Na szia mindenkinek!
Beszéltem joe_r-el, hogy megy ez a téma lezárás, és mivel elértük a 100. oldalt, lezárta, szóval itt az új téma!
---
Az előző topik megtalálható itt!
Avenged Sevenfold II.
2011. október 29. 13:53
2011. október 29. 14:06
Srácok!
Találtam egy olyan sorozatot a srácokról a képeim közt, amiben NAGY képek vannak!
Azokból ma sztem csinálok hátteret, hacsak Angel nem fog ki rajtam XD XD
Ha készen lesznek, szólok mindenképp
Találtam egy olyan sorozatot a srácokról a képeim közt, amiben NAGY képek vannak!
Azokból ma sztem csinálok hátteret, hacsak Angel nem fog ki rajtam XD XD
Ha készen lesznek, szólok mindenképp
2011. október 29. 14:17
a7xforeverThe Lochtenator♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 2619 Csatolások: 128 Azonosító: 156371 offline |
Már is új topik, gyorsan beteltünk
A következőt Én szeretném nyitni
2011. október 29. 14:26
Akkor majd ha elértük a 100. oldalt, írj joe_rnek, biztos, h lezárja, ha szépen megkéred rá
Idézet (a7xforever @ 2011.10.29. 14:17)
Már is új topik, gyorsan beteltünk
2011. október 29. 14:51
Na Angelt kivégeztem - a képeket a profilképeim közt nézhetitek meg, az utolsó három új -, most jöhetnek a fiúk *-*
2 felhasználónak tetszik:
Johinna,
num1Kolosszus
2011. október 29. 15:34
2011. október 29. 16:43
Üdv
Wááá, Arin van az anidon!
Jó is, h eszembe jutott: mikor megnyitottam a topicot, filóztam azon, h melyik srácot írjam, végül Rev mellett döntöttem.
De döntsetek Ti: Kicseréltessem Revet Arinnal, vagy maradjon Rev a Kapcsolódó sztárok között?
Végülis Revnek akár lehetne nyitni egy megemlékezős topicot is
Jó is, h eszembe jutott: mikor megnyitottam a topicot, filóztam azon, h melyik srácot írjam, végül Rev mellett döntöttem.
De döntsetek Ti: Kicseréltessem Revet Arinnal, vagy maradjon Rev a Kapcsolódó sztárok között?
Idézet (Johinna @ 2011.10.29. 16:36)
Óóó új topik, na ebben megpróbálok aktívkodni, ha már az előzőben csak megfigyelőként voltam jelen.
2011. október 29. 17:02
Idézet (Thora_90 @ 2011.10.29. 16:43)
Üdv
szerintem maradjon Rev :// nincs semmi bajom Arinnal, de még is ://
2011. október 29. 17:05
Idézet (Johinna @ 2011.10.29. 16:36)
Óóó új topik, na ebben megpróbálok aktívkodni, ha már az előzőben csak megfigyelőként voltam jelen.
Azt hiszem nekem is így kell tennem. Most már megvan a teljes diszkográfiájuk egy kivételével, tehát azt kell végighallgatnom ebben a szünetben. Már bele is kezdtem, van pár dal, ami a telefonom számlistáján is rajta van és most tervezek egy válogatás CD-t készíteni, amire a legfinomabb dalokat ráteszem. Azért a legfinomabbakat, mert anyámék ki is vágnának a kocsiból, ha valami durvulóst teszek rá.
2011. október 29. 17:33
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline |
Idézet (Thora_90 @ 2011.10.29. 16:43)
Üdv
Igen, Arin...a hatalmába kerített a drága
Egyébként nem hinném, hogy ki kellene cserélni Jimmy-t Arin-ra, mert hát mégis...és attól mert nincs a témához csatolva, attól még nem szűnik meg létezni és beszélni lehet róla ugyanúgy, mint eddig
2011. október 29. 21:14
Itt még nincsenek képek!
Hoztam pár kisebb méretűt nektek!
2011. október 30. 00:13
Idézet (Thora_90 @ 2011.10.29. 21:14)
Itt még nincsenek képek!
köösziköööszi D
2011. október 30. 08:53
leskukrisztina#syn |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 882 Csatolások: 451 Azonosító: 150104 offline |
(Thora_90)
Köszii nagyon jóók
Idézet
Új, nagyobb hátterek feltöltve!
Köszii nagyon jóók
2011. október 30. 08:56
Nincs mit!
Azon gondolkoztam, hozom nektek azokat is, amiket úgy vágtam, és ezeknek voltak az alapjai.
Azon gondolkoztam, hozom nektek azokat is, amiket úgy vágtam, és ezeknek voltak az alapjai.
Idézet (leskukrisztina @ 2011.10.30. 08:53)
(Thora_90)
Köszii nagyon jóók
Köszii nagyon jóók
2011. október 30. 09:44
Idézet (Thora_90 @ 2011.10.30. 08:56)
Nincs mit!
HOZD!! D
2011. október 30. 09:56
leskukrisztina#syn |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 882 Csatolások: 451 Azonosító: 150104 offline |
(Thora_90)
Annak nagyon örülnék
Idézet
Nincs mit!
Annak nagyon örülnék
2011. október 30. 10:15
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.