Starity

Selena Gomez a Gleeben fog dalolni?

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. november 03. 02:01 #121
mileyviki
mileyviki
visszatérő vendég

Státuszaz ég zöld, a fű kék, mi kéne még bzad+?xD
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 279
Csatolások: 43
Azonosító: 132650
És akkor most hova szarjak??? rohog.gif
2011. november 03. 07:44 #122
Jessica99
Jessica99
visszatérő vendég

StátuszProfil szerkesztés alatt!
Hozzászólás: 126
Csatolások: 0
Azonosító: 147805
de jó lenne ha szerepelne! és egyet értek Janie-vel minden énekes énekel egy kicsit hamisan élőben! Ha ezt valaki nem látja akkor az süket!
2011. november 03. 07:44 #123
Jessica99
Jessica99
visszatérő vendég

StátuszProfil szerkesztés alatt!
Hozzászólás: 126
Azonosító: 147805
mileyviki a vécébe xDDD
2011. november 03. 09:01 #124
vikimumus
vikimumus
Hozzászólás: 992
Csatolások: 68
Azonosító: 125739
Remélem a GG-ben fog szerepelni, mert a Glee-ből még nem láttam egy epizódot sem, és ezután sem akarom megnézni. (Persze nem akarom azt mondani, hogy rossz, mert még nem láttam belőle, így nem ítélkezem, viszont nem akarok belőle látni, valahogy nem keltette fel az érdeklődésemet.)
Sok sikert neki, hogy szerepelhessen!
2011. november 03. 09:09 #125
starxxx
starxxx
live your life•

StátuszFriendship is the most beautiful gift above all life's treasures…"
Hozzászólás: 1453
Csatolások: 12
Azonosító: 152674
Remélem sem a Gossip Girlben sem a Gle-ben nem fog szerepelni.Az már felháborító amit művel ez a csaj,semmi tehetsége csak nyávogni tud és még ő akar a Gleebe menni na ez már viccnek is rossz.
GG-ben viszont nem tudnám el képzelni.A Gossip Girl az egyik kedvenc sorozatom szóval remélem nem rontják el vele a színvonalat.
2011. november 03. 09:52 #126
Biabéby
Biabéby
visszatérő vendég

Státuszavatár az enyém!!!!!!!! :)
Hozzászólás: 101
Azonosító: 151229
Én örülnék neki....Hajrá SELL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 smileeee.gif
2011. november 03. 09:58 #127
milkyway
milkyway
visszatérő vendég

Státuszkaty perry - part of me ♥
Hozzászólás: 134
Csatolások: 46
Azonosító: 160949
Akartam kérni ,hogy minden jó sorozatba küldjenek be ezekből. Már nem elég ,hogy nyakba-főbe Justin Baby-jét sugározzák a Gleebe de még jön a barátosnéje is. Remek lesz! dry.gif
2011. november 03. 10:25 #128
Detta
Detta
Queen♛

StátuszTired AF.... but succesful
Hozzászólás: 4787
Csatolások: 689
Azonosító: 128947
hát én nem nagyon örülnék neki h a 2 kedvenc sorozatomban feltűnne...-.-"
2011. november 03. 10:34 #129
x-Hera-x
x-Hera-x
visszatérő vendég

Státusztheenchoice awards-on Robert Downey Jr.-ra szavazzatok ha tudtok♥mertmegérdemli
Hozzászólás: 362
Csatolások: 5
Azonosító: 154015
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE MEG NE TEGYEMÁR MENYEN A FENÉBE MI A ***NEKKELL BELEDUGNI A POFÁJÁT MINDEN MŰSORBA??? :@
2011. november 03. 10:51 #130
Bubii
Bubii
Hozzászólás: 551
Csatolások: 1
Azonosító: 137888
ha valaki ismerné a Glee-t akkor rájönne hoy Selena nem szerepelne és énekelne a műsorban (egyesek szerint "nyávogna") hanem egy epizód szólna róla, és tőle énekelnének dalokat wink.gif ha valaki nem ismer egy sorozatot, minek kell okoskodnia? -.-"
szeretem Selenát de a Gossip Girl szerintem nem az ő területe... bár Hilary Duff is egész jó volt benne ex-Disneys-ként.
2011. november 03. 12:10 #131
sztárcsaj
sztárcsaj

StátuszVampires&Werewolfs 4ever *-* <3
Hozzászólás: 520
Csatolások: 1
Azonosító: 131831
Istenkém,muszály mindent kinyilatkoztatnia,ami nem biztos?Félre ne értsétek,szeretem selenát,de kezd fárasztó lenni,hogy mindent kinyilatkoztat......
Most is "
Nagyon szeretnék feltűnni a Glee-ben vagy a Gossip Girlben",ennyi erővel oda megyek a sajtóhoz,aztán beordítom,hogy Szeretnék szerepelni a Gleeben.....
Egy szóval felháborított engem egy kicsit ez.... dry.gif
2011. november 03. 12:16 #132
Twilight6
Twilight6

Státusz.
Hozzászólás: 10637
Csatolások: 13801
Azonosító: 141171
Idézet (Bubii @ 2011.11.03. 10:51)
ha valaki ismerné a Glee-t akkor rájönne hoy Selena nem szerepelne és énekelne a műsorban (egyesek szerint "nyávogna") hanem egy epizód szólna róla, és tőle énekelnének dalokat wink.gif ha valaki nem ismer egy sorozatot, minek kell okoskodnia? -.-"
szeretem Selenát de a Gossip Girl szerintem nem az ő területe... bár Hilary Duff is egész jó volt benne ex-Disneys-ként.

"Nagyon szeretnék feltűnni a Glee-ben..."
Ezen mit nem lehet érteni? blink.gif
Selena szeretne szerepelni a Glee-ben. Egy szó sincs arról, hogy az ő dalait énekelnék.
2 felhasználónak tetszik: SweetBlair., DiscoDiva
2011. november 03. 12:23 #133
- törölt felhasználó -    
Idézet (Twilight6 @ 2011.11.03. 12:16)
"Nagyon szeretnék feltűnni a Glee-ben..."
Ezen mit nem lehet érteni?  blink.gif 
Selena szeretne szerepelni a Glee-ben. Egy szó sincs arról, hogy az ő dalait énekelnék.

Csak szeretne kedvesem. rolleyes.gif
Egyébként épp valamelyik nap veszekedtem azon valamelyik lánnyal, hogy szelinek nincsen hangja, csak meg van neki csinálva. Amint megmutattam neki az egyik dalát, amit élőben énekel, megkért, hogy mutassam meg, ki az, aki tud élőben is. Adele, Mariah Carey, Christina Aguilera, és még van egy pár, akiről példát lehetne venni. De nem, nekik a szemét kell, hát egészségükre!
2 felhasználónak tetszik: itsmedemz, An_d_a
2011. november 03. 13:08 #134
- törölt felhasználó -    
Idézet (Jessica99 @ 2011.11.03. 07:44)
de jó lenne ha szerepelne! és egyet értek Janie-vel minden énekes énekel egy kicsit hamisan élőben! Ha ezt valaki nem látja akkor az süket!

Kicsit? omg.gif Szerintem te vagy a süket, ha nem hallod, hogy mennyire nem tud énekelni. Lehet, hogy nálatok golyó- és Sellena-álló üveg van? rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. november 03. 14:25 #135
Aila
Aila
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 105393
Én örülnék, ha szerepelne smileeee.gif))
2011. november 03. 16:08 #136
vasasreka8
vasasreka8
rebecca

Státusz-
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 151
Azonosító: 152836
A Selena-utálók nem csuknák már végre össze a pofájukat?! Hát komolyan mondom, nevetségesek nagytok! rohog.gif rohog.gif RÖHÖGNÖM KELL! Annyira nem ismeritek Selenát, hogy az már fáj... És mik azok a hozzászólások, hogy "Ezt a sorozatot is ne rontsa el!"? Felfoghatatlan, amit műveltek...
Na, de nézzük a jó oldalát, legalább jól megröhögtettetek _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2011. november 03. 16:16 #137
- törölt felhasználó -    
Idézet (vasasreka8 @ 2011.11.03. 16:08)
A Selena-utálók nem csuknák már végre össze a pofájukat?! Hát komolyan mondom, nevetségesek nagytok! rohog.gif  rohog.gif RÖHÖGNÖM KELL! Annyira nem ismeritek Selenát, hogy az már fáj... És mik azok a hozzászólások, hogy "Ezt a sorozatot is ne rontsa el!"? Felfoghatatlan, amit műveltek...
Na, de nézzük a jó oldalát, legalább jól megröhögtettetek _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif

Hát vettük észre hat nevetős fejtől nekünk is leesett. rohog.gif
Egyébként nem, nem csuknánk össze. Az, hogy te nem tudod, mi is a TEHETSÉG, akkor csak sajnálni tudlak. Egyébként mi az, hogy "ezt a sorozatot is ne rontsa el? ; mielőtt "beszólnál", gondolkodj, és művelődj. wink.gif
Egyébként mondd már meg, te ismered Celenát? _nevet.gif
2011. november 03. 18:19 #138
Dorin
Dorin
új tag
Hozzászólás: 66
Azonosító: 155903
az biztos hogy népszerűségét egyes körökben megnövelné, de lehet hogy egysek pont emiatt csalódnának a sorozatban amit nem értek..én amondó vagyok hogy csak azért mert ő benne lezs vagy lehet hogy benne lesz nem fogom nézni, és szerintem meg aki szereti azt most miért tántorítja el az hogy most hűha akit utálok benne lesz-.... na és? ő is színész! miért ne lehetne benne..ugyan úgy ebből él meg..és attól még hogy egy gyerekek számára készült sorozatból vált ismertté még nem kell elítélni! ha ezt átgondolja az ember akkor lehet rájön ogy előbb utána kéne nézni ki is ő valójában, miket tett le az asztalra mint híresség, és utána szörnyűlködni, de azt is csak magában, mert lehet az embernek véleménye róla, mert persze ehhez mindenkinek joga, van de ne vegye el másoknak a kedvét bármitől is azért mert valakinek nagy a szája smileeee.gif) ennyi a hozzáfűzni valóm smileeee.gif aki elolvasta annak köszönöm, és szívesen folytatom ezt a témát bárkivel is akit érdekel levél formában:)
2011. november 03. 18:34 #139
vasasreka8
vasasreka8
rebecca

Státusz-
Hozzászólás: 1160
Csatolások: 151
Azonosító: 152836
Idézet (SweetBlair. @ 2011.11.03. 16:16)
Hát vettük észre hat nevetős fejtől nekünk is leesett. rohog.gif 
Egyébként nem, nem csuknánk össze. Az, hogy te nem tudod, mi is a TEHETSÉG, akkor csak sajnálni tudlak. Egyébként mi az, hogy "ezt a sorozatot is ne rontsa el? ; mielőtt "beszólnál", gondolkodj, és művelődj. wink.gif 
Egyébként mondd már meg, te ismered Celenát?  _nevet.gif

Az nem kérdés, hogy ismerem-e...
És, ha ennyire ellen vagy, csak azt tudom ajánlani, hogy ne is olvass róla cikket, és ne is fáraszd magad azzal, hogy vélemnyt írsz róla wink.gif
2011. november 03. 18:40 #140
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (Dorin @ 2011.11.03. 18:19)
az biztos hogy népszerűségét egyes körökben megnövelné, de lehet hogy egysek pont emiatt csalódnának a sorozatban amit nem értek..én amondó vagyok hogy csak azért mert ő benne lezs vagy lehet hogy benne lesz nem fogom nézni, és szerintem meg aki szereti azt most miért tántorítja el az hogy most hűha akit utálok benne lesz-.. na és? ő is színész! miért ne lehetne benne..ugyan úgy ebből él meg..és attól még hogy egy gyerekek számára készült sorozatból vált ismertté még nem kell elítélni! ha ezt átgondolja az ember akkor lehet rájön ogy előbb utána kéne nézni ki is ő valójában, miket tett le az asztalra mint híresség, és utána szörnyűlködni, de azt is csak magában, mert lehet az embernek véleménye róla, mert persze ehhez mindenkinek joga, van de ne vegye el másoknak a kedvét bármitől is azért mert valakinek nagy a szája smileeee.gif) ennyi a hozzáfűzni valóm smileeee.gif aki elolvasta annak köszönöm, és szívesen folytatom ezt a témát bárkivel is akit érdekel levél formában:)

Szerintem aki emiatt nem nézi, az nem is szereti a sorozatot. Én nem nézem már, az ismerőseim igen, és őket sem zavarja. Egy két bicsaklást el lehet viselni a műsorban. Én sem értem, hogy mire fel a sok negatív hozzászólás, hiszen mit várnak egy ilyen nagy műsortól? Egyértelmű, hogy kellenek bele híres emberek vagy annak dalai és a kínálat nem tehet mindenki kedvére.
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok