Selena Gomezt halálosan megfenyegették
2011. október 21. 15:45
Kovács Adélvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.03. Hozzászólás: 182 Csatolások: 14 Azonosító: 159985 offline |
Mi?
Szegény Selena!
És ilyen embert hogy Isten mondta hogy öljék meg szegény Selenát!
Hisz Isten is tudja hogy Selena Jó ember!
Nem akarok másnak rosszat de remélem hogy börtönbe zárják azt a pasit!
Szegény Selena!
És ilyen embert hogy Isten mondta hogy öljék meg szegény Selenát!
Hisz Isten is tudja hogy Selena Jó ember!
Nem akarok másnak rosszat de remélem hogy börtönbe zárják azt a pasit!
2011. október 21. 16:25
kolonicskrisztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.26. Hozzászólás: 205 Csatolások: 0 Azonosító: 153921 offline |
jézusom! Ez a pasi őrült. Remélem hogy gyorsan börönbe lesz. ... Selena a kedvencem és ha baja lesz akkor én megőrülök.!
2011. október 21. 18:31
Jó, oké nem szeretem Selenát, de azért ilyet egyetlen egy ember sem érdemel meg! Még a matek tanárom sem xd
2011. október 21. 20:29
Selly fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.12. Hozzászólás: 137 Csatolások: 0 Azonosító: 155261 offline |
fúúúúúú hogy lehet ilyen egy ember aki féltékeny egy olyan emberre akiről tudja milyen áldott és milyen aranyos jó ember és még megakarja ölni és még isten mondta neki szerintem nem is ismeri istent ha ilyet mert állitani evvel selenát is megsértette meg istent is....ááááá ez a pasii beteg...
2011. október 21. 21:04
dfreak és DemiLovatooh köszöm hogy egyetértettetek velem.
Sellykeh.
MileyForever92: Én meg annak örülök, hogy a te kis kedvenced cigizik és rossz példát mutat a drága kis rajongóinak. Ha nem kell olvasni vili? Én igen is féltem Selenát. És nem Selly a kurva hanem Miley. Remélem visszafogod magad mert ez már szégyen. Pff..egy cigiző mesztelen fotókat gyártó kis picsát szeretsz? SZÁNALMAS!
Sellykeh: szerintem meg te vagy szánalmas...mert Miley legalább bevallja a hibáit....és tudja h hibázik....
és az cigizik az meg nem rád tartozik mert ha belegondolsz akkor a világon minden 3-dik ember cigizik.....
és hogy vannak meztelen fotói az azért van mert feltörték azok a hülye hekkelők a telóját.....ki tudja lehet hogy selenának is vannak csak ő még nem volt a hekkelők áldozata...
ja és hogy megrontja a gyerekeket....ez hülyeség...aki 11 évesen szerette meg Miley-t az vele együtt nőtt fel.....azokat nem rontja meg...de aki most akarja megszeretni annak nem fog sikerülni......nem lehet mindig gyerek....Miley már felnőtt és Selenának is ideje lenne felnőnie.....
ja és csak annyit hogy selenának semmi hangja nincs élőben....ajánlom neki a playback-et....mert hogy csak a stúdioban a gepek teszik neki jónak a hangját az nem ugyanaz......
erről ennyit.....
amúgy meg azt a cikket olvasom el amit akarok és oda rok komit ahova akarom...ha nem tetszik akkor ne vedd figyelembe....
és lécci vedd észre hogy szelena egy büdös kis ribanc....
Sellykeh.
MileyForever92: Én meg annak örülök, hogy a te kis kedvenced cigizik és rossz példát mutat a drága kis rajongóinak. Ha nem kell olvasni vili? Én igen is féltem Selenát. És nem Selly a kurva hanem Miley. Remélem visszafogod magad mert ez már szégyen. Pff..egy cigiző mesztelen fotókat gyártó kis picsát szeretsz? SZÁNALMAS!
Sellykeh: szerintem meg te vagy szánalmas...mert Miley legalább bevallja a hibáit....és tudja h hibázik....
és az cigizik az meg nem rád tartozik mert ha belegondolsz akkor a világon minden 3-dik ember cigizik.....
és hogy vannak meztelen fotói az azért van mert feltörték azok a hülye hekkelők a telóját.....ki tudja lehet hogy selenának is vannak csak ő még nem volt a hekkelők áldozata...
ja és hogy megrontja a gyerekeket....ez hülyeség...aki 11 évesen szerette meg Miley-t az vele együtt nőtt fel.....azokat nem rontja meg...de aki most akarja megszeretni annak nem fog sikerülni......nem lehet mindig gyerek....Miley már felnőtt és Selenának is ideje lenne felnőnie.....
ja és csak annyit hogy selenának semmi hangja nincs élőben....ajánlom neki a playback-et....mert hogy csak a stúdioban a gepek teszik neki jónak a hangját az nem ugyanaz......
erről ennyit.....
amúgy meg azt a cikket olvasom el amit akarok és oda rok komit ahova akarom...ha nem tetszik akkor ne vedd figyelembe....
2011. október 21. 21:57
ajanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.19. Hozzászólás: 62 Csatolások: 1 Azonosító: 162316 offline |
MileyForever92, dfreak és DemiLovatooh:
Még mindig nem értem, miért kell más kedvenceit leszólni. Nekem is más az első számú kedvencem, de ettől még nem szólok le mást.
Ugyanakkor tetszik DemiLovatooh, hogy Demi rajongójaként azt támadod, aki mellette állt a bajban!
Még mindig nem értem, miért kell más kedvenceit leszólni. Nekem is más az első számú kedvencem, de ettől még nem szólok le mást.
Ugyanakkor tetszik DemiLovatooh, hogy Demi rajongójaként azt támadod, aki mellette állt a bajban!
2011. október 21. 22:46
vikica77visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 148063 offline |
Nem annyira bírom Selenát de ezt semmilyen emberrel nem csinálnám még olyannal sem akit nem szeretek és nagyon elegem van belőle de ilyet soha az életbe nem csinálnák.
Szegény Selena sajnálom ezen a téren
Szegény Selena sajnálom ezen a téren
2011. október 22. 12:48
Ez a hapsi nem normális.Bár nem igazán komálom Selenát,de bent van a kedvenceim közt,ezt egy ember se érdemli meg!!SEl!Vigyázz magadra!!!!!!!!!
2011. október 23. 12:41
DemiLovatoohúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.08. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 161791 offline |
MileyForever92: Nincs mit!!! Komolyan... Most Selena hangja Autotune-nal van megycsinálva klippekben... Hogy lehet szeretni... Am meg Selena mutat rossz példát mert csak azzal bír foglalkozni h kis rohadék legyen mert sok rajongója van... Szarom le Selenaát úgy ahogy van... Sellykeh. meg jól bedugult remélem a video miatt amit küldtem neki...!!!
2011. október 23. 12:45
DemiLovatoohúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.08. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 161791 offline |
ajan: én tudom h Demi mellett állt a bajban de ezt Sellykeh-nek is mond elmert ő is leszólta Miley-t... !!! És itt most nem arról van szó hogy leszóljuk Selena-t... Csak ha nem lenne olyan kis beképzelt pi*sa meg legalább egy kicsivel jobban énekelne élőben.akk nem szólná le senki... Sajna...!!!
2011. október 23. 12:47
DemiLovatoohúj tag |
MileyForever92: Teljesen egyetértek : Sellykeh: szerintem meg te vagy szánalmas...mert Miley legalább bevallja a hibáit....és tudja h hibázik....
erről ennyit.....
erről ennyit.....
2011. október 23. 15:13
Mercy Lisavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 267 Csatolások: 3 Azonosító: 143373 offline |
Jesszus! Szegény Sel, mostanában rá jár a rúd.
2011. október 23. 18:01
miley nak sincs sok hangja élőben de főképp deminek nincsen egy csepp hangja sem
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.