Katy Perry megbetegedett
2011. szeptember 14. 16:34
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.09.14. 16:13)
Olyan is van, aki lábtöréssel végigdobolt egy koncertet vagy kéztöréssel végiggitározta. Szerintem kibírt volna egy kis takonyfolyást.
Szerintem meg az, akinek 39 fokos láza van, szédül, alig áll a lábán, nem tud megszólalni, annyira fáj a torka, emellett hányt egész éjjel - ne álljon színpadra
És ez nem azon múlik, hogy nem szereti a rajongóit - mekkora hülyeség! -, hanem azon, hogy elkapott egy vírust...
Jobbulást, Katy
2011. szeptember 14. 16:53
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline |
jaja jobbulást
2011. szeptember 14. 16:56
én annyira sajnálom, mint a kaját lenyelni, szal semennyire
2011. szeptember 14. 16:59
egyébként én is egyszer 7 évesen betegen mentem suliba, és mégse lett semmi, csak tesi órán nem voltam annyira aktív, de még az se nagy baj. És ha 1 7 éves gyerek kibír 5 órát folyamatos tanulással(agy erőltetéssel, ami nekem picit sok betegen) akkor egy majdnem 27 éves nő nem bír ki 2 órát? Ha meg nem megy az éneklés, akkor tátogjon, én is egyszer betegen feleltem énekből, és 5-ös lett...
2011. szeptember 14. 17:02
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
Idézet (Enaa @ 2011.09.14. 16:59)
egyébként én is egyszer 7 évesen betegen mentem suliba, és mégse lett semmi, csak tesi órán nem voltam annyira aktív, de még az se nagy baj. És ha 1 7 éves gyerek kibír 5 órát folyamatos tanulással(agy erőltetéssel, ami nekem picit sok betegen) akkor egy majdnem 27 éves nő nem bír ki 2 órát? Ha meg nem megy az éneklés, akkor tátogjon, én is egyszer betegen feleltem énekből, és 5-ös lett...
Az első osztályos tanulási keménység biztosan felveszi a versenyt két óra aktív mozgással, átöltözéssel, énekléssel és energiával. Köszönjük a tanulságos történeted
A másik: az emberek nem azért adtak ki egy kisebb vagyont, hogy tátogjon, és félhullaként mozogjon a színpadon, hanem azért, hogy 120%-kal ott legyen. Hiszen ezért kapja a csinos kis fizetését
1 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889
2011. szeptember 14. 17:28
szerintem jól tette, hogy lemondta. betegen nehéz lehet fellépni :/
2011. szeptember 14. 17:30
Igazad van Glamster!Egy lábtörés azért nem ugyanaz mint egy megfázás és láz.Ha valakinek el is van törve a lába vagy a keze attól a hangjának nincs semmi baja és tud énekelni,de szegény Katy fájós torokkal és egy kis "takonnyal" nem hiszem hogy végig tudna énekelni két órás koncertet.És szerintem jól döntött hogy átrakta másik időpontra,mert akkor már 120%-an tud teljesíteni.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2011. szeptember 14. 17:36
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
én nem sajnálom,mert annyira nem szeretem,de teljes mértékben megértem.hiszen nem azért jönnek a rajongók,hogy egy olyan koncertet hallhassanak,amit utána legjobb lenne elfelejteni.
és az is becsülendő,hog yindokoltan mondta le,nem pedig valami apróság miatt,aminek semmi értelme.
jobbulás neki
és az is becsülendő,hog yindokoltan mondta le,nem pedig valami apróság miatt,aminek semmi értelme.
jobbulás neki
2011. szeptember 14. 17:40
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2390 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline |
Idézet (Glamster @ 2011.09.14. 17:02)
Az első osztályos tanulási keménység biztosan felveszi a versenyt két óra aktív mozgással, átöltözéssel, énekléssel és energiával. Köszönjük a tanulságos történeted
A másik: az emberek nem azért adtak ki egy kisebb vagyont, hogy tátogjon, és félhullaként mozogjon a színpadon, hanem azért, hogy 120%-kal ott legyen. Hiszen ezért kapja a csinos kis fizetését
Egyet értek veled.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.