Az X-faktor szülőatyja szerint Lady Gagában nincs meg az a bizonyos plusz, és kifejezetten unalmasnak tartja az anyaszörnyet.
A teljes cikkhez kattints ide!
Lady Gagában nincs meg az X
2011. szeptember 27. 13:39
Fozi DodiForthePolarbears |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 1396 Csatolások: 224 Azonosító: 133896 offline |
Hát már nem azért,de valamiben igaza van. Szerintem kezdenek lealacsonyodni.Régen még tök jó számaik voltak,mára már csak minden 3. számuk olyan ami halgatható és csak kevés jó van.Ja és én bele mondtam volna Rihannát is.
2011. szeptember 27. 13:41
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline |
Simon úgy érzem egyetértünk ebben a dologban
2011. szeptember 27. 13:42
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
"Lady Gaga a világ legunalmasabb énekesnője"
- Még csak nem is énekesnőnek nevezném, max előadónak ...
- Még csak nem is énekesnőnek nevezném, max előadónak ...
10 felhasználónak tetszik:
ophely88,
kriszti145,
Grace Benning,
Twilight6,
An_d_a,
UnhappyMeals,
tya04,
Miley-fan09,
janet7,
dóóra
2011. szeptember 27. 13:45
Szerintem csak irigy. Féltékeny mindhármójukra mert tehetségesebbek és híresebbek mint Ő. Nekem megvan mindhárom énekesnőről a véleményem, amit értelem szerűen nem őf fog megváltoztatni.
2011. szeptember 27. 13:49
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Szerintem alapvetően nagyon is igaza van. Lady Gagának kellemes hangja van, de semmi durva, semmi kiemelkedő. Csak kellemes. Hol van manapság egy olyan hang, mint például Janis Joplin? Őrá akkor is figyeltek az emberek, ha csak hallgatták a rádióban. Neki a hangja volt elsősorban egyedi, az éneklési stílusa. Istenkém, az a szívből jövő, fájdalmas, szívbemarkoló sikoltás, ami annyira jellemző volt rá! Mindig és minden alkalommal libabőrös leszek tőle. Ő a hangjával fejezte ki magát elsősorban. Persze neki is voltak botrányai, neki is érdekes volt a külseje, de azt senki nem vitathatja, hogy a hangjával vívta ki magának az elismerést a szakmában és nem a megjelenésével. Manapság nincsenek ilyen énekesek, vagy ha vannak is, nem ilyen népszerűek, mert esetleg vizuálisan nem eladhatóak. Ott van például a kiváló kanadai blues zenész, Jim Byrnes. Fehér bőrű ember létére olyan csodálatos fekete hangja van és olyan érzéke ehhez a zenéhez, ami irigylésre méltó, ámde ő csak egy idős nyomorék. Nem lehet eladni, nem lehet milliókat kaszálni a pofijával. Manapság túl sokat számít a látvány egy olyan szakmában, ahol a hallásra kellene inkább hagyatkozni. Ne mondja nekem senki, hogy egy tökéletes kinézetű dzsásztin bieber hangilag, szakmailag felérhet mondjuk egy kevésbé szép Bruce Springsteennel, vagy László Boldizsárral. Nevetséges, ahogyan a zeneipar működik.
2011. szeptember 27. 13:50
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Simon néha sokat képzel magáról és nagyon nem csípem, de vannak csípős beszólásai. Igaza van, ők a vizuális hatás nélkül elsüllyednének, hiába, hogy Beyonce tud énekelni, ha nem állna a háta mögött televíziós sajtó, csak egy lenne a sok közül.
Amúgy meg mi az az X? Valaki mondja már meg nekem, hogy mi az X és akkor kiben van az X. Ha jól emlékszem, Geszti egyszer elmondta a négy 'alapelemet', de azt az adást pont nem néztem.
Simon néha maga sem tudja, hogy mit beszél. Nem mintha nem értenék vele egyet, de szerintem ezt polgárpukkasztásnak szánta és előbb tisztázzon le magában néhány fogalmat. Kicsi Simonnak tessék leülni a kör közepére és szótárt adni a kezébe, kinyitni a szótárt az énekesnő szónál. Ne vegyünk már egy lapra Beyoncet Gagával meg Perryvel.
Amúgy meg mi az az X? Valaki mondja már meg nekem, hogy mi az X és akkor kiben van az X. Ha jól emlékszem, Geszti egyszer elmondta a négy 'alapelemet', de azt az adást pont nem néztem.
Simon néha maga sem tudja, hogy mit beszél. Nem mintha nem értenék vele egyet, de szerintem ezt polgárpukkasztásnak szánta és előbb tisztázzon le magában néhány fogalmat. Kicsi Simonnak tessék leülni a kör közepére és szótárt adni a kezébe, kinyitni a szótárt az énekesnő szónál. Ne vegyünk már egy lapra Beyoncet Gagával meg Perryvel.
2011. szeptember 27. 13:50
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
Csak meghajolni lehet a véleménye előtt. Már azt hittem, hogy csak én látom, hogy Katy Perry egyenlő egy nagy kerek nullával. Lady Gagától annak idején a Pokerface-t még én is meghallgattam egyszer kétszer, de mára már kezd unalmas lenni, hogy mindenhol csak a ruhái, az eltaknyolásai és az épp aktuális hírekkel való együttérzései szerepelnek. Unalmas. Egy régebbi topikban, a hozzászólásomra valaki úgy reagált, hogy egy little monster mindig is lesz, de én ezt majd visszaidézném neki pár év múlva, amikor valami új őrület lesz a trendi, hogy akkor is így gondolja-e. Beyonceénak a Destiny's Childdal volt pár jó számuk, de szólóban az én szememben ő sem több Katynél és Gagánál.
Viszont két nevet hiányolok Cowell úrtól: Cheryl Cole-t és Pixie Lottot. Legalábba annyira semmilyenek, mint Katy Perry. Aki ennek a háromnak lemezszerződést ajánlott...
Viszont két nevet hiányolok Cowell úrtól: Cheryl Cole-t és Pixie Lottot. Legalábba annyira semmilyenek, mint Katy Perry. Aki ennek a háromnak lemezszerződést ajánlott...
7 felhasználónak tetszik:
ophely88,
num1Kolosszus,
Grace Benning,
Holly Keller,
tya04,
House Of Wax,
janet7
2011. szeptember 27. 13:52
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (szavy @ 2011.09.27. 13:50)
Jól ki is cseszett Cole kisasszonnyal.
1 felhasználónak tetszik:
tya04
2011. szeptember 27. 13:58
Hát Lady Gaga tényleg az egyik legunalmasabb énekesnő, ám avval nem értek egyett, hogy Katy Perry és Beyoncé nem érnek semmit, már számtalan díjat nyertek evvel is bizonyítva, hogy igenis értenek ahoz amit csinálnak, ám a listáról hiányizk a kis Selena Gomez és Taylor Swift, ők sem azért híresek mert, júj de milyen jól tudnak énekelni....
2011. szeptember 27. 13:58
Gagus miatt rohadjon meg! bár kéjtivel egyet értek nagyon is!
2011. szeptember 27. 14:00
Akkor már ketten vagyunk, egyszerűen írtózom Lady Gagától. Beyonce-t szeretem, szerintem nagyon jó hangja van, soha nem mondanám a zenéjére, hogy unalmas.
2011. szeptember 27. 14:00
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 971 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline |
Beyoncéval kapcsolatban nem értek egyet....ha becsukod a szemed, és csak a hangját hallod, az akkor is fantasztikus. Simonnak nem tom mi a baja vele. Tény, h olyanok állnak Bee mögött mint Jay Z és a milliókat érő Def Jam, de megérdemelten, mert ő TUD énekelni. Katy Perry viszont idegesítően énekel, nem tudja normálisan kiénekelni a magas hangokat, sztem gázos, és még affektál is. És a személyisége is borzasztóan irritál. Lady gaga szintén egy kategória vele, nem tudom, melyikük a rosszabb.
2011. szeptember 27. 14:03
dori08 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.15. Hozzászólás: 971 Csatolások: 57 Azonosító: 149299 offline |
No igen, Cheryl Cole....hát ő aztán tényleg nem egy nagy tálentum! És évekig egymás mellett ültek a műsorban. persze lehet, h zsűrizni nagyon jól tud, inkább evvel ösztönözték, h ne énekeljen már, inkább csinálja csak ezt... Nadine Coyle mögött elbújhat Cheryl...
2011. szeptember 27. 14:03
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
Idézet (kriszti145 @ 2011.09.27. 13:58)
Hát Lady Gaga tényleg az egyik legunalmasabb énekesnő, ám avval nem értek egyett, hogy Katy Perry és Beyoncé nem érnek semmit, már számtalan díjat nyertek evvel is bizonyítva, hogy igenis értenek ahoz amit csinálnak, ám a listáról hiányizk a kis Selena Gomez és Taylor Swift, ők sem azért híresek mert, júj de milyen jól tudnak énekelni..
Azért Katy Perry MTV Music Awardsos és Teen Choice-os díjai (amiket a rajongók szavaznak meg) ne legyenek már mérvadóak. Ezek nem feltétlenül a tehetséget mutatják meg, hanem csak a népszerűséget.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.