A Showtime új sorozata.
Szereplők: Claire Danes, Damian Lewis, Morena Baccarin, Mandy Patinkin, David Harewood
Történet: egy afganisztáni küldetés során egy elzárt szobában egy amerikai foglyot találnak. Kiderül, hogy Nicholas Brody őrmesterről van szó, aki 8 évvel korábban tűnt el egy bevetés során és mindenki halottnak hitte. Most viszont az egész nemzet egy hőst lát benne, aki éveken át ki volt téve a terroristák kínzásának. Egyedül egy fiatal CIA-elemző gyanítja, hogy valami nincsen rendben, ennek az oka pedig az, hogy korábban kapott egy olyan fülest egy informátortól, hogy egy amerikai hadifogoly átállt a terroristák oldalára. Vajon Brody őrmester lenne az, akit most egy támadás előkészítésével küldtek vissza hazájába? (sorozatjunkie.hu)
Sajnos a rendszerhiba miatt most képekkel nem tudok szolgálni, de van egy:
Trailer:
Homeland / Homeland: A belső ellenség (2011-)
2011. október 22. 19:12
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5974 Csatolások: 135801 Azonosító: 67913 offline |
2011. október 22. 19:33
DaveChrisvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.11. Hozzászólás: 246 Csatolások: 202 Azonosító: 136208 offline |
Hű köszönet a topikért , épp most daráltam le az első három részt, ígéretesnek tűnik!
1 felhasználónak tetszik:
Boscorelli
2011. október 22. 21:56
BoscorelliLost but Won |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.08.01. Hozzászólás: 5974 Csatolások: 135801 Azonosító: 67913 offline |
Idézet (DaveChris @ 2011.10.22. 19:33)
Hű köszönet a topikért , épp most daráltam le az első három részt, ígéretesnek tűnik!
Nagyon szívesen
Jövőben elképzelhető, hogy minden részről lesznek majd képek, bár abban én nem fogok tudni jeleskedni, de egyenlőre nagyon tetszik ez a sorozat, kellően érdekes. Kíváncsian várom a folytatást, mert ahogy te is írtad, valóban ígéretes. A színészek pedig kiválóak szerintem.
DaveChris
2011. október 22. 22:09
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.11. Hozzászólás: 246 Csatolások: 202 Azonosító: 136208 offline |
Idézet (Boscorelli @ 2011.10.22. 21:56)
Nagyon szívesen
Jövőben elképzelhető, hogy minden részről lesznek majd képek, bár abban én nem fogok tudni jeleskedni, de egyenlőre nagyon tetszik ez a sorozat, kellően érdekes. Kíváncsian várom a folytatást, mert ahogy te is írtad, valóban ígéretes. A színészek pedig kiválóak szerintem.
Okés hát ha találok képet és épp működik képfeltöltés akkor én is dobok fel!
Igen én is várom folytatást kíváncsi vagyok én is folytatásra hogy bonyolódnak a szálak!
Boscorelli
2011. október 24. 00:09
BoscorelliLost but Won |
Idézet (DaveChris @ 2011.10.22. 22:09)
kíváncsi vagyok én is folytatásra hogy bonyolódnak a szálak!
Igen én is.
Mára is jutott egy részem, úgyhogy már én is kipipáltam mindhármat, és egyre jobban érdekel a sztori.
Az előző rész alapján, szinte biztos voltam benne, hogy meg fogják ölni az informátor csajszit, de azt hittem, azért később fog ez megtörténni. Brody őrmester pedig minden egyes részben egyre magabiztosabb, mintha, lenne egy terve, és mindent a szerint csinál. Azért, az meglepett, amikor a felesége akarta, Ő meg...
És, ahogy észrevettem elejtettek nekünk pár részletet a visszaemlékezéseiben, abból, hogyan is maradt Brody életben. Kíváncsi leszek, mik fognak még kiderülni, illetve, mikor tudja meg, hogy a legjobb haverja az asszonykájára pályázik. Szóval van pár nyitott kérdés, jó lesz ez a sorozat
Az eddigiek alapján egy igen erős 9 pont tőlem.
Várom a következő részeket, és remélem több évadot is meg fog élni.
Funny, köszönöm a képeket
És, ha a jövőben is tudod majd szállítani nekünk, akkor azokat is, előre is, de majd akkor is.
2011. október 24. 21:05
Idézet (Boscorelli @ 2011.10.24. 00:09)
Igen én is.
Mára is jutott egy részem, úgyhogy már én is kipipáltam mindhármat, és egyre jobban érdekel a sztori.
Az előző rész alapján, szinte biztos voltam benne, hogy meg fogják ölni az informátor csajszit, de azt hittem, azért később fog ez megtörténni. Brody őrmester pedig minden egyes részben egyre magabiztosabb, mintha, lenne egy terve, és mindent a szerint csinál. Azért, az meglepett, amikor a felesége akarta, Ő meg...
És, ahogy észrevettem elejtettek nekünk pár részletet a visszaemlékezéseiben, abból, hogyan is maradt Brody életben. Kíváncsi leszek, mik fognak még kiderülni, illetve, mikor tudja meg, hogy a legjobb haverja az asszonykájára pályázik. Szóval van pár nyitott kérdés, jó lesz ez a sorozat
És, ha a jövőben is tudod majd szállítani nekünk, akkor azokat is, előre is, de majd akkor is.
Köszönöm én is képeket funny18
Ami a sorozatot illeti:
Igen sejthető volt hogy lány megölik bár én is sajnálom hogy ilyen hamar történt és remélem elkapják azt sunyi asszisztenst... Igen Brody visszaemlékezései érdekesek bár ellentmondásosak kíváncsiak mit hoznak ki belőle ami kis hálószobai jelentet illeti háborús stressz? vagy valami hasonló esetleg sejti hogy asszony nem volt hűséges hozzá és ezért tette amit tett.
Igen én is remélem hogy több évadot meg fog érni sorozat eddig tényleg nagyon jó és remélem tudják hozni szintet a további 7-8 részben is (nem tudom pontosan hány részes lesz de Showtime-os sorozatok általában 10-12 részesek)
Boscorelli
2011. október 25. 00:18
BoscorelliLost but Won |
Egy poster, vagyis, talán inkább háttérkép
2 felhasználónak tetszik:
DaveChris,
kriszti145
2011. november 02. 22:47
BoscorelliLost but Won |
Idézet (DaveChris @ 2011.10.24. 21:05)
Igen én is remélem hogy több évadot meg fog érni sorozat eddig tényleg nagyon jó és remélem tudják hozni szintet a további 7-8 részben is (nem tudom pontosan hány részes lesz de Showtime-os sorozatok általában 10-12 részesek)
Nekem 5 rész után is tetszik, ma néztem meg az ötödiket, és nem semmi. Carrie alaposan kikészült, bár szerintem pusztán azért, mert érzi, hogy igaza van, csak éppen mindenki nagy ívben tesz a fejére. Mondjuk, ami jó kérdés, hogy most mi következik majd? Mert elég alaposan beszólt Saulnak. Azt azért kicsit abszurdnak (legalábbis egyenlőre) érzem, hogy Brody adta volt a pengét a korábbi őrének. Azért sajnáltam, hogy meghalt, kíváncsi lettem volna, ha beszél, az mennyivel befolyásolja a helyzetet, főképp Brody helyzetét, mert a korábbi kihallgatásain hazudott, találkozott Abu Nazirral.
Ugyanakkor, néha, mintha Brody érezné, hogy nem volt minden rendben az elmúlt 8 évben otthon. Mármint, ahhoz képest, hogy Mike a legjobb barátja, eléggé flegmán, fél mondatokban válaszol neki, sokszor célzást is lehetett benne érezni. Arra leszek kíváncsi, mi lesz, ha megtudja, mert, biztosan meg fogja, én szerintem.
És köszi a HQ promot funny
2011. november 03. 18:30
BoscorelliLost but Won |
+1 widescreen háttérkép (sorry, hogy csak ilyeneket találok, de folyamatosan vadászom a HQ epizódképeket is, egyenlőre kevés sikerrel sajnos. )
2011. november 05. 20:35
BoscorelliLost but Won |
Jó hír a sorozat háza tájáról.
Leforgatják a teljes első évadot, sőt, már a második évad is biztos. Mindkettő 12 részes lesz. Az első évad fináléja december 18-án lesz, a második premierje egyenlőre még kérdéses, de annyit biztosan lehet tudni, hogy 2012 tavaszára tehető.
Ami még jó hír, hogy folyamatosan növekszik a sorozat nézettsége, már 1.3M-nál jár. A következő rész pedig holnap kerül adásba, szerintem a szokásos pár nap és nézhetjük is felirattal.
Leforgatják a teljes első évadot, sőt, már a második évad is biztos. Mindkettő 12 részes lesz. Az első évad fináléja december 18-án lesz, a második premierje egyenlőre még kérdéses, de annyit biztosan lehet tudni, hogy 2012 tavaszára tehető.
Ami még jó hír, hogy folyamatosan növekszik a sorozat nézettsége, már 1.3M-nál jár. A következő rész pedig holnap kerül adásba, szerintem a szokásos pár nap és nézhetjük is felirattal.
2011. november 05. 20:59
Na ez igazán jó hír köszi örülök neki!
Boscorelli
2011. november 10. 16:59
BoscorelliLost but Won |
Kiváló rész volt!
2011. november 10. 19:15
BoscorelliLost but Won |
És ahogy nézem a következő rész promo-ját, még inkább bonyolódnak a szálak.
Gondoltam belinkelem, bár, egy kicsit, spoiler veszélyes.
Gondoltam belinkelem, bár, egy kicsit, spoiler veszélyes.
kriszti145
2011. december 25. 19:31
BoscorelliLost but Won |
Befejeztem én is az első évadot. Nagyon jó volt.
Az utolsó rész különösen tetszett, jobb volt így, hogy nem robbantott Brody. Akkor meghalt volna Ő is, így pedig még lehet kavarni a szálakat, amit meg is tettek így ezzel, hogy kvázi egy tégla lett belőle. Damian Lewis játéka kifejezetten tetszik, remekül játssza az amerikai hőst és beépített embert egyszerre, nagy színész Kíváncsian várom milyen meglepetéseket tartogat a második évad.
Az utolsó rész különösen tetszett, jobb volt így, hogy nem robbantott Brody. Akkor meghalt volna Ő is, így pedig még lehet kavarni a szálakat, amit meg is tettek így ezzel, hogy kvázi egy tégla lett belőle. Damian Lewis játéka kifejezetten tetszik, remekül játssza az amerikai hőst és beépített embert egyszerre, nagy színész Kíváncsian várom milyen meglepetéseket tartogat a második évad.
otyg
2012. január 14. 11:15
igazából nem szeretem az ilyen "arabos" "terroristás"filmeket mivel erről az egészről van egy kialakult véleményem.
de viszont mint film és sorozat a Homeland egy kiváló thriller.
egyébként a Brody őrmester lányát alakító Morgan Saylor nagyon nagyot játszik benne.
nagyon meggyőző volt a lázadó kamasz lányként főleg az utolsó epizódban az a cirkusz a ház előtt meg az aggódása és gyanakvása az apjára! le a kalappal előtte. komolyan az évadzáró epizódban nem nagyon kaptam levegőt.
de egyértelműen a sorozat mozgató rugója az Claire Danes hháááá amit az utolsó néhány epizódban nyújtott te atyaég minimum egy Oscar-t érne!
én egyébként lezártam volna a sorozatot de bízok benne hogy marad a színvonal továbbra is ha folytatják!
de viszont mint film és sorozat a Homeland egy kiváló thriller.
egyébként a Brody őrmester lányát alakító Morgan Saylor nagyon nagyot játszik benne.
nagyon meggyőző volt a lázadó kamasz lányként főleg az utolsó epizódban az a cirkusz a ház előtt meg az aggódása és gyanakvása az apjára! le a kalappal előtte. komolyan az évadzáró epizódban nem nagyon kaptam levegőt.
de egyértelműen a sorozat mozgató rugója az Claire Danes hháááá amit az utolsó néhány epizódban nyújtott te atyaég minimum egy Oscar-t érne!
én egyébként lezártam volna a sorozatot de bízok benne hogy marad a színvonal továbbra is ha folytatják!
Boscorelli
2012. január 18. 11:20
Julietta_visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.20. Hozzászólás: 312 Csatolások: 4596 Azonosító: 52902 offline |
Claire Danes, Damian Lewis
Boscorelli
2012. január 19. 00:24
BoscorelliLost but Won |
Idézet (Julietta_ @ 2012.01.18. 11:20)
Claire Danes, Damian Lewis
Köszönet a remek képekért. Főleg az utolsó, az a kedvencem.
2012. február 08. 15:17
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
Season 1 Episode stills HQ
2 felhasználónak tetszik:
saii,
Boscorelli
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.