Selena Gomezt halálosan megfenyegették
2011. október 19. 15:21
Úgyse lesz semmi baja, sok sztár kapott már "halálos fenyegetéseket" és még a hajszáluk se görbült meg.
2011. október 19. 15:25
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline |
Fulladjon meg pizza evésbe aki meg fenyegette
2011. október 19. 15:40
Demi rajongóúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.04.12. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 149144 offline |
Ez nagyon durva!!!!!! Szegény Selena. Most nem lennék a helyében
2011. október 19. 16:11
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline |
Háhá xD megérdemelte(bocsi:D)
2011. október 19. 17:44
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline |
Elmegyógyintézetbe kell zárni az ilyen embert, hiszen "mentálisan nem beszámítható".!!
2011. október 20. 14:41
ashley4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 158871 offline |
erre valók a testőrök. vagyis hát én úgytudom. de reméljük csak kicsit részeg volt a csávó.
2011. október 20. 17:24
hála a jóóó égnek hogy megfenyegették
remélem ki is nyírják
jajjj de útálom ezt a csajt
mosz legalább egy kicsit visszavesz
hülye kis kurva
remélem ki is nyírják
jajjj de útálom ezt a csajt
mosz legalább egy kicsit visszavesz
hülye kis kurva
2011. október 20. 17:50
Sellykeh.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 140 Csatolások: 43 Azonosító: 151523 offline |
MileyForever92: Én meg annak örülök, hogy a te kis kedvenced cigizik és rossz példát mutat a drága kis rajongóinak. Ha nem kell olvasni vili? Én igen is féltem Selenát. És nem Selly a kurva hanem Miley. Remélem visszafogod magad mert ez már szégyen. Pff..egy cigiző mesztelen fotókat gyártó kis picsát szeretsz? SZÁNALMAS!
És igen és féltem Sel-t mert szeretem és nagyon megijedtem ezen a híren. Már a távoltartáti végzést is aláírta!
És igen és féltem Sel-t mert szeretem és nagyon megijedtem ezen a híren. Már a távoltartáti végzést is aláírta!
2011. október 20. 18:54
DemiLovatoohúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.08. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 161791 offline |
Sellykeh.: Te is visszafoghatnád magad, most nem mindedj h MileyForever92 kit szeret?!! Én se imádom Sel-t.. Amúgy meg sztem is Sel néha túlzásokba esik azzal ku*va sok rajongója van... Kis picsa feje van,csak rá kell nézni...:/ Hallottad már élőben énekelni??? MErt én egy vidin hallottam élőben énekelni és SZÁNALMAS egy hangja van... ha nem hiszed,nézd meg aztán komment --->http://www.youtube.com/watch?v=E2e7VbaeQKI
dfreak:igazad van <3
dfreak:igazad van <3
2011. október 20. 20:10
Hencsó.h |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.25. Hozzászólás: 547 Csatolások: 34 Azonosító: 131907 offline |
MileyForevre92: egyetértek Sellykeh-vel. és te egyáltalán hogy képzeled azt h bárkinek is a halálát kívánod. Nem hogy egy olyan emberét akit nem is ismersz.ha annyira utálod h a halálát kívánod akkor mit keresel itt?? eygszerűen nem kellene tudomást venned Selenáról. ennyi az egész.
Am meg én sajnálom Selt, mert az más ha a belieberek ilyne fenyegető leveleket küldenek neki. azt ők s egondolják komolyan csak féltékenyek rá. de ha egy elmebeteg mondja azt h megöliii akkor az már ilyesztő.. ://
Am meg én sajnálom Selt, mert az más ha a belieberek ilyne fenyegető leveleket küldenek neki. azt ők s egondolják komolyan csak féltékenyek rá. de ha egy elmebeteg mondja azt h megöliii akkor az már ilyesztő.. ://
2011. október 20. 20:20
dodoka5visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 422 Csatolások: 0 Azonosító: 133060 offline |
háát nagyon remélem h ennek egy hamar vége lesz ugy h Selenának semmi baja .. :DDD de őt nem igazán lehet bántani mivel vagy öt testőr körül veszi és még most h így megfenyegették mégtöbb imádlak Sell..) ♥♥♥♥
2011. október 21. 15:11
ajanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.19. Hozzászólás: 62 Csatolások: 1 Azonosító: 162316 offline |
Érdekes, hogy a fórum szabályzatában benne van, hogy tilos a fikázás, ennek ellenére néhányan itt ebben élik ki magukat.
Nem kell senkit szeretni, de ha nem tetszik amit csinál, vagy a külseje, azt kultúrált formában is meg lehet jegyezni.
Persze vannak, akiknek nem jut el a tudatáig, hogy ez EGY RAJONGÓI, és nem egy FIKÁZÓ oldal!
Igazából nem értem az admin.-t miért hagyja benn ezeket a hozzászólásokat. Más helyeken kizárják az ilyeneket!
Nem kell senkit szeretni, de ha nem tetszik amit csinál, vagy a külseje, azt kultúrált formában is meg lehet jegyezni.
Persze vannak, akiknek nem jut el a tudatáig, hogy ez EGY RAJONGÓI, és nem egy FIKÁZÓ oldal!
Igazából nem értem az admin.-t miért hagyja benn ezeket a hozzászólásokat. Más helyeken kizárják az ilyeneket!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.