Megjelent a Coldplay új videoklipje
2012. február 03. 20:16
LovePeaceForever1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.09. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 166931 offline |
Kedvenc számom,első pillanattol fogva nagyon tetszett
2012. május 10. 14:34
BeccaLovesNeilúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 164374 offline |
Hát igen, a Paradise. Ez az a zene, ami Coldplayer-ré tett! 4 év után ismét megszerettem őket. Nagyon imádom a klipjében az elefántot, csak Chris (aki beöltözött elefántnak) kicsit hülye, amikor ugrál a táblával. De ez tőle teljesen normális. ♥
A zene valami fantasztikus lett, a szövege nagyon megfogott, mert mint az összes számuknak, van mondanivalója!
Akármeddig húzom az időt, úgyis ide fogok kilyukadni: Chris, Jonny, Guy és Will, nagyot alkottatok! A Coldplayer-ek büszkék lehetnek rátok! (Ismét )
A zene valami fantasztikus lett, a szövege nagyon megfogott, mert mint az összes számuknak, van mondanivalója!
Akármeddig húzom az időt, úgyis ide fogok kilyukadni: Chris, Jonny, Guy és Will, nagyot alkottatok! A Coldplayer-ek büszkék lehetnek rátok! (Ismét )
2012. május 10. 14:35
BeccaLovesNeilúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 164374 offline |
A cikk is nagyon jó, de a Coldplay-t nagy betűvel tessék írni!!! Kérlek!
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.