Élőben 10000-szer jobb ez a szám *-*
Klipet illetően: nem csalódtam Beyoncéban!!
Beyoncé máris új videóval jelentkezett
2011. október 17. 16:23
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Na ez viszont egy tökéletes szám. Örülök, hogy végre egy jó számból lett videóklip, mert megmondom őszintén, hogy a B'Day óta nem volt olyan videóklipje, aminél a dalt kedveltem volna. A 4 albumról nem szeretek túl sok számot, de ez köztük van. Ezt tényleg nagyon szeretem, nagyon fülbemászó és igényes és a klip is kifejezetten jó lett. Ebben már kevésbé néz ki fehérnek, mint a múltkoriban. Szóval ez most nekem teljesen elnyerte a tetszésem, szép munka.
Amúgy nem tudom miért, de egy ilyen tengerpartos klipet tökre el tudtam volna képzelni ehez a számhoz. De szerintem nincs gond azzal, hogy ilyen egyszerű lett, nekem tetszik.
Amúgy nem tudom miért, de egy ilyen tengerpartos klipet tökre el tudtam volna képzelni ehez a számhoz. De szerintem nincs gond azzal, hogy ilyen egyszerű lett, nekem tetszik.
2011. október 17. 16:42
littleshipúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 160021 offline |
JÓ ez a szám kicsit a dreamgirls zenékre emlékeztet
2011. október 17. 16:47
littleshipúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 160021 offline |
amugy csak nekem fura, hogy a dalban női háttérénekesek vannak a videoban viszont pasik? XD
2011. október 17. 16:54
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3909 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline |
a szám nem nagy durranás, a klip jó, tetszenek a táncmozdulatok.
2011. október 17. 17:07
MandyBraitvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 145772 offline |
a klip nem rossz,a dalt viszont imádom
2011. október 17. 17:32
RihannnaFaág™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1806 Csatolások: 118 Azonosító: 124776 offline |
De rég láttam már ilyen táncos, hangulatos, és pörgős klipet, mint ez. Örülök hogy nincs az egész túl dramatizálva, telepakolva minden bonyodalommal, hanem csak egy nagyon kis aranyos dal, és egy tök vagány klip. Ezt várjuk Beyonce-tól, pontosan ezt.
2011. október 17. 17:38
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline |
Á, ez az a szám, amit a VMA-n énekelt! Ott nagyon tetszett, de elfelejtettem utánanézni, hogy mi a dal címe. Most meg nagyon örülök, hogy "ráakadtam", ráadásul már klip is van hozzá. Klassz ez az egyszerűség, ami jobban magával ragad, mint egy húsz réteg csilli-villi ruhában pompázó énekes. Piros pont, mert nem magas sarkúban táncol )
1 felhasználónak tetszik:
janet7
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.