Idézet (Pandus @ 2011.09.25. 21:56)
Az emberek mind mások és mások, lehet, hogy valakinek ez segít. Itt nem feltétlenül azon van a hangsúly, hogy Demi Lovatoval történt...hanem, hogy MI történt vele. És ha hallják, hogy mi történt vele, hogy végül mert segítséget kérni, és nem titkolta többé, hogy mi a baja, talán felnyílik néhány ember szeme. Ha nem is soké, de legalább néhány emberen segíthet.
A másik meg, hogy nyilván nem úgy van, hogy meghívják csak úgy műsorokba, hogy hé figyu Demi beszélj amiről akarszm, hanem ERRE kíváncsiak az emberek, ami vele történt, és hogy jutott túl rajta. Arról nem is beszélve, hogy megszokta említeni, hogy akik ilyen gondokkal küzdenek, mint ő, hol kaphatnak segítséget, meg érdemes segítséget kérni. Én inkább ilyenekről olvasok, mint arról, hogy Lady Gaga bedrogozva ír dalokat, meg hogy össze-vissza villantgat.
A másik meg, hogy nyilván nem úgy van, hogy meghívják csak úgy műsorokba, hogy hé figyu Demi beszélj amiről akarszm, hanem ERRE kíváncsiak az emberek, ami vele történt, és hogy jutott túl rajta. Arról nem is beszélve, hogy megszokta említeni, hogy akik ilyen gondokkal küzdenek, mint ő, hol kaphatnak segítséget, meg érdemes segítséget kérni. Én inkább ilyenekről olvasok, mint arról, hogy Lady Gaga bedrogozva ír dalokat, meg hogy össze-vissza villantgat.
Énis ugyanígy gondolom. Személyesen is megtapasztaltam ezt, nekem Demi nagyon sokat segített. Nem megyek bele, ugyanazok a gondjaim (voltak), mint neki. Valószínüleg Ő volt az aki a legtöbbet segített nekem, nem kellett máshoz komolyabban fordulnom, sikerült viszonylag magamtól megkapni a segítséget. És még mindig Ő adja nekem az erőt, hogy ne essek vissza.
Nem is néztem volna ki azt a 13 kilót. Maximum 5-7 kilóra tippeltem volna. Amúgymeg röülök, hogy egészséges és nagyon remélem, hogy sikerül is az maradnia.