Starity

Denise Richards laptoppal dobott meg két idõs nõt

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2006. november 10. 15:52 #1
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus
 
StátuszMár több, mint 19 éve...
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 05.03.01.
Hozzászólás: 12508
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Offline offline


Denise Richards laptoppal dobott meg két idõs nõt

2006. november 10., péntek 12:10
Denise Richards kidobott egy laptopot egy kanadai hotel ablakából, amelyik eltalált két idõs nõt, közülük az egyik tolókocsis mozgássérült volt. A színésznõ egy paparazzitól vette el a laptopját, hogy ne tudjon képeket feltölteni róla.

A kanadai rendõrség tapasztalatai szerint Denise Richards tanult volt férje szokásaiból, és ezúttal õ verekedett és kezdett súlyos tárgyakat dobálni. A közlemény szerint a színésznõ kidobott egy laptopot egy szálloda ablakából, amelyik egy 80 és egy 91 éves nõt talált el az utcán.

A színésznõ Pamela Andersonnal közösen forgat épp Vancouverben, ahol az incidens azt követõen történt, hogy Denise Richards meglátott egy paparazzit a hotel halljában. A fotós épp a róla készült képeket készült a laptopjára tölteni, hogy a megbízó lapjához tudja küldeni azokat a lehetõ leggyorsabban. A színésznõ a fotóshoz sietett, megragadta a számítógépet és kidobta az ablakon. A laptop sajnálatosan két idõs járókelõre eset, akik közül az egyik egy tolókocsis, mozgássérült nõ volt. A rendõrség információi szerint a két idõs nõ közül az egyik komolyabban megsérült, kórházba kellett vinni.

Denise Richards ellen hivatalból indított eljárást a kanadai rendõrség. A feljelentés indoka lehet rongálás, könnyû testi sértés, garázdaság.

smileeee.gif ohmy.gif

forrás: index.hu

2006. november 10. 15:57 #2
Freeze
Freeze
**********
    Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 04.10.06.
Hozzászólás: 6470
Csatolások: 2512
Azonosító: 1
Offline offline
Ilyenekrõl mérnincsenek videók? biggrin.gif Ha elborul az ember agya, nemigen gondolkodik... de azért kinézhetett volna legalább az ablakon. unsure.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!