Az elektromos hulladék 80 százaléka újrahasznosítható. Szerencsére egyre többen vannak, akik felismerték: nem kerül túl sok energiába, hogy a háztartásban felgyülemlett szemetet szelektálva gyűjtsék.
A teljes cikkhez kattints ide!
E-hulladék visszagyűjtés – egy lépés a környezet felé
2011. október 20. 13:41
Ez jó, nálunk is van ilyen a Kossuth tér mellett, ráadásul kaptunk világítós tollat is. Érdekes előadást tartottak a környezetvédelemről, ez egyszer tetszett is.
2011. október 20. 14:10
GaGafreaks monstervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.03. Hozzászólás: 258 Csatolások: 0 Azonosító: 161568 offline |
Hajrá környezet védelem!!!
2011. október 20. 21:56
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Ez szép és jó, csak senki nem törődik evvel valójában. A Spektrum tévén volt egy műsor erről. A lakosok esetleg összegyűjtik szelektíven, de végül afrikában kötnek ki az elektromos cuccok ahol gyerekek égetik le a rézkábelekről a mérgező műanyagokat, hogy annyi pénzt kapjanak érte, hogy ivóvizet tudjanak venni rajta. Több tucatnyi hajó több tucatnyi konténerrel több tucatnyi országból hordja oda a szart, hogy kiborítsák a homokra náluk. Ez lenne a szelektív gyűjtés és az újrahasznosítás?
2011. október 20. 22:01
Idézet (Courtneyy @ 2011.10.20. 13:41)
Ez jó, nálunk is van ilyen a Kossuth tér mellett, ráadásul kaptunk világítós tollat is. Érdekes előadást tartottak a környezetvédelemről, ez egyszer tetszett is.
Nálunk majd Vöröskeresztes programban lesz környezetvédelmi előadás ha jól tudom, meg egy csomó más is lesz, amit kb vagy 5x végighallgattam már. A JAG egyetlen előnye ilyen szempontból, hogy ha nem mész el akkor leszarják, mint ahogyan sok minden mást is.
2011. október 21. 19:10
vampiregirl18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 183 Csatolások: 0 Azonosító: 158067 offline |
Jaj de jó, végre 1 olyan téma, amit minden egyes héten min. 2órában hallgatok órákon, h milyen fontos meg,h mit kellene tenni a természet és a környezetvédelmem érdekében. Csak ebben az a legnagyobb baj, h pénz szűkében hiába vannak erre jogszabályozások meg programok odáig még sokan elmennek, h szelektíven gyűjtsék a szemetet, de már odáig nem, h újrahasznosítsák.
Am meg látom,h ezen az oldalon is mennyire nagy az érdeklődés ezzel a témával kapcsolatban (egyetemi órákon is kb ennyien vagyunk benn, mint ahányan ide kommentáltak). Úgyhogy sztem érdemes lenne felébredni és nem a saját kis szemétkupacunkon ücsörögni mint aki k...ra leszarja, h mi lesz a jövőben.
Am meg látom,h ezen az oldalon is mennyire nagy az érdeklődés ezzel a témával kapcsolatban (egyetemi órákon is kb ennyien vagyunk benn, mint ahányan ide kommentáltak). Úgyhogy sztem érdemes lenne felébredni és nem a saját kis szemétkupacunkon ücsörögni mint aki k...ra leszarja, h mi lesz a jövőben.
2011. október 22. 08:13
Helyes.A környezet védelem nagyon fontos
Csak nem tudom hogy ki foglalkozik vele igazán
Csak nem tudom hogy ki foglalkozik vele igazán
2011. november 01. 08:36
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
számomra is fontos a környezet védelem, hogy védjük a bolygónkat a sok káros anyagtól, de hát ugye ezt szinte csak mi /gyerekek/ meg a tudós gondoljuk fontosnak,
mivel ha a "nagy emberek" is annak tartanák, akkor pl.:több újra hasznosíthatós kuka lenne,a szél energiát felhasználhatnánk,a napot a napkollektorral stb. de ez mind nincs meg,,,
mivel ha a "nagy emberek" is annak tartanák, akkor pl.:több újra hasznosíthatós kuka lenne,a szél energiát felhasználhatnánk,a napot a napkollektorral stb. de ez mind nincs meg,,,
2011. november 01. 14:00
a környezet védelem nagyon fontos, de ki foglalkozik vele igazán, mert ha kinézek az ablakomon rengeteg szemetet látok
(azért megpróbálok én is valamit tenni)
(azért megpróbálok én is valamit tenni)
2011. november 03. 19:51
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2097 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline |
Idézet (_ToTo_ @ 2011.10.20. 21:56)
Ez szép és jó, csak senki nem törődik evvel valójában. A Spektrum tévén volt egy műsor erről. A lakosok esetleg összegyűjtik szelektíven, de végül afrikában kötnek ki az elektromos cuccok ahol gyerekek égetik le a rézkábelekről a mérgező műanyagokat, hogy annyi pénzt kapjanak érte, hogy ivóvizet tudjanak venni rajta. Több tucatnyi hajó több tucatnyi konténerrel több tucatnyi országból hordja oda a szart, hogy kiborítsák a homokra náluk. Ez lenne a szelektív gyűjtés és az újrahasznosítás?
Igen ezt a műsort Én is láttam, elég elgondolkodtató. Plusz amellett, hogy semmit nem keresnek, iszonyatosan veszélyes, hisz ők nem maszkokban, védőruhákban dolgoznak. Ráadásul erre még alapítványok sincsenek. Ilyenkor hol maradnak a segítőkész emberek?
2011. november 05. 02:06
SuperRussovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 159230 offline |
unhappy@ erről beszélek semmi baj a kőrnyezetel csak a pénzéhes marhák oda dobják ki mert idézem ezt mondja az egyik emberűk nem érdekel mi lesz az afrikai alja népel ők nem érdemlik meg még azt se hogy rabszolgaként dolgozanak a felsőbrendűeknek (a bankosok ) és az uj világrendet se érdemlik meg azért akarnak 80% nép irto holokausztot ám ezt nem ugy hogy oda mennek és leőlnek hanem mesterséges viharokal és földrengésekel nameg cunamikal az élen Haarp berendezés erre lett kitalálva ám tesla tervei alapján van ősszerakva szal biztos mondom hogy megy csak nem merik sokat használni ám aki akar tőbbet tudni nézen utána az uj világ rendnek és rájőn bár előre elmondom ne higyetek el mindent mert nem tiszta igazság de aki már tudja egyesztetni a saját gondolataival az már helyén van egyenlőre szerintem az emberiséget kéne megmenti a kipusztulástol ugyanis az ő felfogásuk az hogy ha megőlsz egy embert akkor gyilkos vagy ha megőlsz tőbb millio embert akkor hodito ha megőlőd az ősszes embert akkor Isten és ők valami ilyesmire pályáznak ami hűlyeség mert Istenek nem lehetnek max halhatatlanok olyan értelemben hogy meghoszabitják életűket pár száz évekel de attol fűggetlenűl rákos sejt meg betegség virus vagy valami szerv elégtelenség elviheti szal azért csinálnak sok utodot csak mindent megtehető barmok akiknek a kezűkbe van a cia meg az fbi meg a demokrata nato és a demokrácia is valószinű ez a bagás Végzet Michael Jacksonal is mert Jackson nem sokkal a halála előtt egy kis tanácskozáson beszélt az uj világrendről meg hogy a sztárok miért kellenek hollywood meg hogy a hollywoodnek mi is az igazi lényege persze ezt a rafkosak le halgaták aztán lefizeték a gyogyszerészét aki megőlte a gyogyszerel aztán a cia meg az fbi persze ők halgatnak pedig van bizonyitékuk ez van a világ Romloba van a Harmadik birodalom a Soviet union a nácizmusal a kommunizmusal ezek egybe a demokrácia azok csak előjele voltak sajnos ez van És afrikát egy szemét telepnek tartanak ők ezen rőhőgnek ha milliok halnak meg afrikába csak azért segitenek néha hogy ne legyen feltűnő
2012. március 27. 21:36
az a hülyeség, hogy sok ember azért nem kezdi el, mert hogy úgyis minek, mert a többiek se csinálják. nem szabad így hozzáállni.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.