Kenau-t de bírtam régen*-*
am akkor most Sandra nem Ryan-nal van együtt ok..
De lehet ők is csak barátok
Szegény Keanu.. :/ így elveszteni egy szerelmet.. :/
Keanu Reeves és Sandra Bullock együtt?
2011. október 30. 22:55
Jézusom....egy vacsora, és már is viszonyuk van....ezeket aki kitalálja....beszarok!:-D
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2011. október 30. 23:00
Sherpa!
Fogalmam sincs, de már egy hétköznapi emberre is rásütik, h párja van, ha nem azonos neművel lóg -.-' Szánalom!
szavy!
Akkor én lemaradtam, mert az utolsó infóm az, h Ryan és Sandra együtt vannak. Ki bírja követni ezeket?
prézi!
Itt egy cikk erről:
http://webbulvar.hu/tart/rcikk/d/0/143171/1
Sorry
Fogalmam sincs, de már egy hétköznapi emberre is rásütik, h párja van, ha nem azonos neművel lóg -.-' Szánalom!
szavy!
Akkor én lemaradtam, mert az utolsó infóm az, h Ryan és Sandra együtt vannak. Ki bírja követni ezeket?
prézi!
Itt egy cikk erről:
http://webbulvar.hu/tart/rcikk/d/0/143171/1
Sorry
2011. október 30. 23:20
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline |
Ha igaz akkor sok boldogságot nekik!
Thora_90 Fogalmam sincs, de már egy hétköznapi emberre is rásütik, h párja van, ha nem azonos neművel lóg -.-' Szánalom!
- na ez az hogy nem lehet tudni mert mindenki mindenkivel kombinál. -.-
Thora_90 Fogalmam sincs, de már egy hétköznapi emberre is rásütik, h párja van, ha nem azonos neművel lóg -.-' Szánalom!
- na ez az hogy nem lehet tudni mert mindenki mindenkivel kombinál. -.-
2011. október 31. 07:28
Tudtommal pedig Jennifer Syme volt a jegyese, aki 2001-Ben elhunyt.
Keanu pedig max. biszex.
90-92 körül egy amerikai milliárdossal David Geffennel( ő nyíltan meleg, most 60-as éveiben jár) fotózták, a Geffen Records tulajdonosáról állították hogy elvette illetve pártolta a karrierjét. Hogy igaz e vagy sem az lényegtelen, valószínűleg egy ilyen vonzó külsejű és akkor még fiatal srác, ha el akar indulni a pályán bevállal ezt-azt.
Keanu pedig max. biszex.
90-92 körül egy amerikai milliárdossal David Geffennel( ő nyíltan meleg, most 60-as éveiben jár) fotózták, a Geffen Records tulajdonosáról állították hogy elvette illetve pártolta a karrierjét. Hogy igaz e vagy sem az lényegtelen, valószínűleg egy ilyen vonzó külsejű és akkor még fiatal srác, ha el akar indulni a pályán bevállal ezt-azt.
csicsi20
2011. október 31. 08:43
A bulvár sajtózásnak van egy szabálya: Ha nincs elég sztori kreálj egyet hogy lehessen nyomtatni.Ez persze olyan sztori legyen ami ne okoz senkinek semmilyen kárt,de felkelti az olvasó érdeklődését, és megveszi a lapot. Az ilyen hírek is szerintem ebbe a kategóriába esnek.
ophely88
2011. október 31. 08:47
Sandra nagyon szép a képen. Keanu és Ő?? Nem hinném, nem illenek össze.
2011. október 31. 08:48
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (Appalache @ 2011.10.31. 07:34)
Jesszus, nem is tudtam, hogy Keanu meg Aaliyah... Amúgy meg az ilyen hollywoodi bennfentes infókat biztosan a magyar Blikk meg a webbulvár vágja a legjobban.
Ez a tipikus bad journalism. A Blikk részéről az, hogy azt sem tudják, mit írnak. Azért Aaliyaht írták oda, mert róla köztudott, hogy 2001-ben halt meg, balesetben, lusták utánajárni hogy ki mikor miben halt meg. Pedig Aaliyah repülőgépbalesetben halt meg és tudtommal semmi köze (szerelem) nem volt Keanu-hoz. Az a baj, hogy sok helyen nem írnak forrást. A B.P. nem tudom milyen forrásnak számít de szerintem ezt a cikket a Daily Fail (igazából Daily Mail, én hívom csak Fail-nek ) oldalról származik, ami köztudottan az egyik legnagyobb celebes és agyament sztorikkal előálló lap, ami létezik. A csomón is kákát keresnek és minden lehetőséget kihasználnak, hogy tudjanak mit írni. Ha Cheryl Cole elmegy a boltba és fel van kötve a haja, hajtűkkel feltűzve, arra is ráközelítenek, kitesznek egy képet, hogy a Tesco-ban vagy az ottani ASDA-ban mennyibe kerül egy csomag hajtű és elkönyvelik 'It's Cheap Cherly' címen és hasonló baromságok. Az eredeti cikkben az égvilágon semmi sincs, két jóbarát elment vacsorázni, ők szenzációhajhász módjára kiírják, hogy 'Speed dating' és onnantól kezdve minden más ország úgy veszi át, mintha igaz lenne a hír. És talán pont azért távoztak külön az étteremből, hogy ne cikkezzenek róluk, nem pedig azért, mert járnanak vagy szerelmesek lennének. A magyar média pedig ennél is rosszabb. Ez a kedvenc mondatom a cikkből:
"A két sztár otthoni „játszós" ruhákban volt, ami arra enged következtetni, hogy már bőven több van közöttük randizgatásnál."
Mert ha két sztár nem estélyiben meg öltönyben megy vacsorázni, akkor biztosan járnak
num1Kolosszus
2011. október 31. 08:51
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Én nem igazán tudom hogy ebből mi igaz
Végig olvastam a többi hozzászólást, és azzal kapcsolatban hogy Keanu meleg, nagyon nem értek egyet! Egy, semmi ilyen jellegű nyilatkozatot nem találtam, pedig utánanéztem.
Kettő, az emberek valószínűleg azért mondják rá hogy meleg mivel sosem látni nők társaságában. De hát ezt ki nem értené meg! Meghalt a menyasszonya, lehet hogy 2001-ben de meghalt és ezt senkinek nem könnyű feldolgozni.
Én örülnék annak is ha Sandra Ryan-nel lenne együtt, de én is afelé hajlok hogy Blake-el van együtt Ha pedig Sandra Keanu-val van együtt annak is nagyon örülnék, mert Keanu remek ember, akárcsak Sandra és megérdemlik mindketten a boldogságot
Végig olvastam a többi hozzászólást, és azzal kapcsolatban hogy Keanu meleg, nagyon nem értek egyet! Egy, semmi ilyen jellegű nyilatkozatot nem találtam, pedig utánanéztem.
Kettő, az emberek valószínűleg azért mondják rá hogy meleg mivel sosem látni nők társaságában. De hát ezt ki nem értené meg! Meghalt a menyasszonya, lehet hogy 2001-ben de meghalt és ezt senkinek nem könnyű feldolgozni.
Én örülnék annak is ha Sandra Ryan-nel lenne együtt, de én is afelé hajlok hogy Blake-el van együtt Ha pedig Sandra Keanu-val van együtt annak is nagyon örülnék, mert Keanu remek ember, akárcsak Sandra és megérdemlik mindketten a boldogságot
csicsi20
2011. október 31. 10:06
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline |
Nem kéne ennyire kombinálni, ha két ember elmegy együtt vacsorázni. De sajnos ez nem csak a sztároknál van így, hanem a való életben is
És Ryan? Nem az volt, hogy Sandra vele van?
Én úgy tudom, hogy Keanu biszex, nem meleg
ui.: Aaliyah? Nem ő volt a jegyese. Norahnak van igaza, én is úgy tudom, hogy Jennifer volt, aki autóbalesetben halt meg.
És Ryan? Nem az volt, hogy Sandra vele van?
Én úgy tudom, hogy Keanu biszex, nem meleg
ui.: Aaliyah? Nem ő volt a jegyese. Norahnak van igaza, én is úgy tudom, hogy Jennifer volt, aki autóbalesetben halt meg.
2011. október 31. 10:06
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline |
Aaliyah-hoz köze nem volt! Milyen cikkez te jó ég... 1999-ben volt egy barátnõje (Jennifer Syme), aki halva hozta világra közös gyermeküket Ava Archer Reeveset.Jennifer 2001-ben meghalt autóbalesetben.
2 felhasználónak tetszik:
ophely88,
num1Kolosszus
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.