Az extravagáns énekesnő következő albuma hamarabb érkezik, mint gondolnánk. Gaga már dolgozik az új lemezen, melyre nem is kell olyan sokat várni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gaga máris új lemezén dolgozik
2011. szeptember 25. 10:09
Jónás Csillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 375 Csatolások: 0 Azonosító: 159648 offline |
nagyon várom biztos jó lesz!!!
2011. szeptember 25. 10:43
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline |
De jóóóóó, már nagyon várok mindent!!!!)
2011. szeptember 25. 10:49
Nem tudom,hogy okos ötlet-e ilyen hamar új albumot csinálni.A turnénak viszont nagyon örülök...
Ha pedig már új klipp akkor szerintem a Hair lenne nagyon jó
Ha pedig már új klipp akkor szerintem a Hair lenne nagyon jó
2011. szeptember 25. 10:50
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline |
Remélem jó lesz. Örülnék ha ez egy olyan Fame Monster típusú lemez lenne. az volt eddig a legjobb Gaga album (szerintem). Annak meg örülök, hogy a marry the night-nak lesz klippje, mert egyik kedvencem. A másik remélem a scheisse lesz, de a bloody mary-nek is örülnék. <3
1 felhasználónak tetszik:
Cannibal3
2011. szeptember 25. 11:04
Megint összecsapott album lesz... nem jó hogy ilyen rövid időket dolgozik velük. A jazz album viszont jó ötlet lenne, de nem lenne népszerű a mai fiatalok körében.
2011. szeptember 25. 11:05
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline |
Szerintem sem lenne túl okos dolog, ha ilyen hamar jönne a következő! Főleg, h az albumom több olyan szám is van amit sajnálni fogok, h nem jelent meg kis lemezként!
De az is lehet, h csak a karácsonyi jazz lemezről van szó, arról meg nem hiszem, h lesznek klippek!
De az is lehet, h csak a karácsonyi jazz lemezről van szó, arról meg nem hiszem, h lesznek klippek!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.