A történet a Estrella Polar nevű képzési hajón játszódik.Negyven diák két hónapos tanulmányi útra indul.Ám egy óriási vihar után, minden megváltozik.
A világ nem létezik..Valami történt.Nem tudnak visszatérni a kikötőbe, nem működnek a navigációs és kommunikációs eszközök. Mintha semmi és senki
nem lenne rajtuk kívül.
A katasztrófát egy részecskegyorsító okozta Genfben(Svájc).
Hamarosan rájönnek, hogy a hajón lévők csak egymásra számíthatnak és a hajó az egyetlen otthonuk.
Egy óriási kaland kezdete.
Kaland, rejtély, akció, szerelem, szívfájdalom, komédia, dráma tökéletes keveréke az El Barco.
Szereplők:
Juanjo Artero (Ricardo Montero)
Mario Casas (Ulises)
Blanca Suárez (Ainhoa Montero)
Irene Montala (Julia Wilson)
Luis Callejo (De la Cuadra)
Neus Sanz (Salomé Palacios)
Juan Pablo Shuk (Luis Gamboa)
Ivan Massagué (Burbuja)
Majd lesznek képek is, csak bekrepált a feltöltés
El Barco - A bárka (2011-)
2011. november 12. 20:20
Nagyon kedvelem az elmúlt években készült spanyol sorozatokat (Balfék körzet, Internátus, Los Protegidos, Física o Química), és A bárka is akkora pozitív csalódás volt! Már egy ideje neki akartam állni eredeti nyelven, amikor olvastam, hogy az axn elkezdi sugározni. Szóval égi jelnek vettem, hogy ezt mindenképp néznem kell.
Tök jó az alapkoncepció, és a szereplők is tetszenek. Mario Casas nem tartozott a kedvenceim közé (főleg nem a Balfék körzetben), de Ulises karakterével csak elérte, hogy megkedveljem. Blanca Suárez és Neus Sanz szerepeltetése pedig még inkább ígéretessé tette számomra a szériát.
Kíváncsi leszek egyébként, hogyan fogják alakítani a történetet, főleg arra, hogy vajon a hajón lévők kerültek "máshová", vagy valóban a szárazföld tűnt el körülöttük. Érdekes.
Tök jó az alapkoncepció, és a szereplők is tetszenek. Mario Casas nem tartozott a kedvenceim közé (főleg nem a Balfék körzetben), de Ulises karakterével csak elérte, hogy megkedveljem. Blanca Suárez és Neus Sanz szerepeltetése pedig még inkább ígéretessé tette számomra a szériát.
Kíváncsi leszek egyébként, hogyan fogják alakítani a történetet, főleg arra, hogy vajon a hajón lévők kerültek "máshová", vagy valóban a szárazföld tűnt el körülöttük. Érdekes.
2011. november 13. 17:56
Leighannevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.24. Hozzászólás: 347 Csatolások: 1242 Azonosító: 18148 offline |
Én is megkedveltem, ezt a sorozatot, csak "szappanoperás" részek nem kellenének bele, legalábbis nem ennyi.
Mario Casas szerintem jó színész, megkedveltem Ulisest a karakterét a filmben, kicsit sajnálom is Ainhoa miatt.
A 2. évad is ígéretesnek tűnik és remélem nem húzzák-nyúzzák el nagyon.
Mario Casas szerintem jó színész, megkedveltem Ulisest a karakterét a filmben, kicsit sajnálom is Ainhoa miatt.
A 2. évad is ígéretesnek tűnik és remélem nem húzzák-nyúzzák el nagyon.
1 felhasználónak tetszik:
korinna96
2011. november 13. 18:02
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.24. Hozzászólás: 347 Csatolások: 1242 Azonosító: 18148 offline |
Juanjo Artero (Ricardo Montero)
Mario Casas (Ulises)
Irene Montalà (Julia Wilson)
Ivan Massagué (Burbuja)
Marina Salas (Vilma)
Bernabé Fernández (Andrés Palomares)
Javier Hernández (Piti)
Patricia Arbúes (Valeria)
David Seijo (Ramiro)
Giselle Calderón (Estela)
Mario Casas (Ulises)
Irene Montalà (Julia Wilson)
Ivan Massagué (Burbuja)
Marina Salas (Vilma)
Bernabé Fernández (Andrés Palomares)
Javier Hernández (Piti)
Patricia Arbúes (Valeria)
David Seijo (Ramiro)
Giselle Calderón (Estela)
2 felhasználónak tetszik:
Vivivagyokthső,
Zsuzsy93
2011. november 14. 09:48
Mario Casas - Ulises
Blanca Suárez - Ainhoa
Irene Montalà - Julia Wilson
Juanjo Artero - Ricardo Montero
Marina Salas - Vilma
Giselle Calderón - Estela
Bernabé Fernández - Andrés Palomares
Neus Sanz - Salomé Palacios
Ivan Massagué - Burbuja
Juan Pablo Shuk - Luis Gamboa
Luis Callejo - De la Cuadra
Blanca Suárez - Ainhoa
Irene Montalà - Julia Wilson
Juanjo Artero - Ricardo Montero
Marina Salas - Vilma
Giselle Calderón - Estela
Bernabé Fernández - Andrés Palomares
Neus Sanz - Salomé Palacios
Ivan Massagué - Burbuja
Juan Pablo Shuk - Luis Gamboa
Luis Callejo - De la Cuadra
2011. november 14. 10:23
A sorozatot szinkronosan megnézhetitek minden héten az AXN-en vasárnap este 18:00-tól, az ismétlést pedig szerdánként 0:00-tól, vagy az interneten az AXN playeren.
Remélem hamarosan nem csak én fogok ide írogatni, és képeket betenni
Az AXN az 1. évad 6. részénél tart, Spanyolországban pedig a 2. évad 10. részénél tartanak. Az első évad 13 részes.
Remélem hamarosan nem csak én fogok ide írogatni, és képeket betenni
Az AXN az 1. évad 6. részénél tart, Spanyolországban pedig a 2. évad 10. részénél tartanak. Az első évad 13 részes.
2012. január 08. 17:52
kriszti04új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.17. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 147503 offline |
én is nagyon szeretem ezt a sorozatot,a kedvencem,most néztem meg a 2.évad 13.részét.Kiváncsi vagyok mi lesz Ulisessel és Ainhoa-val...ha valaki tudja az írja le légyszíí
Leighanne
2012. január 08. 19:40
Beba13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.02. Hozzászólás: 1828 Csatolások: 11103 Azonosító: 119256 offline |
Idézet (Lorica @ 2012.01.01. 18:29)
Én is imádom a sorozatot! Lesz majd az AXN-en a második évad is? És ha igen,akkor mikor?
Lesz, elvileg június környékén kezdik majd el vetíteni
Leighanne
2012. január 16. 13:52
korinna96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 166698 offline |
Idézet (kriszti04 @ 2012.01.08. 17:52)
én is nagyon szeretem ezt a sorozatot,a kedvencem,most néztem meg a 2.évad 13.részét.Kiváncsi vagyok mi lesz Ulisessel és Ainhoa-val...ha valaki tudja az írja le légyszíí
februárban kezdik a 3. évad forgatását
2012. február 28. 20:18
ratónblancovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.03. Hozzászólás: 231 Csatolások: 482 Azonosító: 168435 offline |
még csak most kezdtem el nézni de nagyon tetszik
2012. március 05. 22:02
Sziasztok!
Örülök, hogy végre más is szereti ezt a sorozatot!
A 2. évadból csak az első részt láttam, majd inkább akkor nézem meg a többit, ha mind meglesz. Bár én szeretem feliratosan is.
Lesz haramadik évad? Ennek nagyon örülök, csak ne húzzák-nyúzzák el nagyon.
A 2. évadból csak az első részt láttam, majd inkább akkor nézem meg a többit, ha mind meglesz. Bár én szeretem feliratosan is.
2012. március 11. 12:43
Beba13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.02. Hozzászólás: 1828 Csatolások: 11103 Azonosító: 119256 offline |
Idézet (Leighanne @ 2012.03.05. 22:02)
Sziasztok!
Elvileg a készítők még 5. évadot is terveznek, ugyanis még sok ötletük van a történet folytatására Azért én is remélem, hogy nem húzzák el túlzottan és a vége már nem lesz olyan dél-amerikai szappanoperás szenvedés
Leighanne
2012. március 20. 23:55
Bízom benne,én is, aztán majd kiderül!
Ha majd az AXN adni fogja a 2. évadot szóljatok nekem, bár ugye feliratosan már van pár rész, de csak az elsőt néztem még meg.
Ha majd az AXN adni fogja a 2. évadot szóljatok nekem, bár ugye feliratosan már van pár rész, de csak az elsőt néztem még meg.
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.