Amerikai TV Vígjáték 2010
Rendező: Seth Grahame-Smith
Szereplők:
Paul Iacono
Jareb Dauplaise
Kara Taitz
Amber Lancaster
Jayson Blair
Marlon Young
Beth Littleford
Larry Poindexter
A sorozat a gimnazisták közötti terrorizálásról és kirekesztésről szól, mindezt persze vicces, szórakoztató köntösben.
A főhős, RJ Berger egy nagyon népszerűtlen srác a gimiben: legjobb barátjával próbálja átvészelni a menő focista srácok szívatását, a bolond szüleit és a tinédzser évek összes problémáját. Egy napon azonban minden megváltozik: kiderül, hogy RJ-vel bőkezű volt a természet, már ami a férfiasságot illeti...
A Hard kor egy nagyon szerethető történet, amelyben mindenki magára ismer majd valamelyik szereplőben kortól és nemtől függetlenül. A sorozatot ráadásul nem kisebb producer készítette, mint David Katzenberg, aki a Túlélőember című ismeretterjesztő-realityvel szerzett hírnevet magának, de dolgozott többek között a Pearl Harbor és a Terminátor 3 filmeken is.
A magyar MTV szokta adni , én ajánlom , jókat nevetek rajta , de közben minden ami benne történik az az igazság
Sajnos csak két évadból áll , a harmadikat nem rendelte be az MTV
R.J. Berger - Hard kor (2010-2011)
2011. október 11. 19:01
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
2011. október 12. 10:58
Boszorka666visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.12. Hozzászólás: 173 Csatolások: 41 Azonosító: 71433 offline |
Szuper sorozat, nagyon jókat szoktam nevetni, miközben nézzem! Köszi a képeket!!
2013. január 03. 17:58
emír95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.27. Hozzászólás: 342 Csatolások: 1 Azonosító: 188420 offline |
jó kis sorozat nagyoit néztem amikor kiderült h max meleg akk éerthető h miért ilyen mert elvárják tőle de olyan arik együtt gielmoval nem írtam le tudom tudom nagy cucc
1 felhasználónak tetszik:
natah
2013. január 15. 19:40
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
Egy ilyen második évados befejezés (Lily bejelentésére gondolok) után kész vicc, hogy nem voltak hajlandóak berendelni még egy 12 részes évadot. Az MTV egyetlen normális sorozata volt.
2013. január 19. 11:19
Teljesen egyetértek.
Idézet (szavy @ 2013.01.15. 19:40)
Egy ilyen második évados befejezés (Lily bejelentésére gondolok) után kész vicc, hogy nem voltak hajlandóak berendelni még egy 12 részes évadot. Az MTV egyetlen normális sorozata volt.
2013. március 29. 10:45
emír95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.27. Hozzászólás: 342 Csatolások: 1 Azonosító: 188420 offline |
amugy az izé hogy második évadba be volt kissé sürüsödve már mint hogy rj túl hamer meg kapta jennyt Maxnak az indenítása lily tehersége szóval bőven lehetett volna 3 dik évad annyi mindent meg lehetet volna tudni!!!
2013. április 05. 11:46
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline |
én mikor tehetem mindig nézem.
2017. július 28. 19:59
Adan21visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 17.07.23. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 265585 offline |
néztem ... Nem rossz Rj berger egy luzer amit jól játszik Maxot utáltam de amikor ki derült h meleg imádtam nem rendelte be de el tudjuk képzelni ki talált történetekben ha vki szereti írjon róla egy történetet
saját el képzelése szerint
saját el képzelése szerint
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.