Starity

Lewis Hamilton

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. június 25. 12:54 #101
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5974
Csatolások: 135801
Azonosító: 67913
Idézet (VampireBella @ 2012.06.24. 23:36)
és komolyan Maldonado még Hamiltont hibáztatja hát nem normális ez az ember dry.gif

Szerintem ez volt a legnagyobb vicc az egészben. Komolyan mondom, már röhögtem rajta, de szerintem még Hamilton is. Ez a pali kész vicc, azt hiszi, hogy mert véletlen nyert egy versenyt már mindenki félreáll előle, mert neki frissebbek a gumijai? Lol. rohog.gif
Hamilton erre azt mondta, hogy nem adunk át pozíciót "csak úgy". Teljesen igaz, Ő volt elől, a jobb pozíció is az övé volt a kanyarban, Maldonadonak vissza kellett volna venni, és besorolni mögé, mert kisodródott a pályáról, ráadásul négy kerékkel, tehát, semmilyen "pozíciója" nem maradt. De persze Ő nem hibás Lewis a hibás, mert még kopott gumikkal is jobb volt nála. rohog.gif

Sajnos viszont egy értékes futam, így elúszott, mert, Hamilton végig elől ment, és így 0 pont. Csapatot se értem, miért kezdték el hajtani Alonso után az utolsó öt körre. Volt egy-két nagy elfékezése Hamiltonnak és persze szemmel láthatóan ledolgozott talán 1,5mp-et, de még így is kettőre volt Alonso. Szóval nem értem, biztosra kellett volna menni, a minimálisat kockáztatva, és behozni a második (vagy legrosszabb esetben, ha Kimi elment volna a spórolás miatt, akkor a harmadik) helyen. Ehhez képest... think.gif

Sokat mondták a kommentátorok, hogy Hamilton milyen stabil idén, ez igaz, de azért az ág is húzza mellette. Lassan már-már menetrendszerűen elrontja a csapata a boxkiállását, 5 rajthelyes büntetést is kapott már, Barcelonában poleból hátratették az utolsó helyre, és most még a Maldonado is kilökte. Sajnos idén sincs eddig sok szerencséje, de ahogy olvastam, azt nyilatkozta, hogy már túl van ezen, és előretekint a hazai futamára, a következő, Angol GP-re. Végül is, ez a helyes felfogás. beer.gif
3 felhasználónak tetszik: brigicyy, vizipóklány, VampireBella
2012. június 30. 19:38 #102
vizipóklány
vizipóklány
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 36
Csatolások: 18
Azonosító: 151811
Idézet (Boscorelli @ 2012.06.25. 12:54)
Szerintem ez volt a legnagyobb vicc az egészben. Komolyan mondom, már röhögtem rajta, de szerintem még Hamilton is. Ez a pali kész vicc, azt hiszi, hogy mert véletlen nyert egy versenyt már mindenki félreáll előle, mert neki frissebbek a gumijai? Lol. rohog.gif 
Hamilton erre azt mondta, hogy nem adunk át pozíciót "csak úgy". Teljesen igaz, Ő volt elől, a jobb pozíció is az övé volt a kanyarban, Maldonadonak vissza kellett volna venni, és besorolni mögé, mert kisodródott a pályáról, ráadásul négy kerékkel, tehát, semmilyen "pozíciója" nem maradt. De persze Ő nem hibás Lewis a hibás, mert még kopott gumikkal is jobb volt nála. rohog.gif 
Sajnos viszont egy értékes futam, így elúszott, mert, Hamilton végig elől ment, és így 0 pont. Csapatot se értem, miért kezdték el hajtani Alonso után az utolsó öt körre. Volt egy-két nagy elfékezése Hamiltonnak és persze szemmel láthatóan ledolgozott talán 1,5mp-et, de még így is kettőre volt Alonso. Szóval nem értem, biztosra kellett volna menni, a minimálisat kockáztatva, és behozni a második (vagy legrosszabb esetben, ha Kimi elment volna a spórolás miatt, akkor a harmadik) helyen. Ehhez képest... think.gif
Sokat mondták a kommentátorok, hogy Hamilton milyen stabil idén, ez igaz, de azért az ág is húzza mellette. Lassan már-már menetrendszerűen elrontja a csapata a boxkiállását, 5 rajthelyes büntetést is kapott már, Barcelonában poleból hátratették az utolsó helyre, és most még a Maldonado is kilökte. Sajnos idén sincs eddig sok szerencséje, de ahogy olvastam, azt nyilatkozta, hogy már túl van ezen, és előretekint a hazai futamára, a következő, Angol GP-re. Végül is, ez a helyes felfogás. beer.gif

Maldonado kicsit elszállt magától a győzelme után.
Engem nem is Lewis kiesése zavar nagyon (bár nem örültem neki), inkább az hogy a Mclaren nagyon visszaesett. Fejleszteni kéne.
A bokszkiállásokról már ne is beszéljünk. sad.gif
2012. július 18. 01:19 #103
VampireBella
VampireBella
Világegyetemista

StátuszWords are very unnecessary
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 364
Azonosító: 162606
Nem tudom láttátok e ezt a videót szerintem haláli lett laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: Boscorelli
2012. július 28. 21:43 #104
VampireBella
VampireBella
Világegyetemista

Ezt az időmérőt volt szerencsém élőben is látni és fantasztikus érzés volt látni Lewist versenyezni és az hogy megszerezte a polet az csak hab volt a tortára laugh.gif remélem holnap is ilyen jól fog menni és megnyeri meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: Boscorelli, vizipóklány
2012. július 29. 21:41 #105
brigicyy
brigicyy
Кp0p Pяiŋ¢єss

StátuszToo fast to live, too young to die <3
Hozzászólás: 2223
Csatolások: 13090
Azonosító: 110738
Nagyon büszke vagyok Lewisra thumbsup.gif
A verseny tényleg jó volt és élvezhető wink.gif
A lotusok pedig újabb meglepetést okoztak biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: Boscorelli, VampireBella, vizipóklány
2012. július 29. 21:55 #106
VampireBella
VampireBella
Világegyetemista

Nagyon de nagyon örülök hogy Lewis megint nyerni tudott banana_moonwalk.gif remélem 5 hét múlva is ugyan ilyen jó lesz mint ezen a hétvégén meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: brigicyy, Boscorelli, vizipóklány
2012. július 30. 23:19 #107
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Őszintén bevallom, unalmas verseny volt, de gyorsan hozzá is teszem, szerencsére. smileeee.gif
A szabadedzések alatt is látszott Hamilton nagy előnye, de igazán jó volt látni szombaton, hogy ez, az időmérőn is megvan, és a többiek csak botorkálnak mögötte a pályán. Kedvenc részem a Q1 volt, amit keményebb keverékkel teljesített, de jó néhányan (erősebb csapatok pilótái is) már felrakták a lágyat, és így sem tudtak mit kezdeni, a 21.7-el, ami mint később kiderült, nem is volt olyan erős még. Q3-ban a 20.9-el felkerült a pont az i-re, ezután már csak azt reméltem, hogy a versenytempó is jó lesz majd.

Így utólag tényleg az látszott, hogy az egész hétvégét uralta Lewis, legveszélyesebb pillanatot ismét a csapat szolgáltatta, az első 4.2-es kiállással. Utolsó etapban pedig szerintem csak annyit ment, amennyit kellett, okos/higgadt/precíz versenyzés volt, jöhetne még pár ilyen futam.

Buttonért kár volt, több volt ebben a futamában, kis szerencsével talán 1-2 is lehetett volna, a McLaren nagyon erős volt Ringen, már-már hagyományosan.

Kíváncsi leszek viszont Lewis hogy dönt majd a jövőjével kapcsolatban, a szerződése lejár igaz, de az RBR betelt, Mercedeshez nincs értelme átmenni, az "üresedő" Ferrarinál pedig valószínűleg nem Őt szeretnék Alonso mellé. Hozzáteszem, nem is tudnám elképzelni Ferrariban, úgyhogy remélem maradni fog. Button is azt nyilatkozta, hogy így lenne a legjobb, ha ők ketten versenyeznének a McLaren-nél jövőre is. Egyetértek. smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: brigicyy, vizipóklány, VampireBella
2012. július 31. 01:45 #108
VampireBella
VampireBella
Világegyetemista

Idézet (Boscorelli @ 2012.07.30. 23:19)

Kíváncsi leszek viszont Lewis hogy dönt majd a jövőjével kapcsolatban, a szerződése lejár igaz, de az RBR betelt, Mercedeshez nincs értelme átmenni, az "üresedő" Ferrarinál pedig valószínűleg nem Őt szeretnék Alonso mellé. Hozzáteszem, nem is tudnám elképzelni Ferrariban, úgyhogy remélem maradni fog. Button is azt nyilatkozta, hogy így lenne a legjobb, ha ők ketten versenyeznének a McLaren-nél jövőre is. Egyetértek.  smileeee.gif

Én is nagyon remélem hogy marad a Mclaren-nél és igazad van Ferrariban én sem tudom elképzelni és az nagyon nem lenne jó ha megint Alonso lenne a csapatársa blush.gif
2012. augusztus 16. 17:45 #109
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Idézet (VampireBella @ 2012.07.31. 01:45)
Én is nagyon remélem hogy marad a Mclaren-nél és igazad van Ferrariban én sem tudom elképzelni és az nagyon nem lenne jó ha megint Alonso lenne a csapatársa blush.gif

Én se igazán, és szerintem bele sem illene a Ferrari csapatába, mint ahogy Alonso se igazán illett a McLaren-be, jóllehet, azért egy-két jó eredményt szállított és végül is, év végén ugyanannyi pontot szerzett, mint Lewis.
De ahogy olvasom, ezek szerint közelednek a megállapodáshoz. Végül is, azt is megértem, hogy Hamilton nem szeretne kevesebbet keresni, mint eddig, főleg, ha képességei azt indokolnák, hogy olyan sztárfizetést kapjon, mint Alonso, másrészt érthető, ha a McLaren is meg akarja tartani őt, hiszen a csapat 4. legeredményesebb pilótája, tőle több versenyt McLarennel csak Häkkinen, Prost és Senna nyertek. smileeee.gif

Igazából, eléggé szeretek képeket nézegetni. biggrin.gif És most megtaláltam ezt, sajnos nem HQ, de arra gondoltam megosztom itt, remekül elkapott pillanatkép a német hétvégén készült. smileeee.gif

http://thumbnails86.imagebam.com/20627/284513206261991.jpg
1 felhasználónak tetszik: VampireBella
2012. szeptember 02. 20:29 #110
VampireBella
VampireBella
Világegyetemista

Ez a hétvége elég peches volt Lewisnak nagyon sajnálom hogy rögtön a rajtnál lett a versenyének annak viszont örülök hogy senkinek sem esett baja Grosjeant meg már kicsit sajnálom tényleg figyelmetlen volt és megérdemli a büntetést de azért az egy futamos eltiltás kicsit durva unsure.gif Buttonak meg nagyon örülök legalább az egyik Mclaren jól teljesített laugh.gif
2012. szeptember 09. 20:37 #111
VampireBella
VampireBella
Világegyetemista

Nagyon örülök hogy Lewis végre megint nyert nagyon megérdemelte meghajolo.gif viszont Jensont nagyon sajnáltam jó lett volna Mclaren első második hely blush.gif
2012. szeptember 28. 12:34 #112
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Sajnos Szingapúr se jött össze, és némileg meglepetés számomra, de Lewis elment a csapattól. Helyére Perez érkezik.
Hát én személy szerint nagyon kíváncsi leszek a Mercedes-szel, hogy fognak sikerülni az évek, az kétségtelen, hogy az utóbbi pár McLaren-es szezon annyira nem jött össze.
2012. szeptember 28. 13:06 #113
VampireBella
VampireBella
Világegyetemista

Idézet (Boscorelli @ 2012.09.28. 12:34)
Sajnos Szingapúr se jött össze, és némileg meglepetés számomra, de Lewis elment a csapattól. Helyére Perez érkezik.
Hát én személy szerint nagyon kíváncsi leszek a Mercedes-szel, hogy fognak sikerülni az évek, az kétségtelen, hogy az utóbbi pár McLaren-es szezon annyira nem jött össze.

Éppen pár percel ezelőtt olvastam hogy elmegy szerintem rossz ötlet, van egy olyan érzésem hogy nem lesz előrébb mint most persze remélem nem lesz igazam blush.gif Perez meg számomra egy nagyon szimpatikus fiú de nem illik a Mclarenhez unsure.gif
2012. szeptember 28. 18:33 #114
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Idézet (VampireBella @ 2012.09.28. 13:06)
Éppen pár percel ezelőtt olvastam hogy elmegy szerintem rossz ötlet, van egy olyan érzésem hogy nem lesz előrébb mint most persze remélem nem lesz igazam  blush.gif  Perez meg számomra egy nagyon szimpatikus fiú de nem illik a Mclarenhez unsure.gif

Teljesen konkrétan, egyetértek. Perez persze jó gyerek, meg minden, de én sem tudom elképzelni a McLarenben, és az eddig tapasztalatok azt mutatják, hogy a latin pilóták nem passzolnak a McLaren-hez, Senna óta egyik pilóta se találta a helyét a csapatban. Persze némi különbség, hogy Alonso 2x-es vb-ként érkezett, Montoya pedig szintén sikeres volt, és élmenőnek számított, ráadásul egy top csapattól, a Williamstől igazolt át. Egyikük egy év után távozott, másikuk pedig 1,5 után szezon közben. Erre Whitmarsh leigazolja Perezt. Szerintem okosabb lett volna egy Hamilton-Rosberg csere, bár gondolom itt már szponzorációs lehetőségek is közrejátszottak, hiszen nagyon mondogatják, hogy a Vodafone ki akar szállni az F1-ből. Hiába névadó szponzor a McLarennél, majdnem 6 év alatt 1 egyéni vb címet sikerült nyerni, csapatban pedig reális esély csak 2007-ben lett volna, akkor meg kizárták őket. Persze az idei év még tart, de meglepetés lenne, ha a McLaren begyűjtené a csapat vb bajnoki címét, hiszen jó szokáshoz híven, ha nagyon jó az autó, akkor az egyik úgyis megáll, vagy valami történik vele, ez volt már 2005-ben is.. Na meg Button 6 futam alatt 7 pont szériája se segített túl sokat. Ferrari-val sokkal sikeresebb volt a Vodafone.

Perez a Sauberből jön, bár már vannak jó eredményei, azért mégis tanulónak számít még, és a csapat gondolom Button-ra épít majd elsősorban, mint húzó ember. Hát nem tudom, én mindig is úgy éreztem, hogy kettejük közül Hamilton a jobb versenyző, és inkább Ő húzza a csapatot. Tavaly jó nagy gödörbe került, de így is ugyanannyi futamot nyert, mint Button, ráadásul csak Ő tudta legyűrni a Red-Bullokat időmérőn, de persze 2009-ben láttuk, hogy Button is meg tudta oldani a csapat motiválását és Ő volt inkább a vezető egyéniség házon belül.

Hamilton átigazolása tényleg meglepett, főleg, hogy a Mercedeshez, bár így legalább továbbra is Mercedest vezet. Némi ráció lehet a dologban. Többség erről az egyéni szponzoros dologról beszél, de ezen a szinten nem hinném, hogy ez lett volna a végső döntés, hogy a Mercedesnél több enyéni szponzora lehet.. Elvileg ugyanazt a pénzt megkapta volna a wokingiaktól is, de gondolom egyrészt jól jön majd a légkörváltás, új csapat, új kihívás. Másrészt év elején látszott, hogy a Mercedes teamben is van potenciál, akkor még nagyon jól mentek, csak lemaradtak a fejlesztésekkel, vagy csak szimplán rossz irányba indultak el, és azóta se sikerült megtalálni a helyes utat. biggrin.gif A McLaren pedig tulajdonképpen egész évben jó formában volt, és Hamilton is, de a csapat nagyon sok bakit elkövetett, ami nagy valószínűséggel nem fér bele és így Hamilton esélyei nagyon lecsökkentek a végső győzelemre. Nehéz megmondani, hogy ez mennyire játszott bele a dologba, de gondolom, ha most Hamilton vezetne 50 ponttal, akkor másképp alakultak volna a tárgyalások, bár ez csak spekuláció a részemről.
Így viszont Schuminak nincs hely, és valószínűleg ismételten (ezúttal végleg) visszavonul vagy egy kisebb csapatban folytatja (bár idén a Sauber nem biztos, hogy kisebb, mint a Mercedes biggrin.gif). Megnéztem a facebookon a Mercedes csapatnál, és a németek többsége nem örül a döntésnek, Ők szeretik Schumachert, érthető persze, és szerették volna, ha marad, de, ha lehet hinni ennek az autosportos hírnek, akkor túl sok várt a gondolkozással. Bár szerintem nem ez volt a rossz döntés, hanem, hogy 2006-ban visszavonult, még két jó éve bőven lehetett volna a Ferrari-val, de ott is már szerették volna lecserélni, és a Mercedes már meg se várta a döntését, megegyezett Lewis-szal. Hát nagyon érdekes ez ez a jövő év, az biztos, főleg, mert még Massa helyén is lehet változás.
2012. október 14. 13:35 #115
VampireBella
VampireBella
Világegyetemista

Ez a futam sem volt túl szerencsés Lewisnak, de ahhoz képest hogy a kocsija finoman szólva nem volt túl jó és még a műfű is ráragadt, nem olyan rossz az a tizedik hely blush.gif
2012. november 04. 19:09 #116
VampireBella
VampireBella
Világegyetemista

Ez a verseny nagyon felidegesített már nem először veszíti el a győzelmet azért mert műszaki hiba miatt megáll a kocsija, komolyan már egy kicsit örülök hogy elmegy a Mclarentől, a Mercedesnél legalább nem fog minden második versenyen tönkremenni az autója dry.gif
2012. november 05. 10:04 #117
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Idézet (VampireBella @ 2012.11.04. 19:09)
Ez a verseny nagyon felidegesített már nem először veszíti el a győzelmet azért mert műszaki hiba miatt megáll a kocsija, komolyan már egy kicsit örülök hogy elmegy a Mclarentől, a Mercedesnél legalább nem fog minden második versenyen tönkremenni az autója dry.gif

Hát legalábbis, reméljük. Igen, egyetértek Veled, mert ez már tényleg a második eset idén, és biztos győzelemtől esett el, akárcsak Szingapúrban. Ez a két futam 50 pont mínusz kapásból.
Az a baj a McLarennel, hogy hiába építenek jó autót, arra jellemző a technikai hiba, ugyanez volt már Häkkinen érában is, ő alatta pl egyszer az utolsó körben állt meg a kocsi, úgy, hogy 40mp-el vezetett, azért az is őrjítő lehet. Persze, ez technikai sport, csak sajnos én folyton azt látom, hogy a többi csapatnál ennyi technikai gond nincsen. Pl 2005-ben is minden második futamon megállt Kimi alatt a McLaren, jó, hogy nem is lett világbajnok..

És, ha azt nézem, Lewis idén hogy teljesített, 7 pole (csak egyet elvettek igaz) 3 győzelem, ami lehetne 5 is, kilökték, rajtbalesetbe került, csapat bénázott a boxban, szóval úgy minden összejött, de legalábbis több minden, mint a többieknek. Idei formája alapján könnyedén vezethetné a vb tabellát, de legalább az esélyt megérdemelné, hogy még bajnok lehessen, de már szó sincs erről, mert Fortuna és a technika idén sem voltak partnerek hozzá.

És még az apró szépségtapaszok, a győzelmek sem jönnek össze, hiába dominált egész hétvégén. Ez tényleg bosszantó lehet, nem csodálom én se, hogy így az évek alatt ezek összejöttek, és inkább távozik. Kíváncsi leszek a Mercedes-szel, hogy fog teljesíteni, és, hogy Button, hogy viszi majd a McLarent, mert idén (jó lehet ez pontban annyira nem látszik) nagy különbség volt közte és Hamilton között.
2012. november 19. 12:04 #118
VampireBella
VampireBella
Világegyetemista

Ez a futam nagyon jó volt egészen a végéig izgultam hogy Vettel ne előzze meg vagy ne álljon meg a kocsija és mint tudjuk szerencsére egyik sem történt meg happy.gif Lewis már nagyon megérdemelte a győzelmet meghajolo.gif remélem Brazíliában sem lesz semmi gubanc a kocsijával és ismét dobogóra állhat laugh.gif
2012. november 19. 13:58 #119
Boscorelli
Boscorelli
Lost but Won
Idézet (VampireBella @ 2012.11.19. 12:04)
Ez a futam nagyon jó volt egészen a végéig izgultam hogy Vettel ne előzze meg vagy ne álljon meg a kocsija és mint tudjuk szerencsére egyik sem történt meg happy.gif Lewis már nagyon megérdemelte a győzelmet meghajolo.gif remélem Brazíliában sem lesz semmi gubanc a kocsijával és ismét dobogóra állhat laugh.gif

Tényleg jó volt, én nem számítottam ilyen korrekt, és kiélezett versenyre, azt gondoltam volna, főleg a rajt után, hogy két RBR elmegy, Hamilton ott lesz majd a közelükben (kb 8-10mp-re) és akkor elkörözgetnek. De nem, már akkor sejtettem valamit, amikor Webbert megelőzte, hogy van még itt keresnivaló. beer.gif

Őszintén szólva sokan mondják, hogy, a lekörözött segített, és ez persze lehet igaz is, de azért, ott kellett lenni, 1mp-en belül, és erre egész hétvégén csak Lewis volt képes, és pont kihasználta, a kínálkozó lehetőséget. Jó volt látni ekkora küzdelmet az élen, de úgy a mezőnyben is voltak szép és korrekt előzések, szóval nem is olyan rossz ez a pálya. thumbsup.gif

Szerintem is kijárt ez neki, főleg Abu-Dhabi után, és szerencsére most a technika is akarta az igazságot. Egyébként persze Vettel mérgét meg lehetett érteni az előzés után a csapatrádión, de a végén korrektül megtapsolta, úgyhogy az elég szimpatikus volt. Ráadásul végülis ők jól jöttek ki, még így is, +3 pont, ha Interlagosban nem lesz olyan nagy gubanc, akkor meglesz az a 3.cím, de persze még semmi nem biztos, Interlagos szolgáltatott már meglepetéseket a nem is annyira régmúltban. Úgyhogy, még van érdekesség/beszédtéma az utolsó versenyre is. smileeee.gif
2012. november 25. 22:32 #120
VampireBella
VampireBella
Világegyetemista

Ez a verseny nem volt semmi, nagyon sajnálom ami Lewisal történt igazán megérdemelte volna a győzelmet, Hülkenbergel meg nincs semmi bajom de akkor meg tudtam volna fojtani egy kanál vízben rolleyes.gif Jövőre nagyon furcsa lesz Mercedeses cuccban látni és remélem azért jobb kocsit kap mint amilyen az idei Merci volt blush.gif
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok