Britney látványos koncertet adott Budapesten
2011. október 06. 17:24
Jaredthirtystmúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.02. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 159927 offline |
én nem szeretem különösebben Britneyt, de még így is felháborítónak tartom a cikket. Ha nem szereti a cikk írója az énekesnőt akkor ne írjon róla! A playbackről pedig annyit, hogyha az én kedvencem lenne Britney és annyira imádnám, hogy kiadnék 20 ezer Ft-t csakhogy láthassam akkor magasról kakilnám le, hogy milyen a hangja. Azt mondom inkább playbackeljen mint, hogy hamis hanggal énekeljen. Jó szerintem sem szép így 'átverni' a rajongókat, de én annyira el lennék szállva attól, hogy Őt láthatom élőben, hogy nem érdekelne. Most meg lehet kövezni virtuálisan, akkor is ez a véleményem.
2011. október 06. 17:40
Idézet (Atina21 @ 2011.10.06. 11:04)
És ha playbackelt, akkor mi van. Végülis már jó ideje koncertturnén van, nem csoda, ha elfáradt. Én nem ítélkezem felette. Megérdemli a pop hercegnője címet, hiszen kivételese személyiség.
Már nem azért, de mindezek fényében a legnagyobb pofátlanság az ő és a menedzserek részéről az, hogy 20-30 ezret elkérnek egy helyjegyért, ha csak hallasz egy gépről lejátszott valamit. Amúgy ti azért jártok koncertre, hogy stúdiófelvételeket hallgassatok és nem élő produkciót? Wow. Ha pedig nem bírja a koncertturnét, akkor válasszon testhez illő foglalkozást. Hú, gyerekek, mennyi kifogásokat találtok...
2011. október 06. 18:12
Idézet (Esztija @ 2011.10.05. 16:00)
nekem aztán írhatja akárki a többoldalas kommenteket hogy miben nem jó britney...
ha olyan rossz lenne nem lenne ennyi rajongója. én tényleg nemtudom miért vártok el mindent tőle. baj hogy szeretem ha egy koncert látványos? egy britney koncertet még mindig jobban élveznék azt hiszem mint mondjuk egy adele-t, akármilyen jó hangja van. egy show legyen érdekes.
de hát kinek mi... most jöhet a többi kritika..
ha olyan rossz lenne nem lenne ennyi rajongója. én tényleg nemtudom miért vártok el mindent tőle. baj hogy szeretem ha egy koncert látványos? egy britney koncertet még mindig jobban élveznék azt hiszem mint mondjuk egy adele-t, akármilyen jó hangja van. egy show legyen érdekes.
de hát kinek mi... most jöhet a többi kritika..
na ja, de Rebecca Blacket is szeretik... Miért van az, hogy néhányan meg tudják csinálni mindezt, de Ő meg nem. Nem várunk többet el tőle, mint amit MEG KELL CSINÁLNIA, és igen baj, ha az ének rovására megy. Megsúgom, Adele is showt csinál, csak a saját módján, amiben nincs sem rúdon csúszkálás, meg bikiniben táncolás és vonaglás. Ő énekes, nem táncos, színész meg anyám kínja.
"I make music for the ears, not for the eyes."
Sajnos ez a mentalitás hiányzik már...
2011. október 06. 22:25
Rap4ever8Queen of the Rap |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.02. Hozzászólás: 9536 Csatolások: 117944 Azonosító: 67956 offline |
Én még általános iskolás koromban voltam Britney koncerten évekkel ezelőtt. Már nem tudom pontosan melyik évben volta, de rég volt. Fantasztikus élmény volt. Erre nem is terveztem, hogy elmegyek, mert már megközelítőleg sem szeretem annyira Britney-t, mint régen. A régi számai közül párat még most is szeretek, de az újabbakat nem. Biztos vagyok benne, hogy nagyszerű koncert volt és örülök, hogy újra talpra állt.
Egy rossz szót nem fogok rá szólni attól függetlenül, hogy vannak fenntartásaim vele kapcsolatban, de egész kicsi koromtól kezdve jó sokáig nagy példaképem volt és kicsit elfogult vagyok vele kapcsolatban. Minden tettében próbálom meglátni a pozitívumot, de sokszor eléggé megnehezíti. Remélem már végre tényleg véglegesen rendeződik az élete.
Egy rossz szót nem fogok rá szólni attól függetlenül, hogy vannak fenntartásaim vele kapcsolatban, de egész kicsi koromtól kezdve jó sokáig nagy példaképem volt és kicsit elfogult vagyok vele kapcsolatban. Minden tettében próbálom meglátni a pozitívumot, de sokszor eléggé megnehezíti. Remélem már végre tényleg véglegesen rendeződik az élete.
2011. október 07. 16:31
Lucky99Holiday.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.28. Hozzászólás: 1172 Csatolások: 213 Azonosító: 150215 offline |
Felháborító cikk.
Nagyon jó volt a koncert! Az,hogy Britney nem beszélt sokat a közönséghez,nem baj. Elvégre aki megvette a jegyet,az megvette,és nyilván elmegy. Ez nem kötelező,csak az vett jegyet,aki akart. (Annyit megjegyeznék,hogy én magyarokkal nem találkoztam-de láttam angolokat,oroszokat,japánokat,kínaiakat... Ennyit a "nagy magyar rajongásról".) Másfél óra bőven elég egy POPénekesnőnek,hosszabb koncertet csak a zenekarok adnak. Hogy miért,nincs kedvem kifejteni,aki nem tudja,szégyellje el magát! A dallistát nem hiszem,hogy Britney találta ki...de ezt megint nem fejtem ki,senki kedvét nem akarom elvenni a rivaldafénytől. Amúgy én meg voltam a dalokkal elégedve.
Nekem max annyi nem tetszett,hogy olyan volt,minha videót néznél.. Egy koncerten kellenek hamis hangok,elrontott táncmozdulatok...De végülis ebben különbözik egy megrendezett koncert,meg mondjuk egy rockkoncert.
Imádtam a koncit,hajrá Britney! <3
Nagyon jó volt a koncert! Az,hogy Britney nem beszélt sokat a közönséghez,nem baj. Elvégre aki megvette a jegyet,az megvette,és nyilván elmegy. Ez nem kötelező,csak az vett jegyet,aki akart. (Annyit megjegyeznék,hogy én magyarokkal nem találkoztam-de láttam angolokat,oroszokat,japánokat,kínaiakat... Ennyit a "nagy magyar rajongásról".) Másfél óra bőven elég egy POPénekesnőnek,hosszabb koncertet csak a zenekarok adnak. Hogy miért,nincs kedvem kifejteni,aki nem tudja,szégyellje el magát! A dallistát nem hiszem,hogy Britney találta ki...de ezt megint nem fejtem ki,senki kedvét nem akarom elvenni a rivaldafénytől. Amúgy én meg voltam a dalokkal elégedve.
Nekem max annyi nem tetszett,hogy olyan volt,minha videót néznél.. Egy koncerten kellenek hamis hangok,elrontott táncmozdulatok...De végülis ebben különbözik egy megrendezett koncert,meg mondjuk egy rockkoncert.
Imádtam a koncit,hajrá Britney! <3
2011. október 07. 16:58
Regina ismét nagyon jó cikket írt,öröm volt olvasni.Most már tudom miről és miről nem maradtam le,de én úgy gondolom,hogy nem hagytam ki semmit azzal,hogy nem voltam ott.Köszönöm Regina.
2011. október 07. 20:46
RihannnaFaág™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1806 Csatolások: 118 Azonosító: 124776 offline |
Idézet
Britney látványos koncertet adott Budapesten
Koncertet?? Inkább táncbemutatót. Egyet tudok érteni az előttem hozzászólókkal. Inkább legyen hamis, gagyi, béna, de eredeti és nem playback.
2011. október 10. 15:48
Nyöff09visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.20. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 153354 offline |
Egy koncert attól igazi koncert ha jó a hangulat és az eredeti hangoddal játszol no meg persze a show is a része egy koncertnek. Gondolom Britney add a showra akárhogy is nézzük
2011. október 10. 18:57
szívos csajszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 149 Csatolások: 2 Azonosító: 157795 offline |
Meg néztem volna
2011. október 10. 19:10
bvviktoria2011új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.06.28. Hozzászólás: 90 Csatolások: 3 Azonosító: 154126 offline |
De meg néztem volllllna.Az egyik osztály társam ott volt máz listaaaaaaaaaaaaa:)
2011. október 10. 21:53
evelin0623Isααĉ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.03.23. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 122 Azonosító: 147866 offline |
Úgy látszik, a cikk írója nem szereti Britney-t, de az a szomorú, hogy az adatlapjának is ő a szerkesztője. Én nem voltam ott, nem hallottam semmit, de úgy gondolom, hogy ha már sokat fizetünk egy koncertre, akkor annak "márkája" is. Gagán voltam és ott, ha volt is, nagyon kevés playback volt, mert látszott, hogy élő. Ez a színvonal...
2011. október 12. 16:56
allisynfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 535 Csatolások: 0 Azonosító: 153075 offline |
Hát biztos hogy jó volt!
2011. október 12. 17:39
Idézet (evelin0623 @ 2011.10.10. 21:53)
Úgy látszik, a cikk írója nem szereti Britney-t, de az a szomorú, hogy az adatlapjának is ő a szerkesztője.
Szerintem meg csak realista volt a cikkíró és nem elfogult. Ennyi. Én is szívesen szerkeszteném Britney adatlapját, mert hát az életem egy meghatározó alakja volt. Sok mindent köszönhetek a régi zenéjének, de ettől eltekintve én is valami ilyesmiképp írtam volna meg. Attól, mert nem folyik a nyál egy cikkben, az nem jelenti feltétlenül azt, hogy a cikkíró nem szereti. Csupán realista volt.
2011. október 13. 18:33
de kedves volt tőle.
legalább egy normális koncert(:
legalább egy normális koncert(:
2011. október 18. 21:20
GaGafreaks monstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.03. Hozzászólás: 258 Csatolások: 0 Azonosító: 161568 offline |
Jaj ez a It's Britney Bitch!-TÖK MÁSOLAT!
LADY GAGA IS ÍGY KEZDTE HOGY I'M A FREE FREE
FREE...
BITCH
ÉS GAGA RÉGEBB OTA TURNÉZOTT A -THE MONSTER BALL TOUR-al!!!
ezek a dolgok RoHaDtUl idegesítenek!!
FREE...
BITCH
2011. október 18. 22:02
Idézet (GaGafreaks monster @ 2011.10.18. 21:20)
Jaj ez a It's Britney Bitch!-TÖK MÁSOLAT!
FREE...
BITCH
FREE...
BITCH
Nem azért, hogy Britney-t védjem, de egy jó pár éve ez a szlogenje. Hallgasd meg a Gimme more számát, azzal kezdi. Gaga kapásból egy 20-21.-dik századi énekesnőkből összerakott "sztár", bár számomra inkább Madonna-imitáror.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.