Doktor House bekerült a Guinness világrekordok 2012-es könyvébe, pontosabban Hugh Laurie, a modortalan, kukacoskodó orvost alakító brit színész, mivel ő a legnézettebb férfi a tévében. A rekordkötet szerdán jelent meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hugh Laurie a legnézettebb a tévében
2011. szeptember 15. 14:42
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
"Pályafutása elején sokat játszott együtt Mr. Beannel, azaz Rowan Atkinsonnal A fekete vipera című brit komédiasorozatban." --> És ne felejtsük már el Stephen Fryt sem...
Egyébként nem értem, hogy bír ennyi évadot a sorozat, én már a 3. évadnál befejeztem a nézését.
Hugh remek színész, remek komikus és kiváló zenész, de olyan izé, hogy mindenki csak House-zal bírja őt azonosítani...
Hugh Laurie egyébként november 17-én fellép a Children in Need jótékonysági koncerten Angliában. Én még ezt is beleírtam volna a cikkbe érdekességképpen.
Egyébként nem értem, hogy bír ennyi évadot a sorozat, én már a 3. évadnál befejeztem a nézését.
Hugh remek színész, remek komikus és kiváló zenész, de olyan izé, hogy mindenki csak House-zal bírja őt azonosítani...
Hugh Laurie egyébként november 17-én fellép a Children in Need jótékonysági koncerten Angliában. Én még ezt is beleírtam volna a cikkbe érdekességképpen.
2 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
ophely88
2011. szeptember 15. 14:44
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Stephen Fry neve hol marad a listáról? Vele is alkotott, nem is keveset és jót
Szóval ő a legnézettebb. Cool. Abszolút nem meglepő, eszméletlen sikerei vannak a sorozatnak is, kár, hogy nem eredeti ötlet, de mindegy. Én személy szerintem nem szeretem a House-t és alig várom, hogy kilépjen, csináljon végre valami mást, remélem a távozás után is látjuk majd még tévéképernyőn
Szóval ő a legnézettebb. Cool. Abszolút nem meglepő, eszméletlen sikerei vannak a sorozatnak is, kár, hogy nem eredeti ötlet, de mindegy. Én személy szerintem nem szeretem a House-t és alig várom, hogy kilépjen, csináljon végre valami mást, remélem a távozás után is látjuk majd még tévéképernyőn
Sally Sparrow,
Grace Benning
2011. szeptember 15. 14:46
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
én is szeretem a Doktor Houset:)
2011. szeptember 15. 14:46
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.15. 14:42)
"Pályafutása elején sokat játszott együtt Mr. Beannel, azaz Rowan Atkinsonnal A fekete vipera című brit komédiasorozatban." --> És ne felejtsük már el Stephen Fryt sem...
Én a 4. évad végén szálltam ki a House-ból. Azért kezdtem el nézni, mert számomra Hugh Laurie és Robert Sean Leonard nagy húzóerőt jelentettek, de már a negyedik évadban megkopott a varázs. Ők még mindig remekek, csak az a baj, hogy valóban mindenki ezzel a szereppel fogja őket azonosítani. Hugh Laurie zseniális volt a Jeeves and Wooster (Majd a komornyik) c. sorozatban, én ott szerettem meg, ahogy Stephen Fryt is és őszintén bevallom, szívesebben látnám már megint ilyen szerepekben. A morcos doki már unalmas, bár ez nem az ő hibája. Ő sokkal többre hivatott annál, mint hogy így lekösse magát egy sorozatban.
Sally Sparrow,
ophely88
2011. szeptember 15. 14:47
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline |
hehe:D Hehe Haha
2011. szeptember 15. 14:48
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (ophely88 @ 2011.09.15. 14:44)
Stephen Fry neve hol marad a listáról? Vele is alkotott, nem is keveset és jót
Ó, még valaki, hiányolja a jó öreg Stephent...
A House önmagában nem volt rossz, az első két évad kifejezetten jó és ötletes, utána kezd az egész nagyon lapos lenni, úgyhogy én be is fejeztem. Néha szerdánként nézem a tv2-n, de általában lesek, mint a lukinyúl, mert nem nagyon értem, hogy ki éppen miért szenved... (dokik magánélete)
És igen, ha már koppintás... A Doc Martin, khmm... Gyanúsan ez volt a House alapötlete, mert ugye az amcsik maguktól nem tudnak kitalálni semmit és másolják az európai kitalálmányokat.
2011. szeptember 15. 14:49
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.15. 14:48)
Ó, még valaki, hiányolja a jó öreg Stephent...
Én is hiányolom. Ha jól tudom, Hugh sokkal többet dolgozott együtt Fry-jal, mint Rowannel...
Sally Sparrow,
ophely88
2011. szeptember 15. 14:51
Idézet (Grace Benning @ 2011.09.15. 14:49)
Én is hiányolom. Ha jól tudom, Hugh sokkal többet dolgozott együtt Fry-jal, mint Rowannel...
Igen, igen.
Amúgy szerintem is...
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. szeptember 15. 14:57
Ez nem meglepő...kiváló színész.Ennyi.
2011. szeptember 15. 14:59
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (Grace Benning @ 2011.09.15. 14:49)
Stephen-nel több sorozata is volt és még mái napok barátok.
Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.15. 14:48)
És igen, ha már koppintás... A Doc Martin, khmm... Gyanúsan ez volt a House alapötlete, mert ugye az amcsik maguktól nem tudnak kitalálni semmit és másolják az európai kitalálmányokat.
Ne hívd koppintásnak, mert leszedik a fejed Az alapötlet hasonló de a kivitelezés (és a nevek) hála Istennek nem egyforma. Még csak az hiányozna Tehát nem kifejezetten remake, csak az alapötlet nem az övék, ez egy fokkal jobb, mintha ez a sorozat is koppintás lenne.
Miért népszerű a House? Hugh és a karaktere miatt. Zsémbes dokit is tudni kell alakítani, arról persze ne feledkezzünk meg, hogy vele szeretette meg mindenki a sorozatot és már a sokadik évet nyomja odakint ugyanabban a sorozatban.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2011. szeptember 15. 15:01
Czuppon Mónikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 396 Csatolások: 562 Azonosító: 90871 offline |
Ha olyan jó miért nem folytatják a sorozatot?
2011. szeptember 15. 15:04
ophely88time lady |
Idézet (Czuppon Mónika @ 2011.09.15. 15:01)
Ha olyan jó miért nem folytatják a sorozatot?
Úgy hallottam, hogy Hugh kilép és a Fox-nál meg tudják, hogy így nincs értelme folytatni, meg vannak halva nélküle. Elteszik a fiókba porosodni, majd 6 év múlva remake lesz belőle az NBC-n Robert Pattinsonnal
UnhappyMeals,
Sally Sparrow
2011. szeptember 15. 15:16
AriandaGrandeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.14. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 160535 offline |
én nagyon bírom
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.