A drága cuccok feltétlenül jobbak is?
2012. július 20. 00:06
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline |
Igen a drága cuccok azért is olyan drágák, mert jobb a minőségük. Vagyis a legtöbbnek. Ezért szeretek drágább cuccokat venni
2012. július 21. 02:45
Én nem szeretek drága cuccokat venni, na jó szeretek, csak anyum nem engedi meg. De nekem bejön az olcsó ruha is, egyikben sem csalódtam még.
2012. július 21. 05:53
Idézet (XxCrazyn3ssxX @ 2012.07.20. 00:06)
Igen a drága cuccok azért is olyan drágák, mert jobb a minőségük. Vagyis a legtöbbnek. Ezért szeretek drágább cuccokat venni
Ez így nem mindig igaz. Ugyanis ezeket a drága cuccokat is Kínában, meg Indiában csinálják, és csak attól drága, hogy megfizeted a márkanevet.
2 felhasználónak tetszik:
Évike12,
Sally Sparrow
2012. július 21. 08:19
Idézet (nRegíí @ 2012.07.21. 02:45)
Én nem szeretek drága cuccokat venni, na jó szeretek, csak anyum nem engedi meg. De nekem bejön az olcsó ruha is, egyikben sem csalódtam még.
Ugyanezt akartam én is írni.
2013. április 06. 20:09
Zsoffeeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.29. Hozzászólás: 47 Csatolások: 31 Azonosító: 192727 offline |
Szerintem nem. Maximum azért jobbak mert garancia van rájuk, nem úgy mint mondjuk ami a kínainál vásárolunk, de azt hozzáteszem kaptam egy 20 ezer forintos csizmát egy drága boltban és egy hónap alatt szétjött, gyorsabban, mint a kínaiból kapott csizmám, ami most volt 3 éves. Gondolom ezért is van rájuk garancia
Szerintem a minőség nem függ annyira az ártól.
Szerintem a minőség nem függ annyira az ártól.
2013. május 31. 12:26
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
szerintem nem feltétlenül jobbak, csupán hosszabb az élettartamuk
1 felhasználónak tetszik:
Vampire Lady
2013. június 02. 13:24
Nem minden esetben jobbak, persze vannak termékek, amelyekből inkább veszek egy márkásat. Például az iskolatáskák ilyenek. Nálam valamiért hamar szétmennek, még akkor is, ha úgy bánok velünk, mint a hímes tojással.
2013. június 06. 23:32
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline |
Nekem van ilyen is,olyan is.De tény,hogy a minőségesebb tovább bírja...
2013. június 06. 23:41
zivi1996 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.28. Hozzászólás: 537 Csatolások: 763 Azonosító: 80774 offline |
Szerintem egyáltalán nem jobbak. Soha nem tudtam megérteni azokat, akik több tízezer forintot kiadnak egy ruhára csak mert látták valami híres emberen és le akarják másolni annak a stílusát.
2013. június 06. 23:50
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline |
a ruháknál nem feltétlenül, sőt, egy jó turis cucc ameddig 1-2 évig hordható, egy bolti ruha rövidebb idő alatt tönkre megy..
viszont az olyan dolgok, mint a parfüm, alapozó, krém, rúzs, azokból érdemesebb a drágát megvenni, mert az olcsó károsabb lehet a bőrnek.
viszont az olyan dolgok, mint a parfüm, alapozó, krém, rúzs, azokból érdemesebb a drágát megvenni, mert az olcsó károsabb lehet a bőrnek.
minibogárka
2013. június 07. 00:40
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline |
Ruháknál és cipőknál ez nem igaz, mert attól, hogy nem márkás, lehet szép és jó. Elektronikai eszközöket illetően viszont már érdemesebb a márkásakat választani, mert ott a név rányomja a bélyegét a minőségre.
2013. június 07. 12:10
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Nem. Tulajdonképpen sok esetben egy és ugyanaz gyártja, csak más címke, felirat van rajta... Ahogy írták előttem is többen már, a márkát fizettetik meg, nem a minőséget.
Amúgy én mindig az árat szoktam nézni, aztán a minőséget. Ha egyik sem megfelelő, illetve silány, nem vásárolom meg. Nekem 5-6000 is rengeteg egy ruháért vagy cipőért. Cipőért 3000-ret is csak sírva adok ki... Ruhában meg ez a felső limit. Egy farmer nekem maximum 3000, annál többet nem vagyok hajlandó fizetni értük. Egyébként én leginkább turikban és kínaiban szoktam vásárolni. Nekem sincs rossz tapasztalatom a termékekkel.
Ami a Deichmannt illeti, hát... Én ha cipőre van szükségem, mindig bemegyek oda is, de ájuldozom az áraktól. Az akciós cipőik vagy bűn rondák vagy akciósan is drágák, így viszonylag 3 perc alatt ki is szoktam jönni onnan. Plusz nézegettem már közelről az ottani lábbeliket is és hát nem volt túl bíztató a látvány. Én mindig alaposan végigméregetem közelről, centiről centire, mennyire szakadás/törésképes a dolog.
Igazi, jó minőségű cipőket egyébként utoljára valamikor 10-15 évvel ezelőtt láttam. Volt olyan cipőm, amit valamikor általános iskolás korom végén vásároltunk és idén tavasszal került kidobásra. Olyan sokáig bírta. Fájt is érte a szívem rendesen... Lett helyette másik, de szerintem ez 2 éven belül vagy kilyukad vagy félbe fog törni...
Amúgy én mindig az árat szoktam nézni, aztán a minőséget. Ha egyik sem megfelelő, illetve silány, nem vásárolom meg. Nekem 5-6000 is rengeteg egy ruháért vagy cipőért. Cipőért 3000-ret is csak sírva adok ki... Ruhában meg ez a felső limit. Egy farmer nekem maximum 3000, annál többet nem vagyok hajlandó fizetni értük. Egyébként én leginkább turikban és kínaiban szoktam vásárolni. Nekem sincs rossz tapasztalatom a termékekkel.
Ami a Deichmannt illeti, hát... Én ha cipőre van szükségem, mindig bemegyek oda is, de ájuldozom az áraktól. Az akciós cipőik vagy bűn rondák vagy akciósan is drágák, így viszonylag 3 perc alatt ki is szoktam jönni onnan. Plusz nézegettem már közelről az ottani lábbeliket is és hát nem volt túl bíztató a látvány. Én mindig alaposan végigméregetem közelről, centiről centire, mennyire szakadás/törésképes a dolog.
Igazi, jó minőségű cipőket egyébként utoljára valamikor 10-15 évvel ezelőtt láttam. Volt olyan cipőm, amit valamikor általános iskolás korom végén vásároltunk és idén tavasszal került kidobásra. Olyan sokáig bírta. Fájt is érte a szívem rendesen... Lett helyette másik, de szerintem ez 2 éven belül vagy kilyukad vagy félbe fog törni...
minibogárka
2013. június 07. 16:10
NikikkePrincess.♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.22. Hozzászólás: 3219 Csatolások: 230 Azonosító: 198382 offline |
Gazdag vagyok!! vagyis Igen csak márkás cuccom van soha nem járok turikba ahol mások cuccait veszik amiket használtak!!
Csak márkás bolt!! Pld.: Mango,New Yorker,Deichman,Humanic,C&A,Brheska,
Csak márkás bolt!! Pld.: Mango,New Yorker,Deichman,Humanic,C&A,Brheska,
2013. június 11. 20:16
nettyminajCry Baby. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1148 Csatolások: 78 Azonosító: 180819 offline |
NEM! Lehetnek jobbak de nem feltétlenül azok.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.