Lady Gaga: „A szex igenis nagy dolog”
2011. október 16. 20:12
Az, hogy mindenhol könnyűvérűnek mutatkozik, lehet csupán a marketing is. Nem hiszem, hogy azért, mert fogdossa magát a koncerteken, vagy a klippekben szeretkezik, azt kéne mondani, hogy nem gondolja így.
Lehetségesnek tartom, hogy ő tényleg így vélekedik a szexről - és ha igen, akkor le a kalappal előtte. Viszont ettől még mindig nem lesz helyes dolog hogy a média előtt szexualitásra buzdítja a - túl - fiatal rajongóit! Hiszen ez valóban nagy dolog, amit manapság már sajnos nem vesznek elég komolyan, és ezért születhetnek meg a Terhes Tinikhez hasonló műsorok. Régebben is volt bőven tinédzserkori terhesség, de nem ennyi, könyörgöm!
Lehetségesnek tartom, hogy ő tényleg így vélekedik a szexről - és ha igen, akkor le a kalappal előtte. Viszont ettől még mindig nem lesz helyes dolog hogy a média előtt szexualitásra buzdítja a - túl - fiatal rajongóit! Hiszen ez valóban nagy dolog, amit manapság már sajnos nem vesznek elég komolyan, és ezért születhetnek meg a Terhes Tinikhez hasonló műsorok. Régebben is volt bőven tinédzserkori terhesség, de nem ennyi, könyörgöm!
2011. október 16. 20:14
_ToTo_
Szerintem attól hogy nem napokban vagy órákban adta meg, igenis a kérdésre válaszolt: mennyi idő - amíg nem érik meg rá a kapcsolat. Diplomatikus és véleményem szerint korrekt válasz.
Szerintem attól hogy nem napokban vagy órákban adta meg, igenis a kérdésre válaszolt: mennyi idő - amíg nem érik meg rá a kapcsolat. Diplomatikus és véleményem szerint korrekt válasz.
2011. október 16. 20:19
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline |
Hát..lehet, hogy nagy dolog, de csak azzal iagzán nagy dolog, akit szeretünk...szerintem...
2011. október 16. 20:24
Teljesen igaza van!!! Szerintem egy kapcsolat nem csak a szex körül forog...Ha valaki még nem készült fel még, akkor nem is kell erőltetni rá...Mármint a másik félnek...De ha mégis ezt tenné, akkor sajnálom, de nem Ő az igazi, mert ha szeretne, akkor nem kényszerítene ilyesmire..Mármint nekem ez a véleményem..És Taurilla ,egyetértek veled...
2011. október 16. 20:29
Szerintem meg házasságig várni kéne...amúgy meg ha tényleg így gondolná, akkor a klippjeiben nem sz*xelne egyszerre 5 sráccal...rengeteg fiatal néz fel rá, ő meg vonaglik meg csoportban izél stb...erre mondják h vizet prédikál de bort iszik...bocsi fanok...
2011. október 16. 20:45
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline |
Salem. <3
/Kommenthez/ : Melyik klipjében szexel egyszerre 5 sráccal? Mutasd meg nekem kérlek. /Cikkhez/: Ezen mindenkinek el kellene gondolkodnia.Mert undorító az,amikor 12-15 évesek azzal kérkednek,hogy már nem szűz...Ez nem menő..(Hiába is hiszik azt)De végülis az az ő döntésük.
/Kommenthez/ : Melyik klipjében szexel egyszerre 5 sráccal? Mutasd meg nekem kérlek. /Cikkhez/: Ezen mindenkinek el kellene gondolkodnia.Mert undorító az,amikor 12-15 évesek azzal kérkednek,hogy már nem szűz...Ez nem menő..(Hiába is hiszik azt)De végülis az az ő döntésük.
1 felhasználónak tetszik:
lA-dONNA
2011. október 16. 20:49
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (Taurilla @ 2011.10.16. 20:14)
_ToTo_
Tehát ha két 13 éves 2 évig udvarol egymásnak akkor 15 évesen már érettek erre a dologra?
ophely88
2011. október 16. 20:54
Kitty Andrews |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.30. Hozzászólás: 722 Csatolások: 1778 Azonosító: 51029 offline |
_ToTo_
Én azon a véleményen vagyok,hogy az a két 13 éves még ne nagyon udvarolgasson egymásnak,hanem Legózzon és tanuljon...Nem? Vagy az én felfogásom régimódi?
Én azon a véleményen vagyok,hogy az a két 13 éves még ne nagyon udvarolgasson egymásnak,hanem Legózzon és tanuljon...Nem? Vagy az én felfogásom régimódi?
2011. október 16. 21:55
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline |
Igaza van, de ha így gondolja és feletébb hangsúlyozza pluszba a "légy önmagad, stb." szöveget, akkor ne legyen képmutató és mint a világ egyik leghíresebb(ha nem a leghíresebb) énekesnőjeként, ne szeretkezzen a klipjeibe, ne öltözzön úgy mint egy *** és ne szóljanak a dalai a 70-80 százalékban szexről.
Mert nem azt mondom, hogy ez nem jó reklám, csak számomra visszataszító ez a képmutatósága. Mind arról, hogy "úgy vagy jó ahogy", és Ő néz ki úgy ahogy, és mind erről a témáról. Egyszerűen a tettei nem egyeznek azzal amit mond.
Mert nem azt mondom, hogy ez nem jó reklám, csak számomra visszataszító ez a képmutatósága. Mind arról, hogy "úgy vagy jó ahogy", és Ő néz ki úgy ahogy, és mind erről a témáról. Egyszerűen a tettei nem egyeznek azzal amit mond.
2011. október 16. 21:57
Szerintem igaza van nem egyből bele ugorni az egészbe mert rész döntés lehet egy idő után .
2011. október 16. 21:59
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline |
Szerintem nagyon is igaza van .
2011. október 16. 22:13
Idézet (Kitty Andrews @ 2011.10.16. 20:54)
_ToTo_
Sajnos igen - és itt most a sajnoson van a hangsúly. Undorító ami mostanában megy.
Rekahhh - ennyi az egész.
2011. október 16. 22:24
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (Rekahhh @ 2011.10.16. 21:55)
Igaza van, de ha így gondolja és feletébb hangsúlyozza pluszba a "légy önmagad, stb." szöveget, akkor ne legyen képmutató és mint a világ egyik leghíresebb(ha nem a leghíresebb) énekesnőjeként, ne szeretkezzen a klipjeibe, ne öltözzön úgy mint egy *** és ne szóljanak a dalai a 70-80 százalékban szexről.
Talán pont ezért kérdezték meg tőle. Bort iszik, vizet prédikál.
rockgirlfriend
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.