Idézet (Sally Sparrow @ 2011.09.22. 07:03)
Tegnap gondolkoztam, megírjam-e én a cikket, de láttam, hogy online vagy, El Mexicano, gyanús volt, hogy éppen írsz, így nem szerettem volna feleslegesen fáradni.
Amúgy nagyon édes kis vasgyúró, rendkívül szép baba... Gratulálok neki... Egyszer elmesélhetné, hogy sikerült összehozni, mert magam is hasonló aprócska uraságot szeretnék egyszer.
Amúgy nagyon édes kis vasgyúró, rendkívül szép baba... Gratulálok neki... Egyszer elmesélhetné, hogy sikerült összehozni, mert magam is hasonló aprócska uraságot szeretnék egyszer.
Nem értek hozzá, de úgy tudom, hogy ez összefüggésben van a nő életkorával: minél később szül, annál nagyobb az esélye, hogy ikrek lesznek, vagy szép nagy gyerekek. Sabrina sem volt kicsi, ő is asszem több mint háromkilósan született.
Idézet (Porcicca @ 2011.09.22. 15:28)
Nagyon cuki baba. Bár szerintem Thalíat túlságosan elretusálták. Valahogy nem az eredeti arcát látom a címlapon...bár persze az is meglehet, hogy vak vagyok.
Szerintem inkább az utolsó képen van eléggé retusálva abban a miniszoknyában, kizárt, hogy ilyen vékony legyen a második gyerek után, amikor még gyerek nélkül sem volt az. Bár azt mindenki tudja, hogy az összes magazinképet agyonretusálják, még olyan sztároknál is, akiknek semmi szüksége nem lenne rá.