zsofi00 : ha ez szerinted "nem sok hang" javaslom a fülmosást
http://www.youtube.com/watch?v=10i6ezs0eEQ
Selena Gomezt halálosan megfenyegették
2011. október 24. 01:56
HeySiennaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.02. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 150471 offline |
http://www.youtube.com/watch?v=l4B6nooTY2E&list=FLIatwSHpfx7C5ddW6DanAWA&index=2
ez meg Demi "egy csepp hangja sem"
ez meg Demi "egy csepp hangja sem"
2011. október 24. 19:29
RICSYEvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 145590 offline |
DemiLovatooh írta:
MileyForever92: Teljesen egyetértek : Sellykeh: szerintem meg te vagy szánalmas...mert Miley legalább bevallja a hibáit....és tudja h hibázik....
és az cigizik az meg nem rád tartozik mert ha belegondolsz akkor a világon minden 3-dik ember cigizik.....
és hogy vannak meztelen fotói az azért van mert feltörték azok a hülye hekkelők a telóját.....ki tudja lehet hogy selenának is vannak csak ő még nem volt a hekkelők áldozata...
ja és hogy megrontja a gyerekeket....ez hülyeség...aki 11 évesen szerette meg Miley-t az vele együtt nőtt fel.....azokat nem rontja meg...de aki most akarja megszeretni annak nem fog sikerülni......nem lehet mindig gyerek....Miley már felnőtt és Selenának is ideje lenne felnőnie.....
ja és csak annyit hogy selenának semmi hangja nincs élőben....ajánlom neki a playback-et....mert hogy csak a stúdioban a gepek teszik neki jónak a hangját az nem ugyanaz......
erről ennyit.....
amúgy meg azt a cikket olvasom el amit akarok és oda rok komit ahova akarom...ha nem tetszik akkor ne vedd figyelembe....
és lécci vedd észre hogy szelena egy büdös kis ribanc....
szerintem meg mindenki magából indul kiii
MileyForever92: Teljesen egyetértek : Sellykeh: szerintem meg te vagy szánalmas...mert Miley legalább bevallja a hibáit....és tudja h hibázik....
és az cigizik az meg nem rád tartozik mert ha belegondolsz akkor a világon minden 3-dik ember cigizik.....
és hogy vannak meztelen fotói az azért van mert feltörték azok a hülye hekkelők a telóját.....ki tudja lehet hogy selenának is vannak csak ő még nem volt a hekkelők áldozata...
ja és hogy megrontja a gyerekeket....ez hülyeség...aki 11 évesen szerette meg Miley-t az vele együtt nőtt fel.....azokat nem rontja meg...de aki most akarja megszeretni annak nem fog sikerülni......nem lehet mindig gyerek....Miley már felnőtt és Selenának is ideje lenne felnőnie.....
ja és csak annyit hogy selenának semmi hangja nincs élőben....ajánlom neki a playback-et....mert hogy csak a stúdioban a gepek teszik neki jónak a hangját az nem ugyanaz......
erről ennyit.....
amúgy meg azt a cikket olvasom el amit akarok és oda rok komit ahova akarom...ha nem tetszik akkor ne vedd figyelembe....
és lécci vedd észre hogy szelena egy büdös kis ribanc....
szerintem meg mindenki magából indul kiii
2011. október 24. 20:14
sztem nagyon szemét az az ember aki fenyegeti Lenát!!!!
Most ha nem is szereti akkor is....nem kell zaklatni!!!
még egy csomó olyan ember él a világon aki nem szereti sőt utálja Selt, de bennük csk van annyi emberiség, hogy nem fenyegetik meg halálosan!!!!!!!!!!
Most ha nem is szereti akkor is....nem kell zaklatni!!!
még egy csomó olyan ember él a világon aki nem szereti sőt utálja Selt, de bennük csk van annyi emberiség, hogy nem fenyegetik meg halálosan!!!!!!!!!!
2011. október 24. 20:47
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1232 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline |
én is ezt tenném olyanokat írnék neki és a pofájába vágnám,hogy ne te csak egy sztár vagy a sok közül ha olyan nagy sztár miért nem kap oskárt,goldent,grammy.....mert nem jóóó énekes semmihez sem ért!!!!csep-----------
2011. október 24. 22:09
HeySiennaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.02. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 150471 offline |
"de aki most akarja megszeretni annak nem fog sikerülni"
ez pedig egy baromság, én nemrég szerettem meg Miley-t... a zenéjét eddig is imádtam, de már magát az embert is nagyon szeretem.
ez pedig egy baromság, én nemrég szerettem meg Miley-t... a zenéjét eddig is imádtam, de már magát az embert is nagyon szeretem.
2011. október 25. 17:40
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline |
Hát remélem ez nem olyan komoly mint amilyennek tűnik:/Majd Justin vigyáz rá
2011. október 25. 18:23
Hátöh..szerintem nem lehet annyira komoly,de csak cimét olvastam el,nem vagyok hajlnadó a tini sztárok botrányait hasonlitgatni hogy kinek magasabb a botrány foka...de persze mit számit az hogy én mit teszek...
2011. október 27. 16:59
de egy bunkóó!!!!! h tehet már ilyent ? ? azért, h nem szereti még nem kellene halálosan megfenyegetni!!!!!!!
2011. október 28. 16:00
Úristen! Azért én nem igazán örülnék neki, hogyha ilyesmivel fenyegetne egy olyan illető, aki ennyire elmeroggyant. Én sem vagyok kifejezetten "Selena-fan" de attól még nem fenyegetném meg ilyesmivel. Istent meg pláne nem kéne belekeverni. xD De a gyógyósok márcsak ilyenek...
2011. október 28. 16:01
Ó, és Demi Lovatónak igenis fantasztikus hangja van. Aki azt állítja, hogy nem annak ajánlom, hogy egyszer nézzen végig egy videót, amiben Demi élőben énekel. Minjárt más lesz a véleménye
2011. október 28. 18:26
Pixie Hollowayúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.28. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 162804 offline |
Ez durva.No meg félelmetes.Óvakodj,Selena!
2011. október 28. 19:34
Szegény Selena! Szégyelje az ilyen ember magát!!!!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.