VV5: Kinga is átverte a nézőket?
2011. október 31. 22:31
PankaaFruit |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 526 Csatolások: 94 Azonosító: 138629 offline |
jajj-.- ha ilyet csinálna,ezt csak mndta én is ezt mondanám..itt mindenből kihoznak valami "üzenetet"
2011. november 01. 08:46
Na jóó, utálom ezt a csajt!! Így hátba szúrta Veronikát!
2011. november 01. 09:28
Tudtam, hogy nincs ki a lánynak mind a négy kereke. Hát ha meg hazudott akkor mi van? Manapság a "sztárságért" bárki képes lenne hazudni.
2011. november 01. 11:57
t.kyra9819új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 149206 offline |
Ki a francot érdekel? D szerintem a VV5-öt fele annyian sem nézik mint tavaly a VV4-et bár én nekem mindegy hogy vv-4 vagy vv5 felölem vv100 is lehet akk is utálom a kis rib**coknak meg csak gratulálni tudok ahhoz amit produkálnak xdd
2011. november 01. 11:57
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline |
Hülye az összes csak a Gergőt,Fecót,Annamarit,Serit szeretem (bár nekik is nagy eszük van )
2011. november 01. 12:23
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline |
Szerintem tényleg várja még kinn a barátja. De ettől függetlenül szerintem semmi rossz nincs ebben. Kinga csak egy olyan játékot játszik, ami teljesen belefér és megfelel a Való Világnak nevezett játékban.
2011. november 01. 12:38
Ezzel mi olyan nagy probléma,hogy van valakilye?Szerintem senkinek sincsen semmi köze más embernek a magánéletéhez,még akkor sem,hogy ha egy szánalmas műsorban szerepel vagyis a Való Világban.Nem láttam ebből egy részt sem,szerintem jobb is.Nem vagyok tájékozott az e-fajta cikkeknél,hogy ha olvasom.Annyit tudok erről a műsoról,amit itt olvasok cikkeket starity-n róluk.Ne meg igen,szerintem ez nagyon senkit sem érdekel,hogykinek milyen a párkapcsolata,vagy az,hogy ki várja kinnt ha kiesik a játékból.
2011. november 01. 13:03
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
hát..majd kiderül oO
de rem Csabival kedves lesz.. :/
am nem viselkedett eddig úgy,mint akinek lenne vkije,de ha ez cselszövés,akkor miért osztotta meg mégis?!És miért pont a Verával akivel nincs is annyira jóba?!
de rem Csabival kedves lesz.. :/
am nem viselkedett eddig úgy,mint akinek lenne vkije,de ha ez cselszövés,akkor miért osztotta meg mégis?!És miért pont a Verával akivel nincs is annyira jóba?!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.