Na édeseim.
Ma akartam hozni nektek egy kisméretű sorozatot. Azt hittem, még nincs fent, de tévedtem
Viszont hoztam pár képet két fellépésről, még 2 évvel ezelőtről!
Az egyik egy Las Vegasi, a másik egy Indianapolisi fellépésen készült!
Nagy képek! Remélem, tetszenek majd! ^^
Avenged Sevenfold II.
2011. november 04. 12:07
2011. november 04. 12:17
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline |
Idézet (Thora_90 @ 2011.11.04. 12:07)
Na édeseim.
Ma akartam hozni nektek egy kisméretű sorozatot. Azt hittem, még nincs fent, de tévedtem
Persze, hogy tetszenek. Köszi
2011. november 04. 19:03
Én pedig ma Esztivel beszereztem ezt az állati jó posztert.
Ha nem tudnátok kivenni, elárulom, bal oldalt ott virít a szépséges Schecter Synyster Custom. :3 Természetesen nem csak ezért vettem meg mert az rajta van, de sejthetitek, hogy az volt a legnagyobb motivációm.
Ha nem tudnátok kivenni, elárulom, bal oldalt ott virít a szépséges Schecter Synyster Custom. :3 Természetesen nem csak ezért vettem meg mert az rajta van, de sejthetitek, hogy az volt a legnagyobb motivációm.
2011. november 04. 19:10
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2097 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline |
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.11.04. 19:03)
Én pedig ma Esztivel beszereztem ezt az állati jó posztert.
Hű, ez nem semmi vannak itt nagy nevek. Grat hozzá.
James Hetfield, Dimebag Darrel, Kerry King, Michael Paget stb.. Nincs erről egy jobb minőségű képed?
2011. november 04. 19:20
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.11.04. 19:10)
Hű, ez nem semmi vannak itt nagy nevek. Grat hozzá.
James Hetfield, Dimebag Darrel, Kerry King, Michael Paget stb.. Nincs erről egy jobb minőségű képed?
Van egy másik verziója ennek a poszternek (Guitar Heaven), azon is elég nagy nevek vannak.
Megtaláltam egy nagyobb változatát ennek a képnek, de sajnos rávágtak egy jókora vízjelet, ráadásul a betűket ezen sem lehet igazán kivenni. Mindenesetre ha szeretnéd lecsekkolni, akkor itt van.
2011. november 04. 19:36
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2097 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline |
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.11.04. 19:20)
Van egy másik verziója ennek a poszternek (Guitar Heaven), azon is elég nagy nevek vannak.
Megtaláltam egy nagyobb változatát ennek a képnek, de sajnos rávágtak egy jókora vízjelet, ráadásul a betűket ezen sem lehet igazán kivenni. Mindenesetre ha szeretnéd lecsekkolni, akkor itt van.
Köszi! Mondjuk őszintén szólva, Én igazából inkább a szóló nélküli nu-metalhoz vagyok szokva.
2011. november 05. 11:43
fhúú kicsit lemaradtam nem igazán voltam otthon tegnap DE! megtudtam, hogy nem sokára lesz Dürerben Sevenfold tribute és ha minden igaz akkor arra elmehetek *-* amint többet megtudok mikor lesz pontosan szólók
2011. november 05. 12:04
A mázlista k*csögödet neked!
Drukkolok, h kimehess! Csak aztán el ne felejts képeket csinálni, és feltöltögetni nekünk ^^
Most tanulnom kéne, de úgy döntöttem, inkább képfeltöltögetéssel foglalkozom kicsit Nektek is hozok vmit, ha találok
Gc-fanoknak: csinálgattam háttereket, ma fogom hozni.
Drukkolok, h kimehess! Csak aztán el ne felejts képeket csinálni, és feltöltögetni nekünk ^^
Most tanulnom kéne, de úgy döntöttem, inkább képfeltöltögetéssel foglalkozom kicsit Nektek is hozok vmit, ha találok
Idézet (Eszti181 @ 2011.11.05. 11:43)
fhúú kicsit lemaradtam nem igazán voltam otthon tegnap DE! megtudtam, hogy nem sokára lesz Dürerben Sevenfold tribute és ha minden igaz akkor arra elmehetek *-* amint többet megtudok mikor lesz pontosan szólók
2011. november 05. 12:10
Idézet (Thora_90 @ 2011.11.05. 12:04)
A mázlista k*csögödet neked!
jójó csinálok D
juuuj GC *-* hoozd!
SZERK: de a legjobb részét még nem is mondtam, de azzal nem "terhellek" titeket
2011. november 05. 13:07
Deee terhelj minket
A7x-et is csinálok, mert találtam nagyobb képeket, amik itt már fent vannak
De azt csak holnap kapjátok meg ^^
Idézet (Eszti181 @ 2011.11.05. 12:10)
jójó csinálok D
juuuj GC *-* hoozd!
juuuj GC *-* hoozd!
2011. november 05. 13:43
Hoztam egy vidit, amiben mesélnek róla, hogy Matt mivel-hogyan támogatja a Fuck Cancer Foundationt, valamint feltűnik benne 1 perc körül a God Hates Us is, meg 1:48-nál egy kép Matt-ről egy FC-s pólóban és egy fotó a csekkről amit beküldött az alapítványnak.
2011. november 05. 14:03
Idézet (Thora_90 @ 2011.11.05. 13:07)
Deee terhelj minket
jó mondjuk nem nagy cucc csak nekem egyik haverom ismeri az együttest és olcsóbban betud vinni meg tud szerezni backstage italokat stb. D
2011. november 05. 14:11
Idézet (num1Kolosszus @ 2011.11.05. 13:43)
Hoztam egy vidit, amiben mesélnek róla, hogy Matt mivel-hogyan támogatja a Fuck Cancer Foundationt, valamint feltűnik benne 1 perc körül a God Hates Us is, meg 1:48-nál egy kép Matt-ről egy FC-s pólóban és egy fotó a csekkről amit beküldött az alapítványnak.
D amúgy a buried alive is van benne D
2011. november 05. 15:45
Csak NEKTEK!
A 2006-os Kerrang - amihez a Jink Yard sorozat tartozik - többi részét is megtaláltam
1 kép itt van nagyban
2 itt kicsiben
És egy kis plusz
Koncertképek 2007
A 2006-os Kerrang - amihez a Jink Yard sorozat tartozik - többi részét is megtaláltam
1 kép itt van nagyban
2 itt kicsiben
És egy kis plusz
Koncertképek 2007
2011. november 05. 16:06
2011. november 05. 16:08
a7xforeverThe Lochtenator♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 2619 Csatolások: 128 Azonosító: 156371 offline |
Idézet (Thora_90 @ 2011.11.05. 16:06)
Nagyon köszi Thora mindent nagyon jók
2011. november 05. 16:50
Ez természetes... hiszen A7x
Mázli, h találtam nagyokat
Majd hozok kisebbeket is
Mázli, h találtam nagyokat
Majd hozok kisebbeket is
Idézet (a7xforever @ 2011.11.05. 16:08)
Nagyon köszi Thora mindent nagyon jók
2011. november 05. 17:37
Idézet (Eszti181 @ 2011.10.30. 17:56)
olyan szinten "kiakadtam" ettől a képtől azóta se tértem magamhoz O.o egyszerűen nem találok rá szavakat O.o
Most végre eljutottam odáig, hogy írjak ide.
Alig haltam meg ennél a képnél, a számban lévő összes nyál kicsorgott szerintem.
2011. november 05. 18:25
EMBEREK!! *-* ez nekem naagyon tetszik *-*
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.