A drága cuccok feltétlenül jobbak is?
2017. április 30. 15:05
Az esetek nagy részében a minőség többe kerül. Persze van, hogy csak a márkajelzés miatt kerül valami sokba, aztán találsz egy olcsó, de hasonló minőségő dupe-ot (pl. sminkben). Ruháknál, cipőknél, táskáknál és elektronikai kütyüknél eddig csak a drágább (és minőségibb) cuccok váltak be.
2017. május 13. 13:02
Én úgy vettem észre, hogy igen. Persze vannak kivételek.
2017. október 15. 21:32
tixyyyyyy17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.13. Hozzászólás: 276 Csatolások: 45 Azonosító: 267289 offline |
egyáltalán nem persze ha az ember megteheti inkább a jobb minosegut veszi meg de nem biztos h az jobb lenni mint az olcsobb
2022. május 17. 04:38
kate19új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 22.05.17. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 323868 offline |
Idézet (,2012.07.09. 09:48~3214698)
Nekem nemigen vannak márkás ruháim. Bár volt már márkás cipőm, ami egy hónap után tönkrement (Deichmanban vettük pedig). A kínaiban vett szandálom viszont - nem márkás, bár olasz gyártmány - négy éve bírja, ahogy az ugyanott vett sportcipőm is. wordle game Sok cuccom van kínaiból, van ami már 3 éve megvan - nadrágok, pólók, pulcsik, szoknyák, és semmi bajuk, pedig hordom őket rendszeresen. Vagy talán csak mázlim volt eddig velük, hogy mindig beleválasztok a jó minőségbe az ártól függetlenül.
Szerintem attól, hogy valami többezer, vagy több tízezer forintba kerül, nem lesz feltétlenül jobb minőségű. Egy márkás ruhánál ugyanis nem a ruhát fizeti meg az ember, hanem a nevet, meg a kis emblémát, ami rá van nyomtatva az adott ruhára.
Szerintem attól, hogy valami többezer, vagy több tízezer forintba kerül, nem lesz feltétlenül jobb minőségű. Egy márkás ruhánál ugyanis nem a ruhát fizeti meg az ember, hanem a nevet, meg a kis emblémát, ami rá van nyomtatva az adott ruhára.
Azt hiszem. Szerintem egy drága dolog nem jobb, mint egy népszerű. Találkoztam és vettem néhány drága cuccot, de az olcsó pólóimhoz képest nem olyan tartós. Az anyag mosás vagy kezelés közben könnyen szakad és gyűrődik. Típustól és márkától függően mérlegeljük, hogy melyik típust válasszuk a legjobban.
2022. május 18. 13:44
ChrisWalshúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 22.05.18. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 324128 offline |
wow very amazing post.
2024. február 12. 11:22
Lassandra17új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 24.02.12. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 425853 offline |
Majdnem mindig a drága dolgok jobbak. Hacsak nem csaptak be, és nem hamisítvány. Az minőség megéri, hogy többet fizessen érte.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.