Demi Lovato elárulta, kikre támaszkodhatott
2011. október 01. 15:41
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline |
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.10.01. 14:17)
Egyszerűen hihetetlen, hogy még mindig ezen kell csámcsogni. Tegyük már túl magunkat az egész rehab témán végre, mert már vége. Kezd nagyon idegesíteni, hogy folyamatosan újra elő kell szedni, mivel Demi mással nem tud címplapon maradni - és szerintem nem vagyok vele egyedül.
Egyébként meg ez nevetséges. Nem inkább a családját kéne megemlítenie vagy valami?
szeretem Demit, de igazad van.. lassan 1 éve történt az egész, mégis mindig ezzel van a címlapon. nem mintha zavarna, de télleg jöhetne már vmi új is
2011. október 01. 15:52
MadamAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 263 Csatolások: 0 Azonosító: 134451 offline |
Hát ténleg itt derül ki hogy ki az igazi barát... Pl Miley Cyrus előtte mennyit lógott a nyakán aztán meg a jelek szerint otthagyta a szarban... De az jó, hogy Selenával kibékültek és azt nem is tudtam hogy Kimmel is jóban van de nagyon nem is érdekel xD
2011. október 01. 16:16
Little Dreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 158799 offline |
Szerintem Demi nem igazán tudja megítélni kik az igazi barátai...egyik pillanatban még xy az örök barátnője a másik pillanatban meg már szidja meg más az igaz legjobb barátja...valamit kezdenie kéne magával, mert így még sok csalódás fogja érni az életben.
2011. október 01. 16:25
Tényleg énis pont Miley ra gondoltam , hogy régen milyen nagy barátok voltak és most amikor Deminek a legnagyobb szüksége lenne rá otthagyja De az a fő hogy már jol van Demi
2011. október 01. 16:37
Kimen meglepődtem,nem is gondoltam volna hogy ennyire jóban vannak..
2011. október 01. 16:44
heyitsamyMT
Nekem sz.r a szövegértésem? A cikkben lehet, hogy említik a családját, de az hétszentség, hogy maga Demi egy árva szót nem szólt róluk.
Meg egyébként is, a leglényegtelenebb dolgot ragadtad ki a mondandómból.
Nekem sz.r a szövegértésem? A cikkben lehet, hogy említik a családját, de az hétszentség, hogy maga Demi egy árva szót nem szólt róluk.
Meg egyébként is, a leglényegtelenebb dolgot ragadtad ki a mondandómból.
2011. október 01. 16:51
Én sem gondoltam, hogy Kimmel ennyire jóban vannak, de látom ezzel nem vagyok egyedül
2011. október 01. 16:52
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline |
Nem fogom ugyanazt leírni még egyszer, ezért bemásolnék egy részletet, az egyik Demi-s topicból.
Egyébként nem tudtam, hogy Kimmel valaha is ilyen nagy barátnők voltak, sose láttam róluk közös képet, se semmit. Azt tudom, hogy Selena felhívta míg a központban volt...
Idézet
Az emberek mind mások és mások, lehet, hogy valakinek ez segít. Itt nem feltétlenül azon van a hangsúly, hogy Demi Lovatoval történt...hanem, hogy MI történt vele. És ha hallják, hogy mi történt vele, hogy végül mert segítséget kérni, és nem titkolta többé, hogy mi a baja, talán felnyílik néhány ember szeme. Ha nem is soké, de legalább néhány emberen segíthet.
Egyébként nem tudtam, hogy Kimmel valaha is ilyen nagy barátnők voltak, sose láttam róluk közös képet, se semmit. Azt tudom, hogy Selena felhívta míg a központban volt...
2011. október 01. 16:53
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline |
Kim Kardashian? Gondoltam, hogy Sel lesz az egyik név, akit említ, de Kimen elcsodálkoztam...
2011. október 01. 17:36
Én tudtam, hogy Kimmel jóban vannak. Egyfolytában twitter-en üzengetnek egymásnak, amióta Demi kijött a szanatóriumból, meg nagyon dicsérte Demit, amikor kijött a Skyscraper. Selenán nem lepődök meg, mert ezt eddig is tudtam. Aranyos tőlük. Én is kiállnék a legjobb barátnőm mellett, ha hasonló helyzetbe kerülne, mint Demi
2011. október 01. 17:37
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1826 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline |
Kim? ezen én is meglepődtem. Sellre én is gondoltam rögtön hisz legjobb barátnők:) Örülök, h végig melletette álltak a nehéz időben, és nem hagytál cserbe:) De az a fő, h már jól van, és minden rendben van Demivel:)
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.