Zac Efron nemcsak színészi és zenei tehetségéről híres, hanem arról is, hogy számára a család jelenti az egész világot.
A teljes cikkhez kattints ide!
Zac Efron: „Hiányzik a kisöcsém”
2011. szeptember 25. 19:52
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
2011. szeptember 25. 20:14
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline |
Zac olyan édi és kedves. Alig várom már az új filmjét!
2011. szeptember 25. 20:14
Annyira nem vonzó ez az ember. Ez a megjegyzés nem éppen kapcsolódik a cikkhez, de a képet nézegetvén csak-csak ez jutott eszembe.
2011. szeptember 25. 20:33
Sose szerettem,mint úgy mond ember,mindig olyan nagyképűnek láttam,de mostanra viszont tévedtem,és rájöttem,hogy méhis van valami Zac Efronban.Jó színész azt nem tagadom,mert szinte a létező összes filmjét láttam neki és nem bántam meg,mert utána volt mit mesélnem mindenkinek.Megbecsülöm,mert ténylegesen szereti a csládját,és a testvéreit.Nagyon kedves dolog tőle.
2011. szeptember 25. 20:37
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline |
Én az utóbbi időben nagyon megkedveltem Zacet, de nem a külseje vagy egyéb ilyen dolog miatt. Ha nem a tehetséges és az egyéniségi, belsője miatt. Nagyon rendes egy srác és az új filmjét nagyon várom.
2011. szeptember 25. 21:33
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline |
Én is sokat veszekszek a nővéremmel,de a találkozás pillanatát nagyon várom,utána megint kínozzuk egymást De a tesóknál már csak így megy
Zac még csak pár szerepet kapott,nem rossz színész,de van mit tanulnia még...Hajrá!Kíváncsi vagyok a filmre
Zac még csak pár szerepet kapott,nem rossz színész,de van mit tanulnia még...Hajrá!Kíváncsi vagyok a filmre
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.