soha nem fog levetkőzni vagy villantani, mert a zenei iparnak nincs szüksége még egy magamutogató celebre, és azt akarja, hogy csak a zenéjére és extrém stílusára figyeljenek. Illetve hozzátette azt is, hogy a menedzsere meg akarta győzni, hogy félmeztelen legyen a lemezborítóján, mire nemet mondott és hetekig könyörgött neki néha sírva is, hogy a rajongói nem ezt várják tőle. El voltam tőle ájulva! Erre tessék. Erről ennyit.
Az a The Fame Monster borítója volt, az nagyon jól nézett ki és az ahhoz készült képek voltak szerintem tényleg művésziek.
Szerintem azért gondolhatja ezt jónak ami most van, mert a sok elfogult rajongónak minden bejön amit ő csinál. Mondjuk itt a hozzászólásokat nézve azért sokan belátják, hogy Gaga már nem az igazi. Minden olyan erőltetett, ötletek már nem igazán vannak, eredeti szinte nincs is, most már tényleg minden csak a botránkoztatás meg ezek és ezt úgy mondom, hogy Gaga még mindig az első kedvencem az eddigiek miatt.
Glamster
2011. szeptember 14. 17:44
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Ez legalább egy kis vidulás az eléggé elcseszett napomon.
Tudtam, hogy Gaga szánalmas, de hogy ennyire? Nem tagadom, a zenéit szeretem, de magát a nőt NEM. Én is sokkal inkább viszont látnám a Fame-es Gagát.
Tudtam, hogy Gaga szánalmas, de hogy ennyire? Nem tagadom, a zenéit szeretem, de magát a nőt NEM. Én is sokkal inkább viszont látnám a Fame-es Gagát.
2011. szeptember 14. 17:54
ILOVEJBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.23. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 139397 offline |
Gaga,szánalmas és undorító!Ezt nem gondoltam volna róla!És igen,MycySmiley,hol van a régi Gaga?A +csontok is undorítóak!
Már az írás is fáj.Gaga egy időben a kedvencek közé tartozott,de most,életem eddigi legnagyobb csalódása volt!
Már az írás is fáj.Gaga egy időben a kedvencek közé tartozott,de most,életem eddigi legnagyobb csalódása volt!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.