Hogyan legyünk fittek reggelente?
2011. október 09. 20:52
Trxaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 415 Csatolások: 0 Azonosító: 154419 offline |
hát, őszintén, nekem ezek segítségével se menne, hogy a suliba fitt lehessek... már mindennel próbálkoztam... kora reggeli sétálás, mosakodás (igaz, az néha felébreszt), zene hallgatás (mondjuk, minden reggel úgy megyek suliba) stb.
a 8. abszolute,nem mennem hidd el...
de ettől függetlenül, nekem nagyon tetszik a cikk!
a 8. abszolute,nem mennem hidd el...
de ettől függetlenül, nekem nagyon tetszik a cikk!
2011. október 09. 21:09
rainsandwich.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 154206 offline |
jó lett a cikk!
2011. október 09. 21:24
TrindaBFMV |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 2563 Csatolások: 122 Azonosító: 132827 offline |
Jó ez a cikk!
Én már mindent kipróbáltam,de nekem az az igazi bajom,hogy ha korán lefekszek,nem bírok elaludni,pedig érzem,hogy fáradt vagyok.De amikor ez sikerül,akkor pedig fárattabb vagyok reggel,olyan,mintha nem aludtam volna semmit sem!Reggelizni mostanság úgy vagyok,hogy oké,de csak nagyon keveset,mert nem vagyok ehhez hozzászokva!Nem szoktam reggelizni,egyszerűen rosszul leszek,ha eszek.De néha időm sincs,hogy leugorjak a Büfébe,de ha leugrok is hatalmas sor van!De egyébként ha hazaérek kajálok mindig.Tesiórák.Nos most magaugrást csinlunk.Itt az a legnagyobb mozgás,(a tornaterem vagy 2 félre van osztva vagy egészre,attól függ a másik osztály bejön-e) 3 kör a tornateremben fél vagy egész pályán + meg amíg nekifutunk,hogy átugorjuk a rudat.Sajnos reggel később ér be a buszom,így is éppen hogy beérek a suliba.Ha egy buszmeggel előbb leszállok,ugyan annyi idő még beérek a suliba,szóval ez is ki lett lőve :S
Szó mi szó,reggel zenét kapcsolok és úgy megyek a suliba
Én már mindent kipróbáltam,de nekem az az igazi bajom,hogy ha korán lefekszek,nem bírok elaludni,pedig érzem,hogy fáradt vagyok.De amikor ez sikerül,akkor pedig fárattabb vagyok reggel,olyan,mintha nem aludtam volna semmit sem!Reggelizni mostanság úgy vagyok,hogy oké,de csak nagyon keveset,mert nem vagyok ehhez hozzászokva!Nem szoktam reggelizni,egyszerűen rosszul leszek,ha eszek.De néha időm sincs,hogy leugorjak a Büfébe,de ha leugrok is hatalmas sor van!De egyébként ha hazaérek kajálok mindig.Tesiórák.Nos most magaugrást csinlunk.Itt az a legnagyobb mozgás,(a tornaterem vagy 2 félre van osztva vagy egészre,attól függ a másik osztály bejön-e) 3 kör a tornateremben fél vagy egész pályán + meg amíg nekifutunk,hogy átugorjuk a rudat.Sajnos reggel később ér be a buszom,így is éppen hogy beérek a suliba.Ha egy buszmeggel előbb leszállok,ugyan annyi idő még beérek a suliba,szóval ez is ki lett lőve :S
Szó mi szó,reggel zenét kapcsolok és úgy megyek a suliba
2011. október 09. 21:38
Jó tanácsok...Tetszik a cikk, de kinek van ideje ezekhez reggel? Mármint akik városban laknak, és akiknek nem kell 30percet utazniuk be a városba annak biztos jó..De am jó ötletek vannak benne...
2011. október 09. 22:40
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline |
Jó tanácsok biztos ki fogom probálni bár tényleg a kávétól mindig fáradt vagyok.
2011. október 09. 23:33
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline |
Hááát...Nekem nem nagyon válnak be. Én kb. minden reggel ezeket csinálom, mégis nyűgös a reggelem. Este 10-kor elmegyek fürödni, fogatmosni, stb... Majd 11-ig gépezek, befekszem az ágyamba, és 1-re, ha szerencsém van, éjfélre sikerül is elaludnom. Addig csak fetrengek az ágyban. Nagyanyám szomszédja valami alvás terapeuta, az azt mondta, hogy a szervezetemnek nincs szüksége több alvásra. Reggel 6:30 kor kelek, elmegyek zuhanyozni, fogat mosni, stb... Felöltözöm. Ekkor már 7:00. Kiviszem a kutyát, ami 30-40 perc aktív sétálás. Reggelizni nem reggelizem, mert amit 10 óra előtt eszem, azt ki is hányom, úgyhogy ez kimarad. Majd 20 perc alatt beérek az iskolába, és még így is legszívesebben meghalnék, vagy haza mennék aludni. Úgyhogy nálam ezek a tippek nem nagyon váltak be...
2011. október 09. 23:43
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
Idézet
5. Hallgass zenét!
Szakíts időt arra, hogy legyen pár perced meghallgatni 1-2 kedvenc számodat, hiszen felpörgetnek. Állíts a hangerőn, akkor majd feleszmélsz a kábultságból! Esetleg egy kicsit tornázhatsz is, az sem árt, de nézz rá az időre, nehogy elkéss.
Szakíts időt arra, hogy legyen pár perced meghallgatni 1-2 kedvenc számodat, hiszen felpörgetnek. Állíts a hangerőn, akkor majd feleszmélsz a kábultságból! Esetleg egy kicsit tornázhatsz is, az sem árt, de nézz rá az időre, nehogy elkéss.
Amikor suliba jártam, akkor 3/4 6-kor keltem. Még azért keltem volna fel 20-30 perccel korábban, hogy zenét hallgassak és tornázzak, amire nagy valószínűséggel felkel az egész família.
1 felhasználónak tetszik:
Piros0817
2011. október 10. 10:57
Idézet (szavy @ 2011.10.09. 23:43)
Amikor suliba jártam, akkor 3/4 6-kor keltem. Még azért keltem volna fel 20-30 perccel korábban, hogy zenét hallgassak és tornázzak, amire nagy valószínűséggel felkel az egész família.
igen ez az egyik nagy problémám nekem is
2011. október 10. 14:23
Jóó cikk. de sajna nem segít a mindennapi 6óráai keléshez.. báárcsak 10 kor kezdődne a suli!
2011. október 10. 14:46
Reggel hatkor Shakira Loca-jára kelek, úgyhogy kábultságom 2 perc alatt elillan. Köszönöm a cikk írójának a hasznos tippeket, tanácsokat!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.